mysiauek Napisano 7 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2010 Mysiek, siódmego dnia się odpoczywa, nie szóstego, no chyba, że .... Szóstego dnia odpoczywam na nartach a siodmego zapijam zakwasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 7 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2010 Ja też spróbuję na Rusinie sie pojawić ale nie wiem czy się uda, musiałbym z całą swoją bandą co też jest fajne ale znacznie ( wife factor+kids factor:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 7 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2010 Zaklepane za 100% - w nocy z piątku na sobotę wyruszam w Alpy do St. Leonhard...czyli Pitztal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 7 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2010 (edytowane) Zaklepane za 100% - w nocy z piątku na sobotę wyruszam w Alpy do St. Leonhard...czyli Pitztal No to super. Przed chwilą dostałem SMSa od kumpla, który w tym tygodniu śmiga na Tuxie - poniedziałek i wtorek jazda w puch bo ładnie dopadało, dziś piękne słońce i super pogoda. Z tego widać,że o warunki sniegowe to się martwić nie ma co bo jest lepiej niz w końcówce marca. No i relacja obowiązkowa - no ale w Twoim wypadku to ja tylko tak dla formalności o tym wspominam bo wiem,że dasz tu jakieś fajne Show słowno zdjeciowe:) Edytowane 7 Kwiecień 2010 przez mihumor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 7 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2010 No to super. Przed chwilą dostałem SMSa od kumpla, który w tym tygodniu śmiga na Tuxie - poniedziałek i wtorek jazda w puch bo ładnie dopadało, dziś piękne słońce i super pogoda. Z tego widać,że o warunki sniegowe to się martwić nie ma co bo jest lepiej niz w końcówce marca. No i relacja obowiązkowa - no ale w Twoim wypadku to ja tylko tak dla formalności o tym wspominam bo wiem,że dasz tu jakieś fajne Show słowno zdjeciowe:) Być może uda się fotorelację prowadzić każdego dnia, wszystko zależy, czy w Hotelu będzie net. Jeśli nie to będzie coś ekstra po powrocie Byś może uda się zrobić mini Skionlinowe spotkanie z Krzysztofem z Innsbruck'a (czekam na odpowiedź na pm)...? Dreszczyk emocji już jest - w sumie to mój Debiut w Alpach :):D:D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 22 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Za 5 min , kierunek Molltaler. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 27 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2010 dziś wieczorna jazda w Ryterskim Raju w Rytrze i małe skionlinowe spotkanie z Bode:) i oczywiście wspólne nartowanie hehe:D powinno być super, ratrakują trasę od 16 do 17.. mróz trzyma, będziemy cisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 30 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2010 Ski Amade Dzisiaj zapadła decyzja. Od 08.01.2011 będę się plątał gdzieś po Flachau,Wagrain,Zauchense i wszędzie gdzie wiatr historii, w ramach oczywiście zasięgu karnetu, mnie rzuci. Baza noclegowa Flachau. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 30 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2010 No to Figo baw się dobrze! Pozdrów Hermann'a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
6dan Napisano 30 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2010 Bad Kleinkirchheim 19-27.03.2011 Jesli ktos byłby zainteresowany wyjazdem (wolny apartament) do Bad Kleinkirchheim w okresie 19 marca (sobota) do 27 marca (niedziela), 2011 r to proszę o kontakt. 6DAN: bogwegl@gmail.com, 502-034043. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 30 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2010 No to Figo baw się dobrze! Pozdrów Hermann'a Będzie szansa nie tylko Hermana pozdrowić. 08.01 Downhill "babów" w Zauchense 11.01 Damennachtslalom we Flachau na Herman Maier Weltcupstrecke Ja jednak bardziej pojadę nartować niż kibicować. Ale jak mnie rozpoznają to ich pozdrowię od forumowiczów skionline. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 30 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2010 Dzisiaj zapadła decyzja. Od 08.01.2011 będę się plątał gdzieś po Flachau,Wagrain,Zauchense i wszędzie gdzie wiatr historii, w ramach oczywiście zasięgu karnetu, mnie rzuci. Baza noclegowa Flachau. Flachau?Coś mi to zaległego przypomina... Miłego nartowania życzę!Oby pogoda dopisała! I to jest chyba jedyna recepta na naszą "posuchę"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 21 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2011 Za 15 minut startuję na Val Thorens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 21 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2011 Tak właśnie przyszło mi na myśl że gdziekolwiek się na dniach nie pojedzie może być straszecznie tłocznawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 25 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2011 Wisła 2011 Jutro popołudniu pakowanie i wyjazd do Wisły. Nartowanie od czwartku do niedzieli. Być może odwiedzę Szczyrk. Oznakowany jestem naklejką Skionline na kasku - więc gdyby ktoś mnie zauważył na którymś ze stoków - byłoby miło się spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 25 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2011 Jutro popołudniu pakowanie i wyjazd do Wisły. Nartowanie od czwartku do niedzieli. Być może odwiedzę Szczyrk. Oznakowany jestem naklejką Skionline na kasku - więc gdyby ktoś mnie zauważył na którymś ze stoków - byłoby miło się spotkać. miło:) to jak bedziesz miał Szczyrk odwiedzić daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 10 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2011 (edytowane) weekend na Strbskim Plesie, Słowacja, nartowanie sobota i niedziela:) pogoda na sobote: http://www.skionline.pl/pogoda/?co=pogoda&id_miejscowosci=383&pogoda_dzien=2011-02-12 pogoda na niedzielę: http://www.skionline.pl/pogoda/?co=pogoda&id_miejscowosci=383&pogoda_dzien=2011-02-13 także zapowiada się piękna jazda po świeżym piątkowym opadzie w Tatrach, mrozik słoneczko.. nocleg w Novym Smokovcu:) plus popołudniowy sobotni relaks w Aquacity Poprad:D Edytowane 10 Luty 2011 przez smiths23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 10 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2011 a ja muszę pokonać na narty wielką odległość... całe 1500........m czyli kolejny weekend w ryterskim raju ;D mam jeszcze zamiar pod koniec sezonu(marzec/kwiecień) ze znajomymi wybrać się na kasprowy na 2-3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 10 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2011 ja dziś jestem w ryterskim o 16 mam lekcje z młodzieża:) szkolimy następców:P a Ty zamiast na Kasprowy to lepiej jedź ze mną do Maso Corto:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 3 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2012 6-8 styczeń będę w Špindlerowym Młýnie może ktoś z forumowiczów będzie w tym czasie to chętnie umówię się na wspólne ponartowanie i ewentualnie małe piwko.Warunki na chwilę obecną chyba nie są najlepsze,ale od czwartku podobno ma sypnąć śniegiem i może się coś zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galdon Napisano 12 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2012 Witam 22-29 Pinzolo będzie ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 Jutro Korbielów RANO Niesteyt na starych nartach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz13 Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 No w końcu wymarzony urlop czekałem na to od lutego. Jak czytam wasze posty o tych alpach to mocno zazdroszczę, ja wyjeżdżam dzisiaj na Kotelnicę, Hawrań . Jak się nie co się lubi to się lubi co się ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gaik Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 W końcu nadszedł długo oczekiwany urlop! Jutro wyjazd. Kierunek: Altenmarkt, Flachau, Wagrain, Zauchensee. Pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 14 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2012 Salzburger-ski-safari 21-25.01 W terminie 21-25.01 (sob. - środa) bujamy się grupką gdzieś na pograniczu Salzburgerlandu i Tyrolu, czyli gdzieś między Kitzbühel, Zillertal Areną a Wildkogel, Zell am See i Saalbach. W planach wizyta na Pucharze Świata w Kitzbühel - prawdopodobnie w niedzielę (22.01) na zjazd (DH) ...może wreszcie to zobaczę z bliska a reszta jak wyjdzie - gdzie nas oczy poniosą, lub kaprys ...lub pogoda, jak ostatnio Może ktoś tam gdzieś będzie w okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi