artix Posted April 8, 2022 Report Share Posted April 8, 2022 (edited) ... Edited April 8, 2022 by artix Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC Posted April 8, 2022 Report Share Posted April 8, 2022 3 godziny temu, Zagronie napisał: Ładne wykresy tych wizyt. Jeśli prawdziwe, teraz można wszystko zmanipulować, to rządzi jeden. Ja staram się nie zadzierać z władzą, ale po cichu popieram opozycję, powyżej 5 %. I tak to się dzieje. Z władzą poważnie, w gronie opozycjonistów żarty. Prawdziwe, każdy może sprawdzić. Są strony, na których można porównać dowolne strony ze sobą. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WojtekM Posted April 8, 2022 Report Share Posted April 8, 2022 19 godzin temu, MarioJ napisał: wszędzie podobne Nicki Ja na KN mam zupełnie inny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted April 8, 2022 Report Share Posted April 8, 2022 2 godziny temu, WojtekM napisał: Ja na KN mam zupełnie inny. Ja w sumie też. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted April 8, 2022 Report Share Posted April 8, 2022 12 godzin temu, JC napisał: Tak, żeby dokładnie pokazać, jak to faktycznie wyglada. Toż to podlega pod UOKiK 😉. Zdobyłeś pozycję dominującą na rynku i jeszcze się tym chwalisz 😉? 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted April 9, 2022 Report Share Posted April 9, 2022 Musieliby admini z pozostałych forów zacząć nagrywać vlogi to może by się ruch zwiększył. 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wujot Posted April 9, 2022 Report Share Posted April 9, 2022 6 godzin temu, brachol napisał: Musieliby admini z pozostałych forów zacząć nagrywać vlogi to może by się ruch zwiększył. Ale tu chodzi chyba o ruch w drugą stronę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC Posted April 9, 2022 Report Share Posted April 9, 2022 5 godzin temu, Wujot napisał: Ale tu chodzi chyba o ruch w drugą stronę To działa w obie strony 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagronie Posted April 10, 2022 Report Share Posted April 10, 2022 No i z nart wyszła polityka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mysiauek Posted April 10, 2022 Report Share Posted April 10, 2022 5 godzin temu, Zagronie napisał: No i z nart wyszła polityka. Sezon ogórkowy na skionline się zaczyna Poza rowerami i wycieczkami nalezy oczekiwać wzmożonych dyskusji o podobnej materii jak właśnie ta o wyższości jednego forum na drugim. Aż do kolejnej zimy 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinn Posted April 10, 2022 Report Share Posted April 10, 2022 3 godziny temu, mysiauek napisał: Sezon ogórkowy na skionline się zaczyna Poza rowerami i wycieczkami nalezy oczekiwać wzmożonych dyskusji o podobnej materii jak właśnie ta o wyższości jednego forum na drugim. Aż do kolejnej zimy E tam... Gwarantuje Wam że za max 3-4 dnie będzie jakaś fajna fotorelacja z Alp 😀 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted April 10, 2022 Report Share Posted April 10, 2022 5 minut temu, marcinn napisał: Gwarantuje Wam że za max 3-4 dnie będzie jakaś fajna fotorelacja z Alp 😀 To gdzie sie wybierasz ?.. 😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinn Posted April 10, 2022 Report Share Posted April 10, 2022 13 minut temu, Lexi napisał: To gdzie sie wybierasz ?.. 😁 Wiesz... Moje panie sobie zażyczyły dużo słońca więc chyba IT,choć chciałbym połączyć z fajnym ośrodkiem koło Insbruck 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts