Narty - skionline.pl
Jump to content

Nowe Forum - uwagi, informacje, spostrzeżenia, propozycje

JC

Recommended Posts

Na razie takie coś zauważyłem: po dłuższej nieobecności chciałem polajkować ludziskom za wysiłek i mały "zonk".

Mogę maksymalnie zalajkować 10Xdzień?????????

Nie jest to jakaś grecka tragedia, ale jeżeli to nie problem to można by znieść to "ograniczenie", bo wydaje się być zbędne i utrudniające życie.

Reszta w jak najlepszym porządku.

Pozdrawiam.

Na razie takie coś zauważyłem: po dłuższej nieobecności chciałem polajkować ludziskom za wysiłek i mały "zonk".
Nie jest to jakaś grecka tragedia, ale jeżeli to nie problem to można by znieść to "ograniczenie", bo wydaje się być zbędne i utrudniające życie.

Pozdrawiam.

Dziękuję za informację. Zerknę na to jak dotrę do redakcji.

9 godzin temu, Piotr_67 napisał:

Pozdrawiam.

Ograniczenie zniesione

• Like 1

7 godzin temu, artix napisał:

Jacku, chyba wyskakuja dublety postow .

Ale tak ogolnie to forum wyglada bardzo fajnie i user friendly. Duzo nowych funkcji, powiadomien. Naprawde super. Napewno wkrotce wszystkie male problemy tez dacie rade usunac.

Czy ty masz taki problem z dublowaniem postów? Bo na razie zauważyłem to tylko o Leitnera.

A ja albo nie ogarniam wysłania wiadomości na priva,albo coś jest nie halo.

Mam dostęp tylko do skrzynki odbiorczej i problem z napisaniem jakiejkolwiek wiadomości.

Klikam w "napisz nową" i wyskakuje mi taki komunikat:

Możesz wysłać jedynie 0wiadomości na minutę. Spróbuj ponownie później.

Cześć, po dłuższym czasie podczytywania forum "po cichu" i oglądania materiałów postanowiłam założyć konto i zacząć od przywitania :)

Na razie nie każdy odnośnik do wątków ze starego forum działa, ale w końcu udało mi się dotrzeć do "skali umiejętności" by JC. Może przesadą byłoby stwierdzenie, że "nareszcie wiem, kim jestem", ale narzędzie jest pomocne. Mam nadzieję, że ta ocena przekłada się +/- na poziom zaawansowania zamieszczany przy modelach nart, bo jestem na etapie zmiany sprzętu. 

pozdrawiam wszystkich i wracam do lektury :)

A ja albo nie ogarniam wysłania wiadomości na priva,albo coś jest nie halo.

Mam dostęp tylko do skrzynki odbiorczej i problem z napisaniem jakiejkolwiek wiadomości.

Klikam w "napisz nową" i wyskakuje mi taki komunikat:

Możesz wysłać jedynie 0wiadomości na minutę. Spróbuj ponownie później.

Gotowe, sprawdź teraz

17 minut temu, marcinn napisał:

Właśnie sprawdziłem u mnie usuwanie posta działa.

13 minut temu, JC napisał:

Marcin, ty jesteś w grupie użytkowników VIP, która ma rozszerzone możliwości na forum.

Nie da sie tak pozmieniać ustawienia, żeby kazdy mogł usunąć swój post?

14 minut temu, JC napisał:

Nie. Tak zawsze było na forum, że nie można było usuwać własnych postów.

Dziwne. Jestem prawie na 100% przekonany, że podczas edycji posta na dole przy zatwierdzeniu edytowania, była możliwość usunięcia. Wydaje mi się, że tak było (inaczej bym się o to nie pytał).
Jest jak jest. Trzeba się przyzwyczaić. Mam nadzieję, że tapatalk zacznie mi normalnie działać, bo teraz nie wiem czy post się dodał czy nie.

Post się nie zdublował :)

Edited by leitner

8 godzin temu, leitner napisał:

Dziwne. Jestem prawie na 100% przekonany, że podczas edycji posta na dole przy zatwierdzeniu edytowania, była możliwość usunięcia. Wydaje mi się, że tak było (inaczej bym się o to nie pytał).
Jest jak jest. Trzeba się przyzwyczaić. Mam nadzieję, że tapatalk zacznie mi normalnie działać, bo teraz nie wiem czy post się dodał czy nie.

Post się nie zdublował :)

To było usuwanie widoku na forum, a nie fizyczne.

• Like 1