grimson Napisano 26 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec Taka sytuacja 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 26 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec (edytowane) 3 godziny temu, grimson napisał: Taka sytuacja Z Warszawy Cabo Verde, pewno Sal... Edytowane 26 Lipiec przez marionen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 26 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 4 minuty temu, marionen napisał: Z Warszawy Cabo Verde, pewno Sal... W punkt. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 26 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 5 minut temu, grimson napisał: W punkt. Miłego wypoczynku życzę, bo za wiele do robienia tam nie ma. Oczywiście da się coś ciekawego zorganizować na miejscu, parę rzeczy do zwiedzenia jest. My byliśmy w październiku, lepsze temperatury (dla nas) i z Sahary piasek nie przylatuje (raczej). Mieszkaliśmy w Santa Maria w Riu Palace. W jakim hotelu jesteście... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 26 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 32 minuty temu, marionen napisał: Miłego wypoczynku życzę, bo za wiele do robienia tam nie ma. Oczywiście da się coś ciekawego zorganizować na miejscu, parę rzeczy do zwiedzenia jest. My byliśmy w październiku, lepsze temperatury (dla nas) i z Sahary piasek nie przylatuje (raczej). Mieszkaliśmy w Santa Maria w Riu Palace. W jakim hotelu jesteście... To jakieś 2km od nas, wczoraj na transferze przejeżdżaliśmy koło Riu: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 26 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec Taka sytuacja, pobity polski spirytusik 96%: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 27 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec Płyny wchodzą na bieżąco, są też polskie akcenty: 3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 29 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec Ahoj przygodo. Zaliczona Baby Shark Beach, gdzie Tygrysy Cytrynowe o długości do ok 60cm swobodnie pływają między nogami. Mama o długości do 3m czai się gdzieś trochę dalej. Wszedl też wygasły wulkan z słonym jeziorem w środku. Mini G-klasa czyli Suzuki Jinmy 4x4 w manualu na ramie daje radę na wertepach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 30 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec Chill/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 30 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Adam_Kszczot Adam Kszczot jest z nami na wyjedzie. Niesamowicie skromny facet, zamieniłem z nim parę słów stojąc przy barze. Cytuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 31 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec Grimson Ty chilujesz a ja się tu od dobrego tygodnia męczę dziennie po parę godzinek i powiem że jazda na nartach jest zdecydowanie łatwiejsza no ale postanowiłem że się nauczę i koniec IMG_1102.mov 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 31 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 21 minut temu, marcinn napisał: Grimson Ty chilujesz a ja się tu od dobrego tygodnia męczę dziennie po parę godzinek i powiem że jazda na nartach jest zdecydowanie łatwiejsza no ale postanowiłem że się nauczę i koniec IMG_1102.mov Nie wiem po co takie fizyczne udręczenie, ja uderzyłem w budowę masy na wakacjach i nie powiedziałem tu jeszcze ostatniego słowa 😂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 31 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 17 minut temu, grimson napisał: Nie wiem po co takie fizyczne udręczenie, ja uderzyłem w budowę masy na wakacjach i nie powiedziałem tu jeszcze ostatniego słowa 😂 Wiesz dla każdego co innego jest udręczeniem…..wybrałem mniejsze zło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 Sierpień Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 23 godziny temu, marcinn napisał: Wiesz dla każdego co innego jest udręczeniem…..wybrałem mniejsze zło No dobra, po tygodniu alkoholizowania się i obżarstwa, weszło z rana cardio bosa stopa po plaży: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 Sierpień Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień No i cyk, nocny lot wąskim kadłubem B737 do PL. Po drodze zapalenie znicza pod Małym Powstańcem i dzida do domu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 13 Sierpień Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień Za 3 godziny zaczynamy, teraz czas na sen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 14 Sierpień Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień Powoli kończymy jazdę. Na razie czas na szopping w markecie, lokalnych od zatrzęsienia, bo od jutra mają długi weekend. Jedziemy benzyną 190ps DSG FWD, z całej trasy średnie spalanie 6,9/100, a zasięg po tankowaniu zbiornika 65l pokazuje 1230km w totalu. Rok temu też jechałem prawie identycznym Passatem ale 150ps TDI i zasięg na pełnym baku to 1400km. Niezle jest to 2.0 tfsi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 14 Sierpień Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień No i cyk, dojechaliśmy. Wchodzą statsy trasy, widoki, zdjęcie jaszczurki z drzewa w Lido, oraz to, co Belgia umie produkować najlepszego @Victor 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 15 Sierpień Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień Zdrówko grupowiczow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 16 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień W dniu 31.07.2025 o 12:24, marcinn napisał: Wiesz dla każdego co innego jest udręczeniem…..wybrałem mniejsze zło Ja zostałem na poziomie normalnego windsurfingu, z lski w szranki nie będę stawał, zazdroszczę i tobie, ale i współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 16 Sierpień Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 40 min nocnych pokazów sztucznych ogni. Trochę Euro poszło w powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 16 Sierpień Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień Suwenir: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 16 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień (edytowane) 10 godzin temu, grimson napisał: 40 min nocnych pokazów sztucznych ogni. Trochę Euro poszło w powietrze Bylem we Włoszech tylko raz w Ferragosto i powiedziałem sobie, że nigdy więcej Ale pokazu zazdroszczę Edytowane 16 Sierpień przez mysiauek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 17 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień W dniu 16.08.2025 o 11:03, grimson napisał: Suwenir: Kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 17 Sierpień Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 10 godzin temu, Wujot napisał: Kupiłeś? Jak widać na zdjęciu. Rozdam wśród znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi