ROCH Napisano 18 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2015 Anka tym razem w stylu Julki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 22 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2015 Ktoś chętny na taki kalendarz na 2016 rok? :wink: http://www.skiinfo.de/news/a/614769/skilehrerinnen-kalender-2016--sexy-ski-girls-f%C3%BCr-das-neue-jahr- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 22 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2015 Ktoś chętny na taki kalendarz na 2016 rok? :wink: http://www.skiinfo.de/news/a/614769/skilehrerinnen-kalender-2016--sexy-ski-girls-für-das-neue-jahr- no ładne cacko : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 22 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2015 Co raz bardziej mnie fascynuje zawód fotografa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 22 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2015 Co raz bardziej mnie fascynuje zawód fotografa... Mnie wizażysty i.......przygotowanie tych "Obiektów" do zdjęć :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 22 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2015 Ja mogę trzymać światło :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 22 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2015 Ja mogę trzymać światło :biggrin: A ja "obiekt"... :smile: Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 23 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2015 No to urodziło się "forumowe przedsiębiorstwo fotograficzne". Rejestrować się proszę i do pracy. Dodatkowe zyski dla Forum! :biggrin::applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 24 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2015 JC jakiś tam chyba całkiem przyzwoity aparat ma, więc może by pożyczył czasem i można by po taniości zacząć działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 25 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2015 JC jakiś tam chyba całkiem przyzwoity aparat ma... Pytanie czy taki przyzwoity aparat pasuje do TAKICH zdjęć :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 25 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2015 No to, pozostało poszukać jeszcze w żeńskiej części Forum, obiektów uwielbienia obiektywu tego aparatu. :-) Wysłane z mojego V819_3G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 25 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2015 Zawsze można wyjść na stok i fotografować obiekty z pięknym tłem Wysłane z mojego LT22i przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek96 Napisano 2 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2015 Lara! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2015 Mam znajomych moderatorów na tym forum. Jestem człowiekiem "starej daty",wiem jak działało się się w minionej epoce.:proud::cheerful: Jeśli będziesz mnie "męczył" takimi fotkami.:wink: :tongue: To załatwię ci długoterminowego bana piotrek96 .:crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 2 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2015 Mam znajomych moderatorów na tym forum. Jestem człowiekiem "starej daty",wiem jak działało się się w minionej epoce.:proud::cheerful: Jeśli będziesz mnie "męczył" takimi fotkami.:wink: :tongue: To załatwię ci długoterminowego bana piotrek96 .:crazy: Właśnie dlatego ja nie wrzuciłem tego zdjecia :stupid: Nawet przez myśl mi to nie przeszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek96 Napisano 3 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2015 Właśnie dlatego ja nie wrzuciłem tego zdjecia :stupid: Nawet przez myśl mi to nie przeszło! No ja miałem opóźnienie 50 min po Larze więc mogłeś się zmieścić Mam znajomych moderatorów na tym forum. Jestem człowiekiem "starej daty",wiem jak działało się się w minionej epoce.:proud::cheerful: Jeśli będziesz mnie "męczył" takimi fotkami.:wink: :tongue: To załatwię ci długoterminowego bana piotrek96 .:crazy: Jak Lara wrzuca takie zdjęcia to będzie trzeba jeszcze sporo tych banów załatwić dla innych wrzucających :wink: :crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 3 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2015 Mam znajomych moderatorów na tym forum. Jestem człowiekiem "starej daty",wiem jak działało się się w minionej epoce.:proud::cheerful: Jeśli będziesz mnie "męczył" takimi fotkami.:wink: :tongue: To załatwię ci długoterminowego bana piotrek96 .:crazy: To już pachnie groźbą karalną! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2015 To już pachnie groźbą karalną! :biggrin: Jest wina! Musi być kara.:laughing: Jest to więc "groźba karalna" :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 5 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2015 (edytowane) Ania już trenuje!:cheerful: step by step Edytowane 5 Listopad 2015 przez marionen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek96 Napisano 6 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 6 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2015 ja wolę ją w tym wydaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2015 ja wolę ją w tym wydaniu Figo Ty pedofilu:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 6 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2015 [ATTACH=CONFIG]24027[/ATTACH] Prymuska z III b... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 6 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2015 Prymuska z III b... :biggrin: I to jest makreting. Bardzo dobry makreting. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 15 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2015 :biggrin: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi