grimson Napisano 26 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec Taka sytuacja 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 26 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec (edytowane) 3 godziny temu, grimson napisał: Taka sytuacja Z Warszawy Cabo Verde, pewno Sal... Edytowane 26 Lipiec przez marionen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 26 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 4 minuty temu, marionen napisał: Z Warszawy Cabo Verde, pewno Sal... W punkt. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 26 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 5 minut temu, grimson napisał: W punkt. Miłego wypoczynku życzę, bo za wiele do robienia tam nie ma. Oczywiście da się coś ciekawego zorganizować na miejscu, parę rzeczy do zwiedzenia jest. My byliśmy w październiku, lepsze temperatury (dla nas) i z Sahary piasek nie przylatuje (raczej). Mieszkaliśmy w Santa Maria w Riu Palace. W jakim hotelu jesteście... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 26 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 32 minuty temu, marionen napisał: Miłego wypoczynku życzę, bo za wiele do robienia tam nie ma. Oczywiście da się coś ciekawego zorganizować na miejscu, parę rzeczy do zwiedzenia jest. My byliśmy w październiku, lepsze temperatury (dla nas) i z Sahary piasek nie przylatuje (raczej). Mieszkaliśmy w Santa Maria w Riu Palace. W jakim hotelu jesteście... To jakieś 2km od nas, wczoraj na transferze przejeżdżaliśmy koło Riu: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 26 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec Taka sytuacja, pobity polski spirytusik 96%: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 27 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec Płyny wchodzą na bieżąco, są też polskie akcenty: 3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 29 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec Ahoj przygodo. Zaliczona Baby Shark Beach, gdzie Tygrysy Cytrynowe o długości do ok 60cm swobodnie pływają między nogami. Mama o długości do 3m czai się gdzieś trochę dalej. Wszedl też wygasły wulkan z słonym jeziorem w środku. Mini G-klasa czyli Suzuki Jinmy 4x4 w manualu na ramie daje radę na wertepach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 30 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec Chill/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 30 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Adam_Kszczot Adam Kszczot jest z nami na wyjedzie. Niesamowicie skromny facet, zamieniłem z nim parę słów stojąc przy barze. Cytuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 31 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec Grimson Ty chilujesz a ja się tu od dobrego tygodnia męczę dziennie po parę godzinek i powiem że jazda na nartach jest zdecydowanie łatwiejsza no ale postanowiłem że się nauczę i koniec IMG_1102.mov 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 31 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 21 minut temu, marcinn napisał: Grimson Ty chilujesz a ja się tu od dobrego tygodnia męczę dziennie po parę godzinek i powiem że jazda na nartach jest zdecydowanie łatwiejsza no ale postanowiłem że się nauczę i koniec IMG_1102.mov Nie wiem po co takie fizyczne udręczenie, ja uderzyłem w budowę masy na wakacjach i nie powiedziałem tu jeszcze ostatniego słowa 😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 31 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 17 minut temu, grimson napisał: Nie wiem po co takie fizyczne udręczenie, ja uderzyłem w budowę masy na wakacjach i nie powiedziałem tu jeszcze ostatniego słowa 😂 Wiesz dla każdego co innego jest udręczeniem…..wybrałem mniejsze zło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 Sierpień Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 23 godziny temu, marcinn napisał: Wiesz dla każdego co innego jest udręczeniem…..wybrałem mniejsze zło No dobra, po tygodniu alkoholizowania się i obżarstwa, weszło z rana cardio bosa stopa po plaży: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 Sierpień Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień No i cyk, nocny lot wąskim kadłubem B737 do PL. Po drodze zapalenie znicza pod Małym Powstańcem i dzida do domu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi