Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Jeeb napisał:

Uj jak tam jest ściana i 6 lat nie była używana to z całą pewnością jest tam teraz obszar lęgowy Orła Zadniego i Ocipki Sudeckiej tak więc zaraz doniosę Pracowni i będą podjęte odpowiednie działania 

Twoją zgryźliwość po upadku KN wzrosła 3x.

• Like 1
  • Haha 1

2 godziny temu, grimson napisał:

Jak dalej będziesz rżał jak koń @Jeeb pod każdym postem, to trafisz do klubu zgryźliwych tetryków.

Nie musi trafiać już w nim jest. Na KN bułkę przez bibułkę. A tutaj czy na SkiForum wchodzi w butach w gości, żeby nie określić tego dosadniej. Te heszki śmieszki mają za zadanie zdenerwować, ot taka bezinteresowna i bezmyślna złośliwość. Na nic bardziej wyrafinowanego niestety Jana nie stać. Ja bym ignorował.

• Thanks 1
  • Haha 1

6 godzin temu, sstar napisał:

Nie musi trafiać już w nim jest. Na KN bułkę przez bibułkę. A tutaj czy na SkiForum wchodzi w butach w gości, żeby nie określić tego dosadniej. Te heszki śmieszki mają za zadanie zdenerwować, ot taka bezinteresowna i bezmyślna złośliwość. Na nic bardziej wyrafinowanego niestety Jana nie stać. Ja bym ignorował.

Ja daje chłopu szansę, niech skończy swój taniec św Wita. Jego heheszki nam w poważaniu.

• Like 1
  • Haha 1

1 godzinę temu, grimson napisał:

Ja daje chłopu szansę, niech skończy swój taniec św Wita. Jego heheszki nam w poważaniu.

przecież ja się do Was uśmiecham i dajcie znać jak w końcu uda Wam się zjechać z tej ściany 

• Haha 1
  • Confused 1

32 minuty temu, Jeeb napisał:

przecież ja się do Was uśmiecham i dajcie znać jak w końcu uda Wam się zjechać z tej ściany 

Przecież zjeżdżamy dość regularnie. Kibiców nam nie trzeba. Przynajmniej mi, bo przecież w nocy nie wstaniesz. Ściana z wielkiej, bo to ta ściana. Kultowa. Przynajmniej na Dolnym Śląsku, wy macie jakiś Mur. Do bicia głową, co przypomina próby twojej edukacji.

• Haha 1

13 godzin temu, sstar napisał:

Przecież zjeżdżamy dość regularnie. Kibiców nam nie trzeba. Przynajmniej mi, bo przecież w nocy nie wstaniesz. Ściana z wielkiej, bo to ta ściana. Kultowa. Przynajmniej na Dolnym Śląsku, wy macie jakiś Mur. Do bicia głową, co przypomina próby twojej edukacji.

Ja to czekam aż zjedziesz z tej ściany w Obrim Dole. Bo na razie to tylko liżesz przez papierek, żeby nie powiedzieć że przez grubą gumę.

🤪

• Thanks 1
  • Haha 1

11 minut temu, MarioJ napisał:

Ja to czekam aż zjedziesz z tej ściany w Obrim Dole. Bo na razie to tylko liżesz przez papierek, żeby nie powiedzieć że przez grubą gumę.

🤪

A ty masz grubą gumę na głowie i niech tak pozostanie. Ja nie mam ambicji aby komuś coś udowadniać, ale jeśli ty takowe posiadasz to zjedź wszystkie żleby w kotłach na początek karkonoskich aspirancie. A potem będziesz się wypowiadał kto co i komu liże oraz przez co. Wydaje się, że ani nie rozumiesz za wiele z narciarstwa, bo na to dla ciebie zwyczajnie za późno, ani nie rozumiesz człowieka. Cóż rzec... może zadedykuję ci piosenkę? PS w Obrim nie ma ściany są inne formacje jeśli już o czymś się wypowiadamy to warto by to wiedzieć. A to, że kiedyś gdzieś tam się zsunąłeś to co mnie to obchodzi, zsuwali się przed tobą, bohaterem zostałeś może u siebie w domu, ale i to nie jest pewne.

Edytowane przez sstar

42 minuty temu, sstar napisał:

PS w Obrim nie ma ściany są inne formacje jeśli już o czymś się wypowiadamy to warto by to wiedzieć. A to, że kiedyś gdzieś tam się zsunąłeś to co mnie to obchodzi, zsuwali się przed tobą, bohaterem zostałeś może u siebie w domu, ale i to nie jest pewne.

Ja tam nie wiem czy tam jest ściana czy jej nie ma. Ale koledzy czasami donoszą że wygląda godnie, taka malutka ścianka.

IMG_1655.thumb.jpeg.9a3d234ac4a39320427ff5ec88a885d2.jpeg

• Thanks 1

56 minut temu, sstar napisał:

Wydaje się, że ani nie rozumiesz za wiele z narciarstwa, bo na to dla ciebie zwyczajnie za późno, ani nie rozumiesz człowieka

Jeśli jesteś młody w duszy, to nigdy nie jest za późno.

Klasyfikujesz tak wszystkich ludzi po wyglądzie i wieku? Frustracja, Stareczku przez Ciebie przemawia. A dzisiaj taki wspaniały dzień, rocznica naszego sukcesu. 🙂 

Ja mam dzisiaj po prostu dobry humor i wtedy lubię sprawdzać poczucie humoru u innych. 🙂

• Thanks 1

6 godzin temu, MarioJ napisał:

Jeśli jesteś młody w duszy, to nigdy nie jest za późno.

Klasyfikujesz tak wszystkich ludzi po wyglądzie i wieku? Frustracja, Stareczku przez Ciebie przemawia. A dzisiaj taki wspaniały dzień, rocznica naszego sukcesu. 🙂 

Ja mam dzisiaj po prostu dobry humor i wtedy lubię sprawdzać poczucie humoru u innych. 🙂

Nie zauważyłem abyś coś śmiesznego powiedział. Mama zupełnie inne poczucie humoru. Dla mnie ważne aby żart był finezyjny i rzutki;-)  Młodość w duszy jak to określiłeś to nie jest parcie na wynik, którym możesz pochwalić się na forum. Wg mnie to zupełnie coś innego i raczej z romantyczną przygodą mi się kojarzy i z tym nie mam żadnego kłopotu. Co do ściany to zgoda, jakoś się na Studicni zafiksowałem, Śnieżkę zostawiam tobie. Ja też mam dobry humor. Jesteśmy nad morzem, dziś gorsza co prawda pogoda ale beztrosko jak wczoraj...

4 godziny temu, sstar napisał:

Młodość w duszy jak to określiłeś to nie jest parcie na wynik, którym możesz pochwalić się na forum. Wg mnie to zupełnie coś innego i raczej z romantyczną przygodą mi się kojarzy i z tym nie mam żadnego kłopotu. Co do ściany to zgoda, jakoś się na Studicni zafiksowałem, Śnieżkę zostawiam tobie. Ja też mam dobry humor.

Widzisz, oceniasz mnie publicznie, nieproszony o to. Ani to ładne ani grzeczne. Z mojego doświadczenie życiowego wynika że takie oceny są wynikiem własnych problemów i wylewają się z niekontrolowanej podświadomości.

Generalnie przypomnę że forum polega na tym że ludzie publikują relacje ze swoich wycieczek i doświadczeń.

Proszę Cię nie dziel gór na twoje i moje. Żadna góra nie jest ani twoja ani moja. Nie wiem dlaczego przychodzi ci do głowy takie wirtualne grodzenie Karkonoszy.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1

49 minut temu, MarioJ napisał:

Widzisz, oceniasz mnie publicznie, nieproszony o to. Ani to ładne ani grzeczne. Z mojego doświadczenie życiowego wynika że takie oceny są wynikiem własnych problemów i wylewają się z niekontrolowanej podświadomości.

Generalnie przypomnę że forum polega na tym że ludzie publikują relacje ze swoich wycieczek i doświadczeń.

Proszę Cię nie dziel gór na twoje i moje. Żadna góra nie jest ani twoja ani moja. Nie wiem dlaczego przychodzi ci do głowy takie wirtualne grodzenie Karkonoszy.

Ja uważam, że Studicni jest moja, zawsze dziwi mnie jak kogoś tam widzę;-) Masz swoje cele i swoje podejście, a próbujesz czynić z niego normę. Przyjmij do wiadomości, że ludzie różnie podchodzą do turystyki. PS a że Śnieżki zjechałem słownie raz i to nie w tym kierunku co powinienem;-) nie mam sentymentu, choć widok jest piękny.

Edytowane przez sstar

2 godziny temu, Jeeb napisał:

wirtualni narciarze grodzą wirtualnie 😉

PS.

@MarioJ czy Ty czasem nie zalegasz z relacją z gór skandynawskich ?

Tu jesteś wirtualnym narciarzem polskich gór, ale masz najwięcej do powiedzenia. Zawsze dużo gadasz ale tylko na temat rozbierania wyciągów, negowanya modyfikacji stacji..... Polska ma mało gór narciarskich ale tam gdzie już są to warto aby były narciarskie...m

2 minuty temu, Jusik2002 napisał:

na temat rozbierania wyciągów, negowanya modyfikacji stacji..

tylko na terenie Parków Narodowych a poza nimi róbcie co chcecie.

Tyle w Polsce wspaniałych ośrodków: Białka, Krynica, Szczyrk, Czarna Góra, Zieleniec

tylko w ferie jest tam trochę więcej narciarzy a potem zamykają bo mała frekwencja i przestaje się opłacać

to w jakim celu jeszcze dewastować Parki Narodowe ?

• Thanks 3

21 minut temu, Jusik2002 napisał:

Tu jesteś wirtualnym narciarzem polskich gór, ale masz najwięcej do powiedzenia. Zawsze dużo gadasz ale tylko na temat rozbierania wyciągów, negowanya modyfikacji stacji..... Polska ma mało gór narciarskich ale tam gdzie już są to warto aby były narciarskie...m

Obronię Jeeb’a. Jest aktywnym narciarzem, ciągle jeździ po Alpach. Wrzuca zdjęcia, nie chce mu się pisać. Ale jak zapytasz, to odpowie dwoma słowami. 

A polskie góry zna lepiej niż niejeden młody narciarz ze Szczyrku.

Więc miarkuj się, kolego, trochę.

• Like 3

2 godziny temu, Jeeb napisał:

wirtualni narciarze grodzą wirtualnie 😉

PS.

@MarioJ czy Ty czasem nie zalegasz z relacją z gór skandynawskich ?

Wrzuciłem dwa zdjęcia, relacja zaliczona 🙂 

Startrek napisał że woli relacje Wujota. Więc czekamy na relację Mistrza.

• Like 1
  • Haha 2

43 minuty temu, MarioJ napisał:

Obronię Jeeb’a. Jest aktywnym narciarzem, ciągle jeździ po Alpach. Wrzuca zdjęcia, nie chce mu się pisać. Ale jak zapytasz, to odpowie dwoma słowami. 

A polskie góry zna lepiej niż niejeden młody narciarz ze Szczyrku.

Więc miarkuj się, kolego, trochę.

Odpowiedz lepiej ad meritum a nie odwołujesz się do autorytetów. Jeeb przypomina turystę który poucza mieszkańców Amazonii jak mają dbać o przyrodę. On tu po prostu nie mieszka. Jego wybór. Ale po co organizuje lokalnym społecznościom życie z punktu widzenia taniego sentymentalizmu i wspomnień jak to w jego młodości bywało. Puścił się kredensu i go Jusik punktuje.

43 minuty temu, MarioJ napisał:

Wrzuciłem dwa zdjęcia, relacja zaliczona 🙂 

Startrek napisał że woli relacje Wujota. Więc czekamy na relację Mistrza.

Lepsze zdjęcia robi. Oddaje ducha gór. Więcej czuje. Tyś jest technik.

39 minut temu, sstar napisał:

On tu po prostu nie mieszka.

nie mieszka ale częściej odwiedza Polskie Parki Narodowe niż większość stałych mieszkańców a w dodatku jeszcze oprowadza zagranicznych turystów i pokazuje im tatrzańskie piękno

IMG_5421.thumb.jpg.4acb5a7dfb20fe85edae864fdf212b40.jpg

• Like 1
  • Thanks 1

1 godzinę temu, Jeeb napisał:

nie mieszka ale częściej odwiedza Polskie Parki Narodowe niż większość stałych mieszkańców a w dodatku jeszcze oprowadza zagranicznych turystów i pokazuje im tatrzańskie piękno

IMG_5421.thumb.jpg.4acb5a7dfb20fe85edae864fdf212b40.jpg

Wiesz jakbyś jakąś fundację odpalił to ja rozumiem. A tak sam chcesz korzystać innym nie dać. I jeszcze wszystko na twoich prawach. Ja tego nie kupuję. To, że co tydzień jestem w Krk nie znaczy, że uzyskałem jakieś prawa do decydowania o tym jak Czesi mają nimi się rządzić. Więcej pokory.

7 godzin temu, sstar napisał:

Ja uważam, że Studicni jest moja, zawsze dziwi mnie jak kogoś tam widzę;-) Masz swoje cele i swoje podejście, a próbujesz czynić z niego normę.

To są właśnie twoje halucynacje podświadomości której nie kontrolujesz. 
W jaki sposób to ja „próbuję czynić jakąś normę”? Możesz to wykazać intelektualnie a nie emocjonalnie? 

53 minuty temu, MarioJ napisał:

To są właśnie twoje halucynacje podświadomości której nie kontrolujesz. 
W jaki sposób to ja „próbuję czynić jakąś normę”? Możesz to wykazać intelektualnie a nie emocjonalnie? 

Sam jesteś napalony na żleby jak szczerbaty na suchary to i mi to wmawiasz… nawet gdy chilluję nad Bałtykiem:-)

IMG_9870.jpeg

IMG_9900.jpeg

• Like 1
  • Haha 1