don_arturro1 Napisano 13 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2018 Witam Czy ktoś sie orientuje czy są jakieś kluby, grupy czy stowarzyszenia miłośników narciarstwa dla osób dorosłych? Szukam ludzi którzy co jakiś czas spotykają się na stoku na wspólne jazdy, zawody itp. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2018 tutaj są co jakiś czas WZF, ale to chyba dla starszych forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 13 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2018 21 minut temu, Sariensis napisał: tutaj są co jakiś czas WZF, ale to chyba dla starszych forumowiczów Dokładnie, od 70 w górę i dwie laski zamiast kijków 😂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 13 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2018 Bez przesady, jakie stowarzyszenia i spotkania? Mamy XXI wiek i facebooka. Mój kolega który był ze mną jakiś czas temu na nartach pisał nawet posty jadąc podwójnym orczykiem. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2018 25 minut temu, Gerald napisał: Bez przesady, jakie stowarzyszenia i spotkania? Mamy XXI wiek i facebooka. Mój kolega który był ze mną jakiś czas temu na nartach pisał nawet posty jadąc podwójnym orczykiem. 🙂 Rzeczywiście tych jeżdżących nas facebooku jest sporo. Zazwyczaj jeżdżą tam świetnie... do czasu. :) Leszcze po prostu. Polecam Ci (założycielu tematu) czytać forum, być aktywnym, spotkań jest sporo w różnych miejscach, przypadkowych czy aranżowanych. A można też samemu coś zorganizować. Zapewniam, że to nie jest takie trudne, no chyba że facebook przesłoni świat. ;) Pozdro 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 13 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2018 11 godzin temu, don_arturro1 napisał: Witam Czy ktoś sie orientuje czy są jakieś kluby, grupy czy stowarzyszenia miłośników narciarstwa dla osób dorosłych? Szukam ludzi którzy co jakiś czas spotykają się na stoku na wspólne jazdy, zawody itp. A Ty sam skąd jesteś? Przedstaw się. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndKur Napisano 13 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2018 1 godzinę temu, Gerald napisał: Mamy XXI wiek i facebooka. facebook się kończy... łatwiej chyba jednak tu rzucić temat jakiś czas wcześniej. Zapaleńców tutaj jak widać nie brakuje, we wrześniu kombinują jak by tu pojeździć 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 13 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2018 Cytat Czy ktoś sie orientuje czy są jakieś kluby, grupy czy stowarzyszenia miłośników narciarstwa dla osób dorosłych? Szukam ludzi którzy co jakiś czas spotykają się na stoku na wspólne jazdy, zawody itp. Myślę, że kolega zauważył całkiem istotny problem. Jest pełno klubów dla dzieci a czy są kluby masters albo dla tych co zaczęli jeździć nieco później niż w wieku 4 lat? Ja nie znam takiego klubu a bardzo by się przydał. Jako klub rozumiem rozumiem stowarzyszenie, które organizuje REGULARNE treningi, obozy i wyjazdy na zawody. Klub taki mógłby prowadzić też zajęcia poza sezonem typowo przygotowujące do narciarstwa. Np. ćwiczenia na rolkach. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 13 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2018 Z grubej rury. Są sekcje skialp w klubach wysokogórskich. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 14 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2018 10 godzin temu, Mitek napisał: Rzeczywiście tych jeżdżących nas facebooku jest sporo. Zazwyczaj jeżdżą tam świetnie... do czasu. Leszcze po prostu. Pozdro Hehe, na FB jest taka zamknięta grupa „Narciarze tyrolscy i nie tylko”. Są w niej osoby które znasz jak: Jahu, Jark, Gajowy, Arfi, Jerry, JurekByd i jeszcze paru innych. To powiadasz, że to leszcze po prostu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don_arturro1 Napisano 14 Wrzesień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2018 9 godzin temu, Spiochu napisał: Myślę, że kolega zauważył całkiem istotny problem. Jest pełno klubów dla dzieci a czy są kluby masters albo dla tych co zaczęli jeździć nieco później niż w wieku 4 lat? Ja nie znam takiego klubu a bardzo by się przydał. Jako klub rozumiem rozumiem stowarzyszenie, które organizuje REGULARNE treningi, obozy i wyjazdy na zawody. Klub taki mógłby prowadzić też zajęcia poza sezonem typowo przygotowujące do narciarstwa. Np. ćwiczenia na rolkach. Dokładnie o to mi chodziło. 43 minuty temu, kordiankw napisał: Hehe, na FB jest taka zamknięta grupa „Narciarze tyrolscy i nie tylko”. Są w niej osoby które znasz jak: Jahu, Jark, Gajowy, Arfi, Jerry, JurekByd i jeszcze paru innych. To powiadasz, że to leszcze po prostu Mitkowi chodziło chyba o to, że są takie ewenementy, które podczas jazdy potrafią "bawić" się telefonem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 14 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2018 1 godzinę temu, don_arturro1 napisał: Mitkowi chodziło 2 dni na forum i już wiesz o co chodziło ? Nic nie stoi na przeszkodzie abyś taką grupę założył. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don_arturro1 Napisano 14 Wrzesień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, Jeeb napisał: 2 dni na forum i już wiesz o co chodziło ? Nic nie stoi na przeszkodzie abyś taką grupę założył. hahaha i to są właśnie uroki forum internetowego. Weź coś na uspokojenie albo wogóle nie odpowiadaj jeżeli nie wiesz co. Wiem, że mogę założyć swoją ale pytanie było czy jakieś są, więc odpowiadaj konkretnie na pytania a nie zaśmiecaj wątku. Mimo wszystko pozdrawiam Edytowane 14 Wrzesień 2018 przez don_arturro1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 14 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2018 13 godzin temu, AndKur napisał: facebook się kończy... łatwiej chyba jednak tu rzucić temat jakiś czas wcześniej. Zapaleńców tutaj jak widać nie brakuje, we wrześniu kombinują jak by tu pojeździć Jasne. Ale kraj duży i szeroki. W różnych miastach i rejonach to wygląda inaczej. W Krakowie jest np. klub wysokogórski i jego sekcja narciarska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 14 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2018 (edytowane) 4 godziny temu, don_arturro1 napisał: odpowiadaj konkretnie na pytania nawet nie raczyłeś się przedstawić, jeśli wiem o istnieniu klubu np w Warszawie to nic nie pomoże jeśli mieszkasz np. w Pacanowie http://sporteum.pl/goorka_dorosli/ Edytowane 14 Wrzesień 2018 przez Jeeb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi