Gerald Posted April 27, 2024 Report Share Posted April 27, 2024 W powyższym terminie wybieram się na Stubai. Nie byłem tam jeszcze nigdy. Jeśli ktoś z Was byłby w okolicy można się spotkać. 🙂 Planuję kilka dni na stoku, i jakieś niezbyt ciężkie skitury po okolicy w zależności od warunków. Czy macie jakieś rady odnośnie miejsc kulinarnych w całej dolinie i na lodowcu? Co prawda będziemy mieć apartament z kuchnią, jednak planujemy też wyskoczyć gdzieś do knajpy z lokalnym jedzeniem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerald Posted May 1, 2024 Author Report Share Posted May 1, 2024 Wiazka czosnku niedźwiedziego i w drogę. Tak w poniedziałkowy wieczór zawitałem wraz z kolegą do doliny Stubai 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerald Posted May 1, 2024 Author Report Share Posted May 1, 2024 Wczorajszy dzień okazał się bardzo łaskawy jak na pierwszy dzień. Sporo słońca. Wykorzystałem cały dzień na jazdę na stoku. 5 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerald Posted May 1, 2024 Author Report Share Posted May 1, 2024 Dzisiaj przyszedł czas na jakiś większy wysiłek. Skończyło się jednak na verticalu ok 1200, i przejściu wzdłuż trasy Wilde Grub'n oraz Downhil do połowy (krzesło nie działa). Zjazd pod gondolą na sam parking. Trasa oficjalnie nieczynna. 3 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts