Victor Napisano 7 Grudzień 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2023 Dla tych wariatow dziś jest totalny raj chyba nie ma co tu się rozpisywać bo warun obłęd a szersza narta to jest to co dziki lubią chyba najbardziej 😎 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 7 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2023 jakie temperatury ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 7 Grudzień 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2023 -10 u góry na dole granice zera w nocy w dolinie było -2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 7 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2023 1 minutę temu, Victor napisał: -10 u góry na dole granice zera w nocy w dolinie było -2 Takich zdjęć to bym Żonie nie wysłał , znajduję najgorsze, z mgłą wysyłam i pisze że jest fajnie. I wilk syty i owca cała. pozdro 1 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cappo Napisano 7 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2023 48 minut temu, marekbtl napisał: Takich zdjęć to bym Żonie nie wysłał , znajduję najgorsze, z mgłą wysyłam i pisze że jest fajnie. I wilk syty i owca cała. pozdro Kolega po 2 dniach fotek z "włoskiej lampy", dostał odpowiedź od drugiej połówki, że już ma więcej żadnych fotek nie wysyłać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 7 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2023 2 godziny temu, Cappo napisał: Kolega po 2 dniach fotek z "włoskiej lampy", dostał odpowiedź od drugiej połówki, że już ma więcej żadnych fotek nie wysyłać. Że już jest spakowany, a rzeczy stoją przed domem pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 7 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2023 3 godziny temu, Cappo napisał: Kolega po 2 dniach fotek z "włoskiej lampy", dostał odpowiedź od drugiej połówki, że już ma więcej żadnych fotek nie wysyłać. 46 minut temu, marekbtl napisał: Że już jest spakowany, a rzeczy stoją przed domem pozdrawiam trzeba żonke zawsze zabierać ze sobą (najlepiej do destynacji bezcłowej) to wtedy problemów nie będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 7 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2023 27 minut temu, Jeeb napisał: trzeba żonke zawsze zabierać ze sobą (najlepiej do destynacji bezcłowej) to wtedy problemów nie będzie Drzewa do lasu się nie wozi , to męski wypad, ma być nie udany, wtedy zawsze można dostać pozwolenie. Nie trzeba się prosić, nawet można śmiało proponować Żonie wyjazd, Ona odmówi a Tobie nie zabroni. Man muss ein wenig nachdenken Janie. pozdrawiam 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 7 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2023 5 godzin temu, Victor napisał: Dla tych wariatow dziś jest totalny raj chyba nie ma co tu się rozpisywać bo warun obłęd a szersza narta to jest to co dziki lubią chyba najbardziej 😎 Pięknie to mało powiedziane, gratuluję udanego wyjazdu. Jak na grudzień to całkiem niezła ta pogoda. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 7 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2023 2 minuty temu, marekbtl napisał: Ona odmówi w tym sęk że moja nie odmawia tylko wymyśla co chwilę kolejne wyjazdy. Męskie dni to zazwyczaj bywają mocno niezdrowe 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 7 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2023 1 minutę temu, Jeeb napisał: w tym sęk że moja nie odmawia tylko wymyśla co chwilę kolejne wyjazdy. Męskie dni to zazwyczaj bywają mocno niezdrowe Moje kondolencje, łączę się z Toba w bólu. pozdrawiam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 7 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2023 3 minuty temu, Jeeb napisał: w tym sęk że moja nie odmawia tylko wymyśla co chwilę kolejne wyjazdy Ja też tak robię 😁 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 7 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2023 3 minuty temu, marionen napisał: Pięknie to mało powiedziane, gratuluję udanego wyjazdu. Jak na grudzień to całkiem niezła ta pogoda. Victor od 20-stu lat pracuje w PhotoShop-ie, tak nie wiem czy wierzyć, czy tez nie. Przyjmijmy pewien margines błędu, bo się mogą chłopaki lekko jak politycy mijać z prawda . pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 7 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2023 Teraz, tanova napisał: Ja też tak robię 😁 domyślam się że jutro wyjazd w Alpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2023 6 godzin temu, Cappo napisał: Byłem w Hochfugen i Mayrhofen w grudniu 2017, to też miałem tak że wyjeżdżało się na górę to piękne słońce, tylko po jakieś 1h przychodziła taka mgła że ledwo czubki nart widziałem - przez pogodę nie wspominam tego wyjazdu zbyt dobrze. Nad doliną "czapa".. 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 7 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2023 Teraz, Jeeb napisał: domyślam się że jutro wyjazd w Alpy Póki co w Szczecinie śniegu po kokardę - trzeba wykorzystać taki rarytas 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 7 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2023 6 minut temu, tanova napisał: Ja też tak robię 😁 To z Twoim Mężu łączę się także w bólu. pozdrowionka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2023 8 minut temu, Jeeb napisał: w tym sęk że moja nie odmawia tylko wymyśla co chwilę kolejne wyjazdy. Męskie dni to zazwyczaj bywają mocno niezdrowe Bo trzeba z kulturą... 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 7 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2023 1 minutę temu, Lexi napisał: Bo trzeba z kulturą... Pięknego gwoździa przybiłeś, nawet twarzy nie widać. Dobrze że w kasku jesteś. pozdrawiam 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2023 2 minuty temu, marekbtl napisał: Pięknego gwoździa przybiłeś, nawet twarzy nie widać. Dobrze że w kasku jesteś. pozdrawiam Taka ze mnie Travolta ... Face/Off 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 7 Grudzień 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2023 11 minut temu, marionen napisał: Pięknie to mało powiedziane, gratuluję udanego wyjazdu. Jak na grudzień to całkiem niezła ta pogoda. Cześć Został jeszcze dzionek i może,sobota do południa( tu ciągle dumam) . Warunki pogodowe, jak i śniegowe rewelacja. Dokładnie rok temu byłem w Maria Alm i du..y nie urwało. Średnio wspominam ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 7 Grudzień 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2023 (edytowane) Godzinę temu, Jeeb napisał: trzeba żonke zawsze Zawsze to trzeba przynajmniej raz w sezonie wakacyjnym dać wolną rękę na wyjazd z psiapsiółkami,żeby się smażyły do syta,aż skóra zejdzie 🥳 i broń Boże pchać się w te klimaty 🤦♂️, wtedy w sezonie zimowym dostajesz tekst,cytuję ;korzystaj z wakacji 🤪 Edytowane 7 Grudzień 2023 przez Victor 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2023 2 minuty temu, Victor napisał: korzystaj z wakacji 🤪 Potwierdzam - sam słyszałem.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 7 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2023 9 minut temu, Victor napisał: Zawsze to trzeba przynajmniej raz w sezonie wakacyjnym dać wolną rękę na wyjazd z psiapsiółkami,żeby się smażyły do syta,aż skóra zejdzie 🥳 i broń Boże przac się w te klimaty 🤦♂️, wtedy w sezonie zimowym dostajesz tekst,cytuję ;korzystaj z wakacji 🤪 Co kto lubi. Ja tam lubię, że z moim partnerem wybieramy te same klimaty. A moja psiapsióła to akurat woli jechać z nami na narty niż smażyć się w tropikach - w sobotę obieramy kierunek na włoskie freeski 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michas222k Napisano 7 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2023 2 minuty temu, zając napisał: w sobotę obieramy kierunek na włoskie freeski Mam tak samo jak ty 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi