Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 11 months later...
1 godzinę temu, Kolorowy napisał:

Dotarłem dziś, od jutra startujemy :) 

Peio 8.12.2034 :)

W nocy i przez dzień niby padało, dziś 18 zaczął znowu padać śnieg

Jak przejście  graniczne PL-De. Mocno się korkuje w oczekiwaniu na przekroczenie?

Edytowane przez grimson

11 minut temu, Kolorowy napisał:

9.12.2024

Ośrodek Peio objeżdżony.

Otwarty z 70% ale myślę że kwestia 5 dni i otworzy się cały.

Zjazd na sam dół ciężki duże ubytki śniegu i duże Górki sztucznego 

Pięknie, musze się tam kiedyś wybrać, gdy byłem w Val di Sole w styczniu 2016 to na tej trasie z Pejo 3000 nie było jeszcze naśnieżania, a sniegu było z byt mało żeby otworzyli więc do tego ośrodka nie zawitałem. 

12 minut temu, zając napisał:

Jechaliście może do Ponte di Legno czy tylko Passo Tonale? Lodowiec chyba ma zamknięte trasy?

Otwarte jest Ponte Di Legno, co niektóre trasy, myślę że około 60/70%

lodowiec otwarty jest dziś była trasa czarna czyli ta pierwsza stara stojąca gondola.

Mozliwe ze jutro lub na dniach otworzy się na samą górę PRESENA

IMG_4097.png

• Thanks 1

18 minut temu, Kolorowy napisał:

Otwarte jest Ponte Di Legno, co niektóre trasy, myślę że około 60/70%

lodowiec otwarty jest dziś była trasa czarna czyli ta pierwsza stara stojąca gondola.

Mozliwe ze jutro lub na dniach otworzy się na samą górę PRESENA

IMG_4097.png

Bardzo dziękuję za info, rozważamy wyjazd tam w piątek żeby sobie urozmaicić nieco teren działania 😉

21 minut temu, Lechu1974 napisał:

Ponawiam pytanie o wjazd do DE. Będę jechał w nocy z piątku na sobotę przez Świecko i zastanawiam się, czy kontrole graniczne znacznie opóźnią przeprawę przez Odrę.

pozdrawiam

Lechu

Co prawda nie jeżdżę przez Świecko tylko przez Jędrzychowice lub Olszynę, jeżdżę dość regularnie, przeważnie w nocy lub wcześnie rano i nigdy nie stałem dłużej jak minutę czy dwie.

7 minut temu, marionen napisał:

Co prawda nie jeżdżę przez Świecko tylko przez Jędrzychowice lub Olszynę, jeżdżę dość regularnie, przeważnie w nocy lub wcześnie rano i nigdy nie stałem dłużej jak minutę czy dwie.

Mam nadzieję, że tak będzie i w moim przypadku, choć spodziewam się kontroli, bo jedziemy busem z ciemnymi szybami 😉

29 minut temu, Lechu1974 napisał:

Mam nadzieję, że tak będzie i w moim przypadku, choć spodziewam się kontroli, bo jedziemy busem z ciemnymi szybami 😉

29 minut temu, Lechu1974 napisał:

Ale z piątku na sobotę tirów będzie mało a to one generują tłok na granicach.

12 minut temu, Lechu1974 napisał:

Ale zeszliśmy z tematu... Kolorowy opowiadaj jak wygląda przygotowanie tras w Folgarida Marilleva i MdC, bo od niedzieli będę tam szusował...

Napewno się nie będziesz nudził i się wyjeździsz :)

Dziś Tonale było świetne, jutro jedziemy zobaczyć na Pinzolo :) 

W piątek zrobimy objazdówkę pewnie Madonna Groste 

W sobotę na zakończenie gdzie już ma być gorsza pogoda przyatakuje Pejo 

• Like 1
  • Thanks 1

1 godzinę temu, Lechu1974 napisał:

Ale zeszliśmy z tematu... Kolorowy opowiadaj jak wygląda przygotowanie tras w Folgarida Marilleva i MdC, bo od niedzieli będę tam szusował...

Ja także, może gdzieś tam się miniemy, jak zobaczysz tak zajebiście jeżdżącego gościa - to nie ja😀.

pozdro

• Haha 1