helmut Napisano 9 Luty Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty Też dziś odwiedziłem Oravice, stok petarda i faktycznie 50% to czesi. a ten zwierz to może te jelenie co dziś na dole się pasły kolo niebieskiej trasy. Moje spostrzeżenia na Oravice to to ze chyba maja najlepsza ofertę w okolicy. Na gruponie 520 pln za 2+2 z basenami. Cena petarda. stok przygotowany wzorowo a ludzi hmmm hipper mało. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 10 Luty Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty Meander teraz. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cappo Napisano 10 Luty Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty Chopok ciąg dalszy lampy, ludzi więcej niż wczoraj, ale ogólnie i tak bardzo dobrze. Śniegu poza trasami mało, widoki na góry jak w marcu/kwietniu. 13 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 10 Luty Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty Dziś nieco inna relacja niż zazwyczaj. Po przeciwnej stronie zbocza odnaleziony orczyk. Jest tablica. Widok na nasz stok. Kaczki tez lubią termy. Warunki bardzo dobre. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lika Napisano 10 Luty Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty Drodzy Mendromaniacy. Spotkałem się z ofertą noclegową Menader Thermal Ski na Booking, gwarantującym wstęp do term i na ski park. Korzystał ktoś? Jeśli tak, to jak z rzeczywistym dostępem (w jakich godzinach) w dniu przyjazdu i wyjazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 11 Luty Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 10 godzin temu, lika napisał: Drodzy Mendromaniacy. Spotkałem się z ofertą noclegową Menader Thermal Ski na Booking, gwarantującym wstęp do term i na ski park. Korzystał ktoś? Jeśli tak, to jak z rzeczywistym dostępem (w jakich godzinach) w dniu przyjazdu i wyjazdu? Parkujesz na parkingu, pobierasz bilet parkingowym. W recepcji parku wodnego się meldujesz. Tan musisz anulować ten bilet parkingowym. Karnet dostajesz w kasie. Użytkowanie 2 dni. Po 2 dniach idziesz po kolejny do kasy. Przy posiłku w restauracji podajesz nr pokoju podobnie by wejść do parku wodnego. Jak nie trafisz w słowackie ferie, wszystko jest ok. Sprawdź też ofertę u nich bezpośrednio. Bywa taniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 11 Luty Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty Meander teraz. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cappo Napisano 11 Luty Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty Chopok wg prognoz ostatni dzień lampy, od jutra zmiana pogody. Ludzi podobnie jak wczoraj, dziś jeżdżenie większą ekipa ze sporo ilością dzieci. Na Lucky po 13 w ciągu 3 zjazdów widziałem 5 raz skuter zwożący ludzmi z kontuzjami, mniej poważnych zdarzeń nawet nie bylem wstanie policzyć. Jedna osoba z naszej ekipy też niestety skończyła ze zlamanym obojczykiem. 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 11 Luty Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty Dziś kolejny dzień lampy i fajnej jazdy. Dojechał szwagier i Chrześniak w drodze z Dolomitów do domu. Lampa. Choinki ośnieżone z armatek. Nasypane dość dużo śniegu, jeszcze w hałdach. Tu przegięli, łagodny odjazd trasy praktycznie zasypali, trup słał się gęsto. Wyciąg chodził raczej obłożony. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty Meander teraz. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cappo Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty Chopok - trochę wieje, czekam aż córka skonczy lekcję i idziemy na baseny 20250212_100347.mp4 20250212_100546.mp4 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty Dziś pojeżdżone. Trochę zdjęć. Jakieś babsko prawie by strzeliło moją córkę gdyby nie odbiła. Młody jedzie. Warunki bardzo fajne. Vita Nova. Reszta ekipy. 14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2 godziny temu, moruniek napisał: Dziś pojeżdżone. Trochę zdjęć. Jakieś babsko prawie by strzeliło moją córkę gdyby nie odbiła. Młody jedzie. Warunki bardzo fajne. Vita Nova. Reszta ekipy. Kiedy wracasz na włości? pozdro ps Maciek super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 9 godzin temu, marekbtl napisał: Kiedy wracasz na włości? pozdro ps Maciek super. W sobotę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty Godzinę temu, moruniek napisał: W sobotę. Bo w sobotę dopiero dam radę gdzieś jechać, myślałem, że Cie odwiedzę. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty Godzinę temu, marekbtl napisał: Bo w sobotę dopiero dam radę gdzieś jechać, myślałem, że Cie odwiedzę. pozdro Do 12:00 - 13:00 będziemy na stoku. Potem godzina term na przebranie się i jazda do domu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty Meander teraz. Dziś słabo działa internet. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 14 minut temu, moruniek napisał: Do 12:00 - 13:00 będziemy na stoku. Potem godzina term na przebranie się i jazda do domu. A jak było w zeszłą sobotę - obłożenie dużo większe niż w tygodniu? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 48 minut temu, marekbtl napisał: A jak było w zeszłą sobotę - obłożenie dużo większe niż w tygodniu? pozdro Najlepszy dzień na nartach w tym sezonie. Ośrodek był pusty. Do 13:20 miałem ponad 40 km zjazdów. To pewnie przez piątkową awarię kanapy (padła o 12:00). Sobota, sobocie nierówna. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 11 minut temu, moruniek napisał: Najlepszy dzień na nartach w tym sezonie. Ośrodek był pusty. Do 13:20 miałem ponad 40 km zjazdów. To pewnie przez piątkową awarię kanapy (padła o 12:00). Sobota, sobocie nierówna. THX, zobaczymy co będzie, gdzieś chce jechać bo i tak rano musze wstać. Może się zjawię - ale nie mogę obiecać. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cappo Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty Chopok w nocy maly opad sniegu, góra w chmurach/mgle, rano pustki do gondoli więc wjechaliśmy na górę, zrobiliśmy jeden zjazd do dołu po południowej stronie niemalże po omacku, od stacji pośredniej dopiero bylo coś widać. Powrót na północna i tam jazda cały dzień. Powyżej Lukowej caly czas chmury, w ciągu dnia trochę padał śnieg. Ludzi podobnie jak w poprzednich dniach, najwięcej na Zachradkach i Brhliskiej. Ciepłej niż w poprzednich dniach, przez co trasy dużo szybciej się degradowały. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty Dziś mało zdjęć. W nocy bez mrozu. O 11:00 godzina ulewnego deszczu. Po deszczu stok mocno podsiąknięty wodą i wiosenne nartowanie. Pojeździłem na nartach syna. Na nartach szwagra też. Po deszczu nawet trochę przecierało się słońce. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 14 Luty Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty Meander teraz. Pada, pasa śnieg. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cappo Napisano 14 Luty Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty Chopok od rana warun dla koneserów, mgla od góry do Zahradek a z czasem i niżej 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teres Napisano 14 Luty Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 9 godzin temu, moruniek napisał: Meander teraz. Pada, pasa śnieg. Namówiłeś na ten Meander, jutro jadę sprawdzić z rodziną 😎 Będzie może jeszcze ktoś z forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi