WojtekM Napisano 3 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zimnik Napisano 4 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień Jakby dać jaki procent ternu jest powyżej 1000m lub 2000m to cześć tych zdecydowanie bardziej górzystych krajów od Polski miała by 0 mkw . Z mapki Belgia i Węgry i Polska mają podobny wynik , jednak u nas potencjał narciarski odrobinę większy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano wczoraj o 13:05 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 13:05 W dniu 3.09.2025 o 15:00, WojtekM napisał: Dzięki - przyda się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 20 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 20 godzin temu Bardzo ciekawa mapka. W Islandii nie byłam, ale co do Słowenii to się całkowicie zgadzam - dobitnie przekonałam się o jej górzystości tego lata, robiąc pętlę po tym kraju rowerach. W każdym innym kraju jadąc wzdłuż rzeki zwykle na początku są góry, a potem się wypłaszcza, ale nie w Słowenii. Zjechałam spory kawałek tego pięknego kraiku, a jedyny płaski kawałek znalazłam między Ptujem, a Mariborem. A tak to - Panie - góry i góry, we wszystkich odsłonach i po kokardę. na 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 6 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 6 godzin temu Jakby policzyć sam Dolny Śląsk, też pewnie byśmy mieli 30% jak w Czechach. Mieszkanie blisko południowo-zachodniej granicy, to jak mieszkanie w górach, no małych górach. 🙂 Słowacja ma potężne 60%. Szkoda że teraz taki słaby okres polityczno-ekonomiczny przeżywają. Słowenia też mnie bardzo urzekła, jest dużo porządku i świetna infrastruktura na wysokim europejskim poziomie. A jednocześnie ludzie to słowianie, co jednak różnicuje nas w codziennych relacjach od Niemców. Na ferratach miałem okazję poznać kilka osób ze Słowenii, rozmawiało się z nimi bardzo przyjemnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 3 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, MarioJ napisał: Słowacja ma potężne 60%. Szkoda że teraz taki słaby okres polityczno-ekonomiczny przeżywają. dla mnie Słowacja zawsze była taką wschodnią Szwajcarią, nie wiem co z tą polityką jest ale w ubiegłym roku całkiem wszystko pod Tatrami normalnie działało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi