Pinio46 Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 Zauważyłem jeszcze coś takiego w tapatalku, że klikając w jakiś wątek wyświetla się czasem, że brak wątku lub mógł zostać usunięty, ewentualnie jeszcze błąd sieci. Po wyjściu i ponownym kliknięciu w wątek otwiera się normalnie. Też tak macie? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 Zauważyłem jeszcze coś takiego w tapatalku, że klikając w jakiś wątek wyświetla się czasem, że brak wątku lub mógł zostać usunięty, ewentualnie jeszcze błąd sieci. Po wyjściu i ponownym kliknięciu w wątek otwiera się normalnie. Też tak macie? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Sporadycznie u mnie też tak się dzieje, a wyglada to tak: Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 Dzięki JC, że zadbałeś o to aby linki do starych wątków zapisane gdzieś tam w notatkach , nadal działały. Widzę że jest przekierowanie na trochę inne adres, ale działa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 1 godzinę temu, JC napisał: Nazwijmy to tak - uznaniowo. Rozumiem A nie myślałeś o tym aby zrobić dostęp VIP za opłatą, ale wtedy pasowałoby za tę opłatę dać jakieś sensowne funkcjonalności albo coś co skłoniło by do płacenia. Inną kwestią jest to czy nie nastąpiłby podział na "lepszych i gorszych". Ps. W razie gdybyś był kiedyś zainteresowany takim rozwiązaniem to w sprawie płatności mobile / online możesz walić do mnie w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 Sporadycznie u mnie też tak się dzieje, a wyglada to tak:PozdrawiamPaweł No mniej więcej. Przed chwilą zakładce wątki w których pisałeś był brak wątków [emoji15] Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Październik 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 24 minuty temu, Pinio46 napisał: No mniej więcej. Przed chwilą zakładce wątki w których pisałeś był brak wątków Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka To wina Tapatalka. Mi też od czasami się taki komunikat pojawia. Wystarczy odświeżyć widok. Zgłosiliśmy ten problem do Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 Jak usunąć zdublowane zdjęcia z galerii, mogę edytować album, dodać kolejne zdjęcia ale nie mogę usunąć tych podwójnych[emoji51] Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 14 godzin temu, JC napisał: To wina Tapatalka. Mi też od czasami się taki komunikat pojawia. Wystarczy odświeżyć widok. Zgłosiliśmy ten problem do Tapatalka Potwierdzam. Taki sam problem pojawiał sie w starej wersji forum. Wystarczy odświeżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 Będzie podwójnie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 Będzie podwójnie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 i jeszcze raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 i jeszcze raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 zobaczmy po poprawkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 Nowe forum nie podaje lokalizacji userow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Październik 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 Nowe forum nie podaje lokalizacji userow. Co ci jest potrzebne??? Miasto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 (edytowane) Cytat 48 minut temu, JC napisał: Co ci jest potrzebne??? Miasto? Przez te kilkanascie lat w internecie przyjalem to jako standard . Czasem gdy rozmawiamy z nowym userem lub z wczesniej nie znanym daje nam to przydatne info. Nie jest mi to "potrzebne". Poprosu myslalem ze w tym watku rozmawiamy luzno jak funkcjonuje nowe forum i wymieniamy spostrzezenia. Edytowane 6 Październik 2016 przez artix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 7 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2016 19 godzin temu, artix napisał: Nowe forum nie podaje lokalizacji userow. Fajnie by było, ale zawsze można sprawdzić w profilu usera (o ile podał takie info) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Październik 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2016 Fajnie by było, ale zawsze można sprawdzić w profilu usera (o ile podał takie info) [emoji185] Dajcie mi chwilę, to postaram się coś takiego przygotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 7 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2016 Zaraz zostane zbanowany... JC dublujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_br Napisano 7 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2016 (edytowane) Cześć Wszystkim będąc zalogowanym i "klikając" w temat pokazuje mi się pierwszy post w danym temacie, pomimo że go wcześniej przeczytałem a nie przenosi do pierwszego nieprzeczytanego -fajnie jakby pamiętało gdzie skończyliśmy czytać dany temat. Edytowane 7 Październik 2016 przez pawel_br Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Październik 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2016 14 minut temu, pawel_br napisał: Cześć Wszystkim będąc zalogowanym i "klikając" w temat pokazuje mi się pierwszy post w danym temacie, pomimo że go wcześniej przeczytałem a nie przenosi do pierwszego nieprzeczytanego -fajnie jakby pamiętało gdzie skończyliśmy czytać dany temat. Kliknij w datę/godzinę dodania, wtedy zostaniesz przeniesiony do danego postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sure Napisano 7 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2016 Sorki, watek mi się zdublował. Jak usunąć jeden? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2016 Panie Jacku... zapraszam na Chopka! lecę flaszkę! Było ciężko ale jest BEST! szacun! PS. dlaczego nie ma ikominki BRAWO! czy coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 9 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2016 (edytowane) Zastanawiam się, czy ograniczenia ilości dziennych polubień i edycji wątków są konieczne? Edytowane 9 Październik 2016 przez Góral spod Skrzycznego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi