Enduroski Napisano 25 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2017 https://www.youtube.com/watch?v=hLpQuTRnBmE Polecam, można naprawdę szybko i wygodnie się wyjeździć. Obecne krzesło znacznie skraca wjazd na gorę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 29 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2017 A kiedy otwierają druga trasę? Wysłane z mojego F3112 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 29 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2017 1 hour ago, Hextor said: A kiedy otwierają druga trasę? nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enduroski Napisano 1 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 tą bezpośrednio pod krzesłem ? cały czas otwarta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enduroski Napisano 7 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1820312201519320.1073741830.1798341877049686&type=1&l=02b5f1eee5 Śnieżnica prezentuje się na prawdę okazale ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2017 Uwaga na oszustów ze stacji w Kasinie Wielkiej! Dzisiaj chciałem się wybrać na narty, niestety Myślenice mają dziś przerwę techniczną, więc wybrałem Kasinę. Sprawdziłem na stronie i Facebooku na obu była informacja, że stacja jest czynna. Ale żeby mieć pewność zadzwoniłem do nich i od babki dostałem informację że wyciąg będzie czynny do 22 z przerwą od 16 do 18. Przyjechałem więc z żoną o 18.30. Wyciąg jeszcze chodził, ale nie dało się kupić biletów. Kasjerka powiedziała, że nie było narciarzy i 15 minut wcześniej podjęli decyzję że zamykają wcześniej. Fakt że przyjechaliśmy we dwójkę i równolegle z nami jeszcze jedna para nie zrobił na nich wyrażenia i kazali nam spadać, a wyciąg chodził niby tylko po to żeby pochować kanapy do garażu. Gdy wyjeżdżaliśmy z parkingu to minęło nas jeszcze jedno auto z narciarzami. Nie dość że nie oddali mi kasy za benzynę to jeszcze straciłem 3h na dojazd. Nie polecam nikomu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 21 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2017 Dziwne,to ten sam właściciel co SłotwinyArena i dotąd obie stacje jeździły dokładnie w tych samych standardach,drobiazgowo przestrzeganych.Pojechałem do Krynicy dziś na 8 rano,do 10 było nas dwóch,obsługi z 8 osób i jeździło. Patrzę czasem na kamery wieczorem, dwóch narciarzy to przeciętny stan w ostatnich dniach i chodzi równo do 22 00,po przerwie na ratrakowanie. Podejrzewam,że to lenistwo obsługi a właściciel z Maspexu by im dał popalić,gdyby się dowiedział... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 23 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2017 A dziś widzę,że nawet Słotwiny się poddały i mimo zapowiedzi,że chodzą do 22,na kamerach ciemno. Chyba nikt z narciarzy się nie zjawił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi