Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Zniżki i promocje na skipassy - Polska i zagranica

pawelb91

Rekomendowane odpowiedzi

15 minut temu, gabrik napisał:

-50%...na karnet rowerowy 🤣🤣🤣 mistrzowie marketingu. Konserwatyści nie lubią łamania tradycji, a jak złamana podwójnie, to sorry Gregory, w tym roku mówię - stop.

Jedyny "plus dodatni" jaki dostrzegam to fakt że jak kupisz 4h to możesz wykorzystać we wszystkich ośrodkach - więc kupie może 2~3 karnety ale już nie 10 jak dawniej (Czarny Groń mi podpadł).

7 minut temu, moloo napisał:

Pilsko poszło po bandzie ...

Ten ośrodek i ich promocje to... odmienna kategoria. 
Media piszą o nadchodzącej zimie, mroźniejszej niż ostatnie, biorę zatem jeden 5 godzinny za 101 zł na starą kartę. Może trafi się powder day na szerokich.

BTW Dobrą ofertę miał Stok - 55 zł /3 h (już wyprzedane).

28 minut temu, Narciarz ze Śląska napisał:

Ale trzeba za każdym razem kupić kolej główną Kasprowy do tego.

Serio? No to słabo. Nie zagłębiałem się w to bo mnie nie interesuje ta oferta.

Faktycznie teraz sprawdziłem.
"Kasprowy Wierch, najwyżej położona stacja narciarska w Polsce, oferuje alpejskie trasy pokryte naturalnym śniegiem :1200 m w Dolinie Gąsienicowej oraz 2100 m w Goryczkowej. Karnet Tatry Super SKI obejmuje wyciągi krzesełkowe, a wjazd główną koleją na szczyt wymaga rezerwacji na stronie www.sklep.pkl.pl. Karnet dotyczy wszystkich karnet powyżej jednego dnia. Nie obejmuje karnetów 4 godzinnych oraz jednodniowych."

Skomentuje to uśmiechem 🙃

• Haha 2

• 4 months later...

Dzisiaj trafiłem na artykuł o przyszłorocznych cenach skipassów w Dolomitach.
Zatwierdzono już ceny na sezon 25/26.

Średnio ceny wyższe o 3% względem tego sezonu.
Skipass sezonowy ma kosztować 970 euro dla dorosłego.
Pełny cennik ma się pojawić na początku lata.
W dalszym ciągu będzie zniżka 5% przy zakupie online minimum 2 dni przed startem skipassu. 

https://www.neveitalia.it/altoadige/news/dolomiti-superski-promozioni-di-fine-stagione-approvati-i-prezzi-skipass-per-il-prossimo-inverno

• Thanks 2

• 1 month later...
  • 1 month later...

Znany już cennik skipassów na sezon 2025/2026 dla Alta Valtelliny (Bormio, Santa Caterina, San Colombano).
Sezon narciarski planują od 05/12/2025 do 12/04/2026.

Niestety wysoki sezon wydłużyli aż do końca marca... 
Z dobrych informacji jest to że pozostaje zniżka online do 25% (tak jak w ostatnich latach) więc sporo można zaoszczędzić kupując skipass z wyprzedzeniem. 
Nie jest jeszcze znana cena skipassu sezonowego.

Bormioskipass25-26.thumb.png.a6ffb94c635becb4c7b95f11a85d2688.png

W porównaniu do sezonu 24/25 ceny wzrosły o około 6,5 - 7,5% (promocyjny grudniowy cennik o około 10%)

• Like 3

11 minut temu, lski@interia.pl napisał:

...o tej porze miałem już w zeszłym roku kupioną sezonówkę PKLu w bardzo dobrej letniej promocji,a teraz cicho sza...

Ja ich olewam (Jaworzynę) nawet jeśli chodzi o 5 dowolnych dni. W zeszłym sezonie więcej wkurzania niż ta jazda była tam warta... Wolę do Bormio na dłużej na wiosnę niż czekać czy otworzą piątkę na Jaworzynie czy nie.
Sezon przerwy od nich się przyda. Może w przyszłości będzie im lepiej iść...
Zimą lokalnie będę celować tam gdzie będzie śnieg i coś sensownego czynnego pod względem ceny i oferty.

24 minuty temu, pawelb91 napisał:

Ja ich olewam (Jaworzynę) nawet jeśli chodzi o 5 dowolnych dni. W zeszłym sezonie więcej wkurzania niż ta jazda była tam warta... Wolę do Bormio na dłużej na wiosnę niż czekać czy otworzą piątkę na Jaworzynie czy nie.
Zimą lokalnie będę celować tam gdzie będzie śnieg i coś sensownego czynnego pod względem ceny i oferty.

Ja tam przejeździłem ponad  50 dni Jaworzyny,z 10 Szczawnicy i 2x Kasprowy..

3 godziny temu, pawelb91 napisał:

A co ja mam powiedzieć😀
pozdro

• Haha 2