lski@interia.pl Napisano 4 Styczeń 2025 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2025 https://pl.aliexpress.com/item/1005007577279856.html?spm=a2g0o.cart.0.0.1dc6452cM0PFry&mp=1&gatewayAdapt=glo2pol Czy ktoś z Was używa może tego nowego wynalazku?Od lat używałem wkładek firmy term ic,gdzie akumulatorki są z tyłu buta,teraz odkryłem,że wreszcie ktoś wpadł na pomysł zintegrowanego akumulatorka we wkładce.Zamówiłem i idą z Chin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 4 Styczeń 2025 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2025 Komentarz kupującego pod produktem dość niepokojący, oby było ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 4 Styczeń 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2025 41 minut temu, Ratrak napisał: Komentarz kupującego pod produktem dość niepokojący, oby było ok. Ja kupiłem podobne,u innego,zobaczymy jak będzie z wygodą i jakością,bo sama idea jest świetna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izydar Napisano 5 Styczeń 2025 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2025 Jestem ciekaw opinii - mam problem z zimnymi stopami przy temperaturach poniżej -5, używam wtedy 1 razowych wkładów na palce, ale mieć podgrzewaną całą stopę byłoby super. Co mnie delikatnie niepokoi to ze zdjęć wynika że są płaskie, a ja używam wkładek Sidasa z podparciem śródstopia, więc pewnie nie jest to rozwiązanie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 5 Styczeń 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2025 (edytowane) 41 minut temu, izydar napisał: Jestem ciekaw opinii - mam problem z zimnymi stopami przy temperaturach poniżej -5, używam wtedy 1 razowych wkładów na palce, ale mieć podgrzewaną całą stopę byłoby super. Co mnie delikatnie niepokoi to ze zdjęć wynika że są płaskie, a ja używam wkładek Sidasa z podparciem śródstopia, więc pewnie nie jest to rozwiązanie dla mnie. Ja też używam takiego sidasa,ale przeróbka jest do rozwiązania we własnym zakresie.Nie będą chyba płaskie,bo muszą mieć zintegrowany akumulator,jest zresztą sporo producentów tego rozwiązania.Cena jest bardzo atrakcyjna,więc nawet dwukrotny zakup nie zrujnuje,nie wiadomo,kto robi dobre... Edytowane 5 Styczeń 2025 przez lski@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaj Napisano 5 Styczeń 2025 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2025 Ciekawa sprawa. Iski - będziesz królikiem doświadczonym, eee doświadczalnym i mam nadzieję podzielisz się wrażeniami. Tez się od razu rzuciłem kupować ale AliExpress pisze że dostawa w marcu…. Jeśli się sprawdza to nabędę, zwłaszcza że bardzo lubię jeździć na silnym mrozie. dotychczas korzystałem ze skarpet elektrycznych Lenz i jestem bardzo zadowolony, zwłaszcza że element grzewczy jest przy samej stopie więc działa to o wiele efektywniej. Mam tego producenta takze kamizelkę, więc mogę soboe grzać także korpus. Cena sporo wyższa niż to chińskie kosztuje oczywiście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 5 Styczeń 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2025 3 godziny temu, zaj napisał: Ciekawa sprawa. Iski - będziesz królikiem doświadczonym, eee doświadczalnym i mam nadzieję podzielisz się wrażeniami. Tez się od razu rzuciłem kupować ale AliExpress pisze że dostawa w marcu…. Jeśli się sprawdza to nabędę, zwłaszcza że bardzo lubię jeździć na silnym mrozie. dotychczas korzystałem ze skarpet elektrycznych Lenz i jestem bardzo zadowolony, zwłaszcza że element grzewczy jest przy samej stopie więc działa to o wiele efektywniej. Mam tego producenta takze kamizelkę, więc mogę soboe grzać także korpus. Cena sporo wyższa niż to chińskie kosztuje oczywiście Jak przeglądniesz dostawców,.można znaleźć krotki termin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolcjusz Napisano 5 Styczeń 2025 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2025 (edytowane) Sam bym chętnie takie wkładki kupił, ale nie wiem czy się nie "pogryzą" z customowymi Sidasami. Z jednej strony w kwestii kształtu i miejsca, a z drugiej czy podgrzewanie pośrednio wkładek Sidasa nie spowoduje ich odkształcenia, bo to w końcu wkładki termiczne formowane (chociaż zgaduję że temperatura nie jest wystarczająco wysoka i pewnie nie ma się czym martwić). Edytowane 5 Styczeń 2025 przez wolcjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michas222k Napisano 5 Styczeń 2025 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2025 Godzinę temu, wolcjusz napisał: Sam bym chętnie takie wkładki kupił, ale nie wiem czy się nie "pogryzą" z customowymi Sidasami. Z jednej strony w kwestii kształtu i miejsca, a z drugiej czy podgrzewanie pośrednio wkładek Sidasa nie spowoduje ich odkształcenia, bo to w końcu wkładki termiczne formowane (chociaż zgaduję że temperatura nie jest wystarczająco wysoka i pewnie nie ma się czym martwić). Wkładanie dwóch wkładek do butów (sidas plus podgrzewana) to chyba nie jest dobry pomysł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 9 Styczeń 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2025 W dniu 5.01.2025 o 14:50, zaj napisał: Ciekawa sprawa. Iski - będziesz królikiem doświadczonym, eee doświadczalnym i mam nadzieję podzielisz się wrażeniami. Tez się od razu rzuciłem kupować ale AliExpress pisze że dostawa w marcu…. Jeśli się sprawdza to nabędę, zwłaszcza że bardzo lubię jeździć na silnym mrozie. dotychczas korzystałem ze skarpet elektrycznych Lenz i jestem bardzo zadowolony, zwłaszcza że element grzewczy jest przy samej stopie więc działa to o wiele efektywniej. Mam tego producenta takze kamizelkę, więc mogę soboe grzać także korpus. Cena sporo wyższa niż to chińskie kosztuje oczywiście Kupione,dostarczone,wypróbowane.Robią wrażenie bardzo starannego wykonania,grzeją jak diabli,tak,że tylko na 1 stopniu z 3 da się wytrzymać.Wygodne sterowanie z pilota.Problem,że do ładowania trzeba wyjąć but wewnętrzny a potem z niego wkładkę.Mam zamiar rozwiązaqć ,przedłużając kabel z USB na wysokość buta.Wada,że nie ma jakiegoś widocznego zewnętrznego wskaźnika grzania.Za te pieniądze ie jest źle,zobaczymy jak długo... 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Nikt Napisano 9 Styczeń 2025 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2025 Możesz foto wrzucić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 9 Styczeń 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2025 25 minut temu, Sławek Nikt napisał: Możesz foto wrzucić ? Wejdź sobie na link z ali na początku,tam masz zdjęcia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Nikt Napisano 9 Styczeń 2025 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2025 Bardziej chodziło mi o to jak to w realu wygląda ... Czy wkładka jest rzeczywiście tak cienka jak oryginał ? A już wypas byłby jakbyś zfocił obydwie obok siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 10 Styczeń 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2025 6 godzin temu, Sławek Nikt napisał: Bardziej chodziło mi o to jak to w realu wygląda ... Czy wkładka jest rzeczywiście tak cienka jak oryginał ? A już wypas byłby jakbyś zfocił obydwie obok siebie. Jak przyjdzie czas wyjęcia do ładowania, zrobię. Są grubsze z tyłu, tam gdzie akumulator w osłonie.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 10 Styczeń 2025 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2025 9 godzin temu, lski@interia.pl napisał: Kupione,dostarczone,wypróbowane.Robią wrażenie bardzo starannego wykonania,grzeją jak diabli,tak,że tylko na 1 stopniu z 3 da się wytrzymać.Wygodne sterowanie z pilota.Problem,że do ładowania trzeba wyjąć but wewnętrzny a potem z niego wkładkę.Mam zamiar rozwiązaqć ,przedłużając kabel z USB na wysokość buta.Wada,że nie ma jakiegoś widocznego zewnętrznego wskaźnika grzania.Za te pieniądze ie jest źle,zobaczymy jak długo... Prześlij mi link do tego co kupiłeś może być na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Nikt Napisano 10 Styczeń 2025 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2025 Godzinę temu, sstar napisał: Prześlij mi link do tego co kupiłeś może być na priv. Z tego poniżej były kupowane. W dniu 4.01.2025 o 12:01, lski@interia.pl napisał: https://pl.aliexpress.com/item/1005007577279856.html?spm=a2g0o.cart.0.0.1dc6452cM0PFry&mp=1&gatewayAdapt=glo2pol Czy ktoś z Was używa może tego nowego wynalazku?Od lat używałem wkładek firmy term ic,gdzie akumulatorki są z tyłu buta,teraz odkryłem,że wreszcie ktoś wpadł na pomysł zintegrowanego akumulatorka we wkładce.Zamówiłem i idą z Chin... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izydar Napisano 10 Styczeń 2025 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2025 12 godzin temu, lski@interia.pl napisał: Kupione,dostarczone,wypróbowane.Robią wrażenie bardzo starannego wykonania,grzeją jak diabli,tak,że tylko na 1 stopniu z 3 da się wytrzymać.Wygodne sterowanie z pilota.Problem,że do ładowania trzeba wyjąć but wewnętrzny a potem z niego wkładkę.Mam zamiar rozwiązaqć ,przedłużając kabel z USB na wysokość buta.Wada,że nie ma jakiegoś widocznego zewnętrznego wskaźnika grzania.Za te pieniądze ie jest źle,zobaczymy jak długo... Czy w realu są takie płaskie jak na zdjęciach? Pytam w kontekście wybrzuszenia w celu podparcia łuku śródstopia. Masz może doświadczenie z wkładkami np. Sidas'a? Można to jakoś porównać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 10 Styczeń 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2025 (edytowane) Jestem na etapie testowania.O ile grzejnictwo wygląda OK,kształt sprawia pewne problemy.Tylna część gruba przez baterię na ok.15 mm podnosi piętę do góry,co u mnie uciska.Przednia jest gruba na 3-4 mm,jak w Sidasie,którego używałem,ale nie podpiera jak Sidas,bo płaska.Mam zamiar poddać modyfikacjom wkładkę w skorupie ,szlifując ją o grubość grzałki obniżę do starego poziomu,a na to pójdzie Sidas... Edytowane 10 Styczeń 2025 przez lski@interia.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remus74 Napisano 4 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2025 W dniu 9.01.2025 o 20:44, lski@interia.pl napisał: Problem,że do ładowania trzeba wyjąć but wewnętrzny a potem z niego wkładkę.Mam zamiar rozwiązaqć ,przedłużając kabel z USB na wysokość buta.Wada,że nie ma jakiegoś widocznego zewnętrznego wskaźnika grzania.Za te pieniądze ie jest źle,zobaczymy jak długo... Nie da rady wyjąć wkładki nie wyjmując buta wewnętrznego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 4 Grudzień 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2025 35 minut temu, remus74 napisał: Nie da rady wyjąć wkładki nie wyjmując buta wewnętrznego ? Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi