rapatom Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 witam, mam pytanko przeglądałem posty na ski forum, potem nieopatrznie wszedłem na skionline i dopiero po dłuższym czasie zorientowałem się, że to nie to forum, grafika bardzo podobna, forumowicze się powtarzają więc o co tu chodzi???? ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 Cześć No to masz problem chłopie:) Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magelan Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 Jak poczytasz pobędziesz to i zobaczysz różnice - demokracja każdy indywidualnie dobiera sobie przyjaciół:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zzocha Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 Jak poczytasz pobędziesz to i zobaczysz różnice - demokracja każdy indywidualnie dobiera sobie przyjaciół:) i tu jest właśnie ta różnica i po temacie:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny_narciarz Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 Witam! To jest po prostu inna stronka. Nie będę oceniał tamtego forum,tutaj po prostu wyjątkowo dba się o kulturę i ogólną poprawność dyskusji,powiem,że to takie bardziej rodzinne forum. Nie wszyscy forumowicze się powtarzają,uważam to forum za najlepsze,więc tylko tutaj jestem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salwer Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 jak nie widzisz na pierwszy rzut oka różnicy to czas odwiedzić okulistę poza tym - skionline to nie tylko forum, w przeciwieństwie do tego drugiego (którego nazwy wymawiać nie wolno :D ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misal Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 (edited) Salwer, Bez przesady z tym wymienianiem nazwy Linków nie zamieszczamy w postach. pzdr misal Edited December 12, 2009 by Misal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
woocash Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 Swojego czasu toczyła się "tam" dyskusja o najlepszej stronie dla narciarzy i wynika z niej, że najlepsza jest .......skionline.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raceman Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 (edited) Śmiem twierdzić że większość tamtego towarzystwa zagląda do Nas:D Edited December 12, 2009 by Raceman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salwer Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 ale na odwrót chyba rzadko ;] ? ja przynajmniej nie szukam niczego na ... i tak ledwo czasu na czytanie skionline starcza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 Ja raczej też jestem stała w uczuciach więc tylko tu jestem:o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staszek2323 Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 Za bardzo nie wiem jaka jest różnica bo jestem tylko na tym forum i jest OK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARI Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 Wróżko masz rację - ja tak jak Ty i wielu innych tu obecnych (na tym forum) b.dobrz się czuję - i nie mam zamiaru szukać czegoś innego. Jak to ktoś dobrze wcześniej napisał że możemy sami sobie wybierać przyjaciół - i tutaj jest mi po prostu dobrze :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablo_duch Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 takich jak My nie ma NIKt i nie ma nigdzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boogie Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 a po 2 mamy tutaj piękne kobitki:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andi Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 status jestem juz chyba od 3 lat na SKIONLINE... i JEST SUPER , ale nie znam wszystkich reguł. Jakie sa kwalifikacje z poczatkującego na zaawansowanego i weterana FORUMOWICZA , na poczatku myslałem ze chodzi o poziom umiejetności na nartach . NARESZCZIE cos sypie .... bo juz umieram z braku desek carv ........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andi Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 status mała poprawka -na skionline pisze ze to juz 5 rok tam sie loguje ...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Homar Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 Ktoś tu założył wątek i go zostawił... nie ładnie Ja konto tam mam Problem w tym ze logowałem sie pare lat temu i juz nie pamietam jaki jest login :D Tu jest lepiej, przytulniej... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misal Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 (edited) ... Jakie sa kwalifikacje z poczatkującego na zaawansowanego i weterana FORUMOWICZA , na poczatku myslałem ze chodzi o poziom umiejetności na nartach .... 10-100 postów początkujący 101-500 postów średnio zaawansowany 501-1000 stary wyjadacz 1001-2000 stara gwardia 2001- weteran pzdr misal _________________ Edited December 13, 2009 by Misal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misal Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 (edited) Ktoś tu założył wątek i go zostawił... nie ładnie Marcin, Nie mówienie o tamtym forum to jest tak jakbyśmy uważali, że go nie ma. Jakbyśmy tak uważali, to moglibyśmy zaniedbać nasze skionline. pzdr misal _________________ Edited December 13, 2009 by Misal masło maślane zaniedbać dbanie :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1973marcin Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 różnica jest jedna zasadnicza tam jest tylko forum, a tu forum jest tylko dodatkiem ps. u nas jeszcze alfreda nie zabanowali :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lupus Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 Ja to chyba zalogowany jestem od 2003. A zaglądam jak zima sie zbliża. Bo w lecie to raczej rower zawraca mi głowe. Ale wracając do SKIONLINE to uważam, że jest to najlepsza polska strona o tematyce narciarskiej. Innych FOR narciarskich nie odwiedzam a to FORUM jest spełniające wszystkie swoje funkcje. Tak sądzę. Jest rzeczowe jeśli trzeba, czasem zabawne, zapewne towarzyskie. Słowem każdy znajdzie tu coś dla siebie. DLa mnie bomba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hucu Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 witam, mam pytanko przeglądałem posty na ski forum, potem nieopatrznie wszedłem na skionline i dopiero po dłuższym czasie zorientowałem się, że to nie to forum, grafika bardzo podobna, forumowicze się powtarzają więc o co tu chodzi???? ? O to,że tu narciarstwo jest dla Wszystkich.Tam dla wybranych:p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eqiupe Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 Ja o Skiforum dowiedziałem się na Praciakach Czasem tam od tego czasu zaglądam ale i tak jakoś bardziej jestem związany ze skionline. Skionline to nie tylko forum, a na naszym forum jest troszkę mniej postów przez co jest dla mnie bardziej czytelne. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mysiauek Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 a na naszym forum jest troszkę mniej postów przez co jest dla mnie bardziej czytelne. Dla mnie też. I to główna jego zaleta. Nie ma tysiąca zapytań i miliona odpowiedzi. Zwykle wypowiada się paręosób z własnego doświadczenia. Na skiforum z tym "wypowiadaniem sięz doświadczenia" to różnie bywa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts