Narty - skionline.pl
Jump to content

skionline - ski forum jaka różnica ?

rapatom

Recommended Posts

Wróżko masz rację - ja tak jak Ty i wielu innych tu obecnych (na tym forum) b.dobrz się czuję - i nie mam zamiaru szukać czegoś innego. Jak to ktoś dobrze wcześniej napisał że możemy sami sobie wybierać przyjaciół - i tutaj jest mi po prostu dobrze :):):)

status

jestem juz chyba od 3 lat na SKIONLINE... i JEST SUPER , ale nie znam wszystkich reguł. Jakie sa kwalifikacje z poczatkującego na zaawansowanego i weterana FORUMOWICZA , na poczatku myslałem ze chodzi o poziom umiejetności na nartach . NARESZCZIE cos sypie .... bo juz umieram z braku desek carv ........

... Jakie sa kwalifikacje z poczatkującego na zaawansowanego i weterana FORUMOWICZA , na poczatku myslałem ze chodzi o poziom umiejetności na nartach ....

• 10-100 postów początkujący
  • 101-500 postów średnio zaawansowany
  • 501-1000 stary wyjadacz
  • 1001-2000 stara gwardia
  • 2001- weteran

pzdr

misal

ramka0.bmp

ramka2.bmp

ramka4.bmp

Edited by Misal

Ktoś tu założył wątek i go zostawił... nie ładnie :P

Marcin,

Nie mówienie o tamtym forum to jest tak jakbyśmy uważali, że go nie ma.

Jakbyśmy tak uważali, to moglibyśmy zaniedbać nasze skionline.

pzdr

misal

ramka0.bmp

ramka2.bmp

ramka4.bmp

Edited by Misal
masło maślane zaniedbać dbanie :)

Ja to chyba zalogowany jestem od 2003. A zaglądam jak zima sie zbliża. Bo w lecie to raczej rower zawraca mi głowe.

Ale wracając do SKIONLINE to uważam, że jest to najlepsza polska strona o tematyce narciarskiej. Innych FOR narciarskich nie odwiedzam a to FORUM jest spełniające wszystkie swoje funkcje. Tak sądzę. Jest rzeczowe jeśli trzeba, czasem zabawne, zapewne towarzyskie. Słowem każdy znajdzie tu coś dla siebie.

DLa mnie bomba.

witam, mam pytanko przeglądałem posty na ski forum, potem nieopatrznie wszedłem na skionline i dopiero po dłuższym czasie zorientowałem się, że to nie to forum, grafika bardzo podobna, forumowicze się powtarzają więc o co tu chodzi???? ?

O to,że tu narciarstwo jest dla Wszystkich.Tam dla wybranych:p

a na naszym forum jest troszkę mniej postów przez co jest dla mnie bardziej czytelne.

Dla mnie też.

I to główna jego zaleta.

Nie ma tysiąca zapytań i miliona odpowiedzi. Zwykle wypowiada się paręosób z własnego doświadczenia. Na skiforum z tym "wypowiadaniem sięz doświadczenia" to różnie bywa.