Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

41 minut temu, Gorol napisał:

Byłem kiedyś w hotelu Bania i jest to jeden z najładniejszych hoteli, w których byłem ale wolę rozumniej wydać te pieniądze. W sierpniu kupiłem na styczniowy weekend (3 noclegi) dla 3 osób w Grandhotel Starý Smokovec 4* (Słowacja, Tatry) ze śniadaniem i skipasem z fast passem (oczywiście na 3 dni ) za 2.950 pln. Wykorzystałem promocje, że przy doładowaniu gopassu dopłacali +15% i jak jeszcze odlicze 4% cashback to mi nocleg wychodzi na 328 pln 🤑.     

I to jest normalna cena, a nie 3400 zł/ doba dla trzech osób. 

Spałem w Grand Hotel pod koniec marca tego roku, stary hotel z duszą, którego ściany mogłyby opowiedzieć niejedną historię.

• Like 4

12 godzin temu, grimson napisał:

I to jest normalna cena, a nie 3400 zł/ doba dla trzech osób. 

Spałem w Grand Hotel pod koniec marca tego roku, stary hotel z duszą, którego ściany mogłyby opowiedzieć niejedną historię.

Warto jeszcze dodać, że Grand Hotel w Smokovcu dodaje gratis miejsce postojowe w podziemnej hali garażowej. Przynajmniej ja tak miałem kilka lat temu.

W dniu 10.11.2025 o 23:12, Jeeb napisał:

a sauny są tekstylne czy na golasa ?

1. Latem strefa saunarium jest dostępna tylko dla gości z hotelu. Wchodzą więc także dzieci i wtedy sauny są tekstylne. Poza seansem saunowymi, które są tylko w bani ruskiej, ogrodzonym nieprzezroczystym ogrodzeniem budynku drewnianym na zewnatrz.

2. W pozostałych okresach saunarium jest nietekstykne. Całe. Po saunarium poruszasz się w pareo lub ręczniku a do saun wchodzisz na golasa. I jest to pilnowane.

3. W starym budynku było jeszcze saunarium w strefie SPA o nazwie "Sielsko Anielsko". Tylko dla dorosłych i... zwykle całkowicie puste. Ale budynek wybudzony a w jego miejscu budują ostatnie skrzydło, w którym będzie nowe "Sielsko Anielsko", podobno także z saunami. Czekam 😀

4. W strefie relaksu jest taka dobudować z sauną, gdzie gawiedź może włazić nawet w stroju pletwonurka 😉

• Thanks 1

W dniu 11.11.2025 o 22:15, Jeeb napisał:

nawet mają miejsca na sylwestra

Screenshot2025-11-11221339.thumb.jpg.375dd86023cb1ac0923bfe37f8159147.jpg

Ojejku, 

ojejku, ojejku. 

Ta oferta nie jest skierowana do mojego portfela. Przypuszczam zresztą, że jakby i była, to nie widzę sensu wydawania 35 tysięcy na hotel za tydzień. Wolałbym wówczas, nie wiem, wydać to na sprzęt skiturowy albo coś innego.

• Like 1

Ja jak swoją ofertę kupowałem bezpośrednio na stronie TMR za 3600 sprawdzałem z ciekawości na bookingu. To samo było za 7300zł. Dobre ceny są kilka miesięcy do przodu i bezpośrednio w hotelu bez pośredników. Na miesiąc przed sylwestrem już raczej nigdzie nie będzie okazji.

• Like 1

• 2 months later...

Cześć. Mam pytanie, może znajdzie się ktoś kto odwiedzał po feriach Białkę😛Jak to jest ze skibusami w marcu? Bo na stronie ośrodka widnieje rozkład ważny do 1.03. A co później? Jeżdżą busy wg innego rozkładu, czy w ogóle nie jeżdżą?