tanova Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2019 8 minut temu, Sariensis napisał: No ale jakiego typu rower? A barraquito nie da sie przewieźć w termosiku bo jest warstwowa, w takim kosmopolitycznym mieście jak Szczecin nie wiedza takich rzeczy? A tak przy okazji to wybierasz się, czy tak piszesz w temacie, ktory Cie nie dotyczy :):):)? Może i wiedzą, ale cóż - nalewanie kawy to akurat nie moja specjalność . Bawcie się dobrze, będę z Wami myślami ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2019 11 minut temu, johnny_narciarz napisał: 5. Johnny Pytanie formalne, bo nie byłem w tym sezonie ma Pilsku, na WZF obecnie pozostaje wyjacznie knajpka na Miziowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2019 (edytowane) Tam się zwykle spotykamy a gdzie zasiądziemy to już kwestia do ustalenia na miejscu. PS. jest tez tak ze zbieramy sie juz na trasach jesli kogos wypatrzymy ale napewno ustalimy jakas godzine i miejsce aby zebrac wszystkich zagubionych. Edytowane 1 Marzec 2019 przez christof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2019 42 minuty temu, christof napisał: Tam się zwykle spotykamy a gdzie zasiądziemy to już kwestia do ustalenia na miejscu. PS. jest tez tak ze zbieramy sie juz na trasach jesli kogos wypatrzymy ale napewno ustalimy jakas godzine i miejsce aby zebrac wszystkich zagubionych. Szkoda, ze Juz nie ma knajpki przy schronisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2019 2 hours ago, Sariensis said: Szkoda, ze Juz nie ma knajpki przy schronisku Jest knajpka kilkadziesiąt metrów dalej, ci sami właściciele, nawet chyba jest więcej miejsca, klimat zbliżony. Zdjęcia z 30.12.2018 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamo Napisano 3 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2019 jesli mozna dolacze, pytanie o kogos z rybnika raciborza do zabrania lub przesiadki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mops Napisano 3 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2019 U mnie nie ma szans na wyjazd😢😢😢 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zslawek Napisano 3 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2019 Ja też postaram się przyjechać ale niczego nie obiecuję. Jeszcze nigdy tam nie byłem więc prośba o informacje gdzie należy dojechać samochodem i gdzie się kierować itd. Będę jechał z Istebnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2019 1 godzinę temu, zslawek napisał: Ja też postaram się przyjechać ale niczego nie obiecuję. Jeszcze nigdy tam nie byłem więc prośba o informacje gdzie należy dojechać samochodem i gdzie się kierować itd. Będę jechał z Istebnej. W Korbielowie masz biały drogowskaz Pilsko, zaparkuj możliwie najbliżej kresła na Miziowa, nie te 4 osobowe po prawej, tylko tak przy końcu parkingu po lewej widać podejście do dolnej stacji krzesła 2 os. Tam też kupisz skipass w budce obok krzesła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 11 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2019 Termin coraz bliżej, tymczasem w Korbielowie + 10cm mokrego śniegu rano pewnie nic po nim nie zostanie, ale klimat znowu zrobił się zimowy. Jutro od rana atakuje Pilsko Na ten moment ok 10 osób będzie na WZF, kto jeszcze dołączy? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2019 24 minutes ago, gregor_g4 said: Termin coraz bliżej, tymczasem w Korbielowie + 10cm mokrego śniegu rano pewnie nic po nim nie zostanie, ale klimat znowu zrobił się zimowy. Jutro od rana atakuje Pilsko Na ten moment ok 10 osób będzie na WZF, kto jeszcze dołączy? Wpadłbym, tyle że prognozy na sobotę wygladaja dość niepokojaco, na Babiej ma być +8, oby prognozy tym razem się nie sprawdziły. Zapobiegawczo wybieram w tym terminie Tatry, bo nie wiadomo jak długo jeszcze będa tam warunki przy takich zawirowaniach pogpdowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 11 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2019 Barraquito Tatry nie uciekna;) wg Norwegow w piatek na Pilsku snieg, w sobote w okolicach 0 stopni, ocieplenie od niedzieli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zibi28 Napisano 11 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2019 54 minutes ago, gregor_g4 said: wg Norwegów w piatek na Pilsku snieg, w sobote w okolicach 0 stopni, ocieplenie od niedzieli. Też mi się wydaje, że naprawdę ciepło, to będzie dopiero w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2019 Jest szansa, zobaczymy mocny plus w prognozie od soboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANDISKI Napisano 12 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2019 Ja będę 17 marca na Pilsku.....dziś opad nowego śniegu więc będzie cudnie....16 mam turniej siatkówki....w Szczyrku będzie tłok a na Pilsku luźno i widoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 12 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2019 Ja bedę na stówę 😎 z córką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 12 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2019 Wlasnie wrocilem, +20cm swiezego. Warunki bombowe 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 14 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2019 Jaki plan na sobote? 7:00 kwalifikacje do GP Kanady, ok 8:15 ruszam i 8:30 melduje się na Strugach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 14 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2019 1 hour ago, gregor_g4 said: Jaki plan na sobote? 7:00 kwalifikacje do GP Kanady, ok 8:15 ruszam i 8:30 melduje się na Strugach Gregor to może coś zaproponuj jak kilka lat temu, kiedy Johnny nartę zgubił w lesie 🙂. Może poza piwkiem i rozmowami o życiu jakaś jazda poza trasą, jakiś skitour lub po prostu parę wspólnych zjazdów do Szczawin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 14 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2019 Jutro ma sypać, także w sobote rano tylko do lasu ustalmy spotkanie o 10 na Szczawinach, kto bedzie wczesniej - dawac znac i lapiemy sie na trasie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 14 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2019 20 minutes ago, gregor_g4 said: Jutro ma sypać, także w sobote rano tylko do lasu ustalmy spotkanie o 10 na Szczawinach, kto bedzie wczesniej - dawac znac i lapiemy sie na trasie. Tel. do Ciebie ten sam co kiedyś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 14 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2019 660696266 bez zmian 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 15 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2019 Jakby ktoś się zastawiał czy jutro warto... Trwa dostawa białego 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 15 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2019 51 minutes ago, gregor_g4 said: Jakby ktoś się zastawiał czy jutro warto... Będę jutro, jeszcze nie wiem o której godzinie. Faktycznie, szkoda nie wykorzystać takich warunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 15 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi