sstar Napisano 19 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2024 Jakoś podobnie zaczynamy jak w poprzednim sezonie. Mala Upa czyli przełęcz Okraj. Nasnieżają choć kilka cm spadło z nieba. Dziś zawieja - zdążyłem przed. Tunel. Stąd 1.5h z Wrocka. 11 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 19 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2024 Ładnie to wygląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 19 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2024 a gdzie zjazd ?:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 19 Listopad 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2024 Godzinę temu, christof napisał: a gdzie zjazd ?:) Miałem oczy szeroko zamknięte. Podczas zjazdu. 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 20 Listopad 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2024 Dziś też miałem jechać nawet się obudziłem ale pada deszcz za oknem psa byś nie wyrzucił na dwór a ja człek jestem tak więc wrzucę jeszcze kilka fotek z wczoraj… i idę spać jak człowiek zamiast guza szukać po świecie. 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 21 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2024 Widzę że już mam przetarte szlaki na weekend No panowie który to….Kristof ? 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 21 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2024 Godzinę temu, marcinn napisał: Widzę że już mam przetarte szlaki na weekend No panowie który to….Kristof ? Przecież to ewidentnie grzybiarz. pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 21 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2024 3 godziny temu, marcinn napisał: Widzę że już mam przetarte szlaki na weekend No panowie który to….Kristof ? Tym razem to nie ja 1 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 21 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2024 A dzisiaj w nocy podobno napadało 50cm na górze Karkonoszy. W KARKONOSZACH PÓŁ METRA ŚNIEGU ---- Zgodnie z naszą prognozą w Karkonoszach maksymalna pokrywa śnieżna osiągnęła i przekroczyła 50 cm, na południe od Łabskiego Szczytu oraz na Równi pod Śnieżką - tam 55 cm. W Górach Izerskich leży do 30-35 cm 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 21 Listopad 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2024 (edytowane) 19 minut temu, MarioJ napisał: A dzisiaj w nocy podobno napadało 50cm na górze Karkonoszy. W KARKONOSZACH PÓŁ METRA ŚNIEGU ---- Zgodnie z naszą prognozą w Karkonoszach maksymalna pokrywa śnieżna osiągnęła i przekroczyła 50 cm, na południe od Łabskiego Szczytu oraz na Równi pod Śnieżką - tam 55 cm. W Górach Izerskich leży do 30-35 cm Skąd bierzesz prognozy? Trza by zajrzeć do Lucni na kamerce za dnia. Tu na dole w Bouda pod Snezkou. Można by połazić po równi… ew. Edytowane 21 Listopad 2024 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 21 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2024 2 godziny temu, MarioJ napisał: A dzisiaj w nocy podobno napadało 50cm na górze Karkonoszy. W KARKONOSZACH PÓŁ METRA ŚNIEGU ---- Zgodnie z naszą prognozą w Karkonoszach maksymalna pokrywa śnieżna osiągnęła i przekroczyła 50 cm, na południe od Łabskiego Szczytu oraz na Równi pod Śnieżką - tam 55 cm. W Górach Izerskich leży do 30-35 cm Spadnie kolejne 1,5m i otworzą FIS w Szklarskiej, po raz pierwszy od 02.2019. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michas222k Napisano 21 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2024 Godzinę temu, grimson napisał: Spadnie kolejne 1,5m i otworzą FIS w Szklarskiej, po raz pierwszy od 02.2019. Jeździłem, to był mój pierwszy pełny sezon na nartach. Wtedy sądziłem, że tak wygląda zima w górach normalnie. Czekam od 2019r. na powtórkę takiej zimy 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 21 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2024 2 godziny temu, grimson napisał: Spadnie kolejne 1,5m i otworzą FIS w Szklarskiej, po raz pierwszy od 02.2019. Gipson….,,easy Jak spadnie metr to będzie wow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 22 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2024 7 godzin temu, marcinn napisał: Gipson….,,easy Jak spadnie metr to będzie wow Cuda mają to do siebie, że czasami się zdarzają. Ratrakowali FIS w grudniu 2018, styczeń/luty wiadomo ile tam śniegu spadło. W tamtym czasie wybrałem się do…Bialki, omijając zakorkowaną Zakopiankę byłem pod wrażeniem, ile tam śniegu spadło. Hałdy białego przy drodze do 1.5m wysokie, wypracowane przez pługi. Auto się kryło. Dobrze że miałem wtedy auto z 4x4 bo miejscami była bieda. Trochę wtedy pofocilem, wrzucam tutaj dla potomnych, same foty tego nie oddają: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 22 Listopad 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2024 (edytowane) 13 godzin temu, MarioJ napisał: A dzisiaj w nocy podobno napadało 50cm na górze Karkonoszy. W KARKONOSZACH PÓŁ METRA ŚNIEGU ---- Zgodnie z naszą prognozą w Karkonoszach maksymalna pokrywa śnieżna osiągnęła i przekroczyła 50 cm, na południe od Łabskiego Szczytu oraz na Równi pod Śnieżką - tam 55 cm. W Górach Izerskich leży do 30-35 cm Może nie pół metra ale z rana ładnie to wygląda... wybierasz się w weekend? Ja ew. dopiero koło pon/wto. Może da to bazę. Edytowane 22 Listopad 2024 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 22 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2024 zajrzałem teraz tylko czy są warunki na biegówki w Szczyrbskim Plesie.... jak wiadomo do tego jest potrzebne mniej śniegu.... a tu dwóch gości idzie na skiturach 😄 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 23 Listopad 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2024 (edytowane) Nie tylko ja spać nie mogę, ale widać, że powiało... BpSnezkou, Zacler i Cerna Hora Hoffmanky, ciekawe kiedy Andel odpalą? Wiadomo już 29 listopada w piątek... https://www.skiresort.cz/pl/udalosti/start-lyzarske-sezony-na-andelu_623/ Edytowane 23 Listopad 2024 przez sstar 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krjs Napisano 23 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2024 dziś na szlaku na Szyndzielnię i Klimczok spotkałem 2 skiturowców. Podchodzenie spoko nawet od Dębowca, ale przy zjeździe pewne straty w sprzęcie 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 23 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2024 Byliśmy dzisiaj w Malej Upie. Na Pomezky ładnie to wygląda, bez strat. Zjechaliśmy też U Kostela, tam bez sztucznego naśnieżania, częściowo po trawie. Dało się zjechać 🙂 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 24 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2024 Dobre rano 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 24 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2024 Tez dzien dobry 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 24 Listopad 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2024 (edytowane) 18 minut temu, christof napisał: Tez dzien dobry A gdzie zjazd?;-) tępe te bałuchy? Edytowane 24 Listopad 2024 przez sstar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 24 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2024 Nawet szybkie ale łamiąca sie skorupa miejscami. Tak od prawa do lewa na dol i troche to trwalo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 24 Listopad 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2024 Ja tu marzę, ale się trochę cykam, a inni śmiało... 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 24 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2024 2 godziny temu, sstar napisał: Ja tu marzę, ale się trochę cykam, a inni śmiało... nie przejmuj się - gawędziarze tak mają przez cały sezon 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi