Narty - skionline.pl
Jump to content

WZF Pilsko 2019?

gregor_g4

Recommended Posts

Witojcie,

nikt nie zapodaje tematu, a rok i dwa lata temu udawało nam się zebrać zgrabną ekipę. Wiem, że teraz na topie jest Szczyrk, ale może uda się coś na Pilsku zorganizować?

Nie podaję terminu - jestem elastyczny - do 17 marca tu będę, więc każdy weekend mi odpowiada. Zobaczymy, czy będą chetni i zainteresowanie. Jeśli tak, to można pomyśleć o terminie.

• Like 9

13 minut temu, gregor_g4 napisał:

w sumie, dla mnie 16.03 jest ok.
Jest jeszcze sporo czasu by zaplanować sobie ten dzień. 
To co? WZF PILSKO 16.03.2019?

Ja się piszę, pod warunkiem że będzie śnieg....mnie te prognozy pogody załamują. Luty jest jak wiosna.

Może połączyłbym to z jakąś dwudniową wycieczką skiturową.

2 minutes ago, Gerald said:

Ja się piszę, pod warunkiem że będzie śnieg....mnie te prognozy pogody załamują. Luty jest jak wiosna.

Może połączyłbym to z jakąś dwudniową wycieczką skiturową.

Wydaje mi się, że chyba nie będzie znaczenia na jakich nartach, zjazdowych czy skiturowych kto będzie, formuła jest luźna, grunt aby się o konkretnej godzinie np. o 12 spotkać w jednym miejscu a jak będziemy razem jeździć czy turować wcześniej czy później to też będzie fajnie.

• Like 1

4 minuty temu, Sariensis napisał:

WZF jest narciarskie czy rowerowe, bo w tym sezonie to tak nie do końca jednoznaczne i nie wiem czy zabrać narty czy może rower :)?

Weź jedno i drugie i jeszcze termos z tą hiszpańską kawą, bo nie wiadomo co za świństwo podadzą Ci w schronisku. B|

• Like 1
  • Haha 4

29 minut temu, tanova napisał:

Weź jedno i drugie i jeszcze termos z tą hiszpańską kawą, bo nie wiadomo co za świństwo podadzą Ci w schronisku. B|

No ale jakiego typu rower? A barraquito nie da sie przewieźć w termosiku bo jest warstwowa, w takim kosmopolitycznym mieście jak Szczecin nie wiedza takich rzeczy? A tak przy okazji to wybierasz się, czy tak piszesz w temacie, ktory Cie nie dotyczy :):):)?