Góral spod Skrzycznego Napisano 6 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2023 A w Zwardoniu słychać jakieś pomruki o budowie dwóch nowych kanap. Jedna z nich nawet szóstka. Ktoś, coś wie dokładniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 6 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2023 7 minut temu, Góral spod Skrzycznego napisał: A w Zwardoniu słychać jakieś pomruki o budowie dwóch nowych kanap. Jedna z nich nawet szóstka. Ktoś, coś wie dokładniej? A Kaj te kanapy ? Może duzy Rachowiec ruszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 6 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2023 2 godziny temu, Góral spod Skrzycznego napisał: A w Zwardoniu słychać jakieś pomruki o budowie dwóch nowych kanap. Jedna z nich nawet szóstka. Ktoś, coś wie dokładniej? A to nie będzie przypadkiem ta inwestycja Pingwina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 6 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2023 2 godziny temu, moruniek napisał: A to nie będzie przypadkiem ta inwestycja Pingwina. A Pingwin kupił Duzy Rachowiec ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 7 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2023 9 godzin temu, Jusik2002 napisał: A Pingwin kupił Duzy Rachowiec ??? Oni kupili tereny stacji Zwardoń Bór i Skalanka, (nie wiem czy wszystkie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 7 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2023 4 godziny temu, moruniek napisał: Oni kupili tereny stacji Zwardoń Bór i Skalanka, (nie wiem czy wszystkie). Ooo kurde, jak na to patrzę to znowu jakieś króciutkie wyciagi I trasy. Czemu nikt nie inwestuje w duzy Rachowiec ? Tam to chyba byłby sens ale razem z przejęciem istniejącego krzesła.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narty pilsko Napisano 7 Listopad 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2023 W dniu 6.11.2023 o 18:25, Góral spod Skrzycznego napisał: A w Zwardoniu słychać jakieś pomruki o budowie dwóch nowych kanap. Jedna z nich nawet szóstka. Ktoś, coś wie dokładniej? Skąd masz takie informacje mógł byś jakiegoś linka wysłać? Pewnie jak ogóle ta inwestycja zostanie zrealizowana to minę dobrych parę lat. Zapewne na Skalance bo piszesz że w Zwardoniu czyli nie będzie inwestycji po Słowackiej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 8 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2023 22 godziny temu, Narty pilsko napisał: Skąd masz takie informacje mógł byś jakiegoś linka wysłać? Pewnie jak ogóle ta inwestycja zostanie zrealizowana to minę dobrych parę lat. Zapewne na Skalance bo piszesz że w Zwardoniu czyli nie będzie inwestycji po Słowackiej stronie. Po prostu tam mieszkałem i słyszałem to i owo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 2 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2024 Fajna historia zapomnianego Zwardonia... https://bielskobiala.wyborcza.pl/bielskobiala/7,88025,30656162,na-polsko-slowackiej-granicy-byl-narciarski-raj-teraz-zobaczylam.html 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2024 1-3.03 będzie w Zwardoniu zlot Ski Forum. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 2 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2024 Godzinę temu, grimson napisał: 1-3.03 będzie w Zwardoniu zlot Ski Forum. to zachęta czy ostrzeżenie? 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2024 7 minut temu, Jeeb napisał: to zachęta czy ostrzeżenie? zwykła informacja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 2 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2024 1 godzinę temu, grimson napisał: zwykła informacja Ale hdzie ? Na dworcu może? Bo śniegu to tam już raczej bryknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 3 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2024 4 godziny temu, Jusik2002 napisał: Ale hdzie ? Na dworcu może? Bo śniegu to tam już raczej bryknie... Czasem lepiej spotkać się na dworcu jak ekipa fajna, niż na idealnym stoku ze zgorzkniałymi krytykantami, a bazę mają tam ok więc może się utrzyma, a dopadać też wg prognoz może. Ja tam trzymam kciuki za śnieg i za spotkanie. 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 6 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2024 W dniu 3.02.2024 o 05:18, sstar napisał: Ja tam trzymam kciuki za śnieg i za spotkanie. jedziesz tam także na to spotkanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 6 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2024 W dniu 2.02.2024 o 21:06, grimson napisał: 1-3.03 będzie w Zwardoniu zlot Ski Forum. A nie czasem w Zawoi? Na Mosornym Groniu? Ktoś z tego forum tam będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 6 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2024 18 minut temu, ZdolnyŚlązak napisał: A nie czasem w Zawoi? Na Mosornym Groniu? Ktoś z tego forum tam będzie? Nie, właśnie w Zwardoniu, rok temu był mały zlocik, w tym jest średni zlot, a za rok duże zlocisko. Szykuje się w tym roku może i 30 osób. Na Mosorny czasem jeżdżę, pytanie, czy w tym sezonie jeszcze będzie szansa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrik Napisano 6 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2024 28 minut temu, Chertan napisał: Nie, właśnie w Zwardoniu, rok temu był mały zlocik, w tym jest średni zlot, a za rok duże zlocisko. Szykuje się w tym roku może i 30 osób. Na Mosorny czasem jeżdżę, pytanie, czy w tym sezonie jeszcze będzie szansa. Ooo, czyli za rok już będę mógł pojechać 😃 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 6 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2024 1 godzinę temu, Jeeb napisał: jedziesz tam także na to spotkanie ? Nie, w innych górach, takich bardziej dolnośląskich o ile nie w pracy będę w tym czasie. Tak czy owak zDolny Śląsk. W tym roku nawet na tradycyjne bialczańskie stoki nie udało mi się zawitać https://www.anielskaosada.com znaczy do Aniołów. Takie życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 6 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2024 46 minut temu, Chertan napisał: Nie, właśnie w Zwardoniu, rok temu był mały zlocik, w tym jest średni zlot, a za rok duże zlocisko. Szykuje się w tym roku może i 30 osób. Na Mosorny czasem jeżdżę, pytanie, czy w tym sezonie jeszcze będzie szansa. Świetna sprawa🙂 będę w tym terminie w swojej rodzinnej wiosce pod Szczyrkiem, a stamtąd do Zwardonia mam raptem 40 km. Wielokrotnie byłem w Zwardoniu latem ale nigdy zimą na narty. Może wpadnę na jeden dzień, ale tam pewnie wpisowe dla gości spoza Ski Forum ze 3 litry jakiegoś zacnego trunku😉. Albo ze 3 podania, listy polecające etc. No to boczkiem, boczkiem z jedeń dzień może pojeżdżę 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 6 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2024 Godzinę temu, ZdolnyŚlązak napisał: A nie czasem w Zawoi? Na Mosornym Groniu? Ktoś z tego forum tam będzie? Nie. W Zwardoniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 6 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2024 6 minut temu, ZdolnyŚlązak napisał: Świetna sprawa🙂 będę w tym terminie w swojej rodzinnej wiosce pod Szczyrkiem, a stamtąd do Zwardonia mam raptem 40 km. Wielokrotnie byłem w Zwardoniu latem ale nigdy zimą na narty. Może wpadnę na jeden dzień, ale tam pewnie wpisowe dla gości spoza Ski Forum ze 3 litry jakiegoś zacnego trunku😉. Albo ze 3 podania, listy polecające etc. No to boczkiem, boczkiem z jedeń dzień może pojeżdżę 😉 3 litry to jest myśl, tylko w sobotę, coby do niedzieli wypić. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 6 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2024 38 minut temu, ZdolnyŚlązak napisał: Świetna sprawa🙂 będę w tym terminie w swojej rodzinnej wiosce pod Szczyrkiem, a stamtąd do Zwardonia mam raptem 40 km. Wielokrotnie byłem w Zwardoniu latem ale nigdy zimą na narty. Może wpadnę na jeden dzień, ale tam pewnie wpisowe dla gości spoza Ski Forum ze 3 litry jakiegoś zacnego trunku😉. Albo ze 3 podania, listy polecające etc. No to boczkiem, boczkiem z jedeń dzień może pojeżdżę 😉 Bierz flachę i przyjeżdżaj. Nawet nart nie musisz brać. Coś się znajdzie. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 6 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2024 7 minut temu, marekbtl napisał: Bierz flachę i przyjeżdżaj. Nawet nart nie musisz brać. Coś się znajdzie. pozdro Te z tym kleksem z przodu?😉 To wpadam🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 6 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2024 10 minut temu, ZdolnyŚlązak napisał: Te z tym kleksem z przodu?😉 To wpadam🙂 Jak na nie wsiądziesz, to obawiam się o kleksa także z tyłu Takie maszyny. pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi