ZdolnyŚlązak Napisano 2 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2024 Zieleniec rusza w najbliższy piątek: W piątek, punktualnie o 9:00, otwieramy nowy sezon narciarski w Zieleniec Sport Arena! Rozkład jazdy: Od piątku przez kolejne dni czynne będą następujące koleje i wyciągi: ❄️ Diament ❄️ Kolej 4 osobowa D1 ❄️ Gryglówka ❄️ Kolej 4 osobowa G1 ❄️ Talerzyk G2 ❄️ Mieszko ❄️ Kolej 4 osobowa M1 ❄️ Talerzyk M2 ❄️ Winterpol ❄️ Kolej 6 osobowa W3 ❄️ Taśma WT2 ⏱️Godziny otwarcia kolei i wyciągów: Piątek – niedziela: 9:00 – 20:00 Poniedziałek – czwartek: 9:00 – 16:00 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 2 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2024 To co ruszy aktualnie wygląda tak: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 2 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2024 Go west.. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2024 Godzinę temu, ZdolnyŚlązak napisał: Zieleniec rusza w najbliższy piątek: W piątek, punktualnie o 9:00, otwieramy nowy sezon narciarski w Zieleniec Sport Arena! Rozkład jazdy: Od piątku przez kolejne dni czynne będą następujące koleje i wyciągi: ❄️ Diament ❄️ Kolej 4 osobowa D1 ❄️ Gryglówka ❄️ Kolej 4 osobowa G1 ❄️ Talerzyk G2 ❄️ Mieszko ❄️ Kolej 4 osobowa M1 ❄️ Talerzyk M2 ❄️ Winterpol ❄️ Kolej 6 osobowa W3 ❄️ Taśma WT2 ⏱️Godziny otwarcia kolei i wyciągów: Piątek – niedziela: 9:00 – 20:00 Poniedziałek – czwartek: 9:00 – 16:00 extra, otwierają się na bogato. z reguły uruchamiali 2-3 wyciągi. norweg przewiduje dobry warun do produkcji białego, a także dostawę naturalnego: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 2 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2024 Godzinę temu, ZdolnyŚlązak napisał: To co ruszy aktualnie wygląda tak: Prognozowane są w kilka dni opady +20-30 cm. Ma być też kilka dni mrozu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2024 Litwinka.. Poranny "siwy dym".. I parędziesiąt minut póżniej.. Na dole mgła i zimowy syf z kominów.. na górze sztruks - warun zacny.. Na koniec jeszcze wyciągnąłem moje "destrojery" - czyli połączenie BOLDA z S/RACE GS i szyny kolejowej..... po dwóch zjazdach (przyłożyłem się) dowiedziałem się że to nie jest ta część sezonu w którym moje nogi są na to gotowe.. pojechałem do domu 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 2 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2024 21 minut temu, Lexi napisał: Litwinka.. Na dole mgła i zimowy syf z kominów.. na górze sztruks - warun zacn Rozważam to na najbliższe czasy, ale zamiennie z Zieleńcem. Zieleniec więcej otwiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 2 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2024 Lexi, gdzie się tam parkuje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 2 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2024 Czarnów… czarno to widzę;-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2024 17 minut temu, Narciarz ze Śląska napisał: Lexi, gdzie się tam parkuje??? Opcje są dwie - przy dolnej stacji lub górnej (koło knajpy) - do wyboru. W ogóle fajna stacje jest bo kanapa szybka w miarę (wyprzęgana) - i ci ludzie dbają bardzo bo naprzeciwko konkurencja nie lada (Białka).. dziś wycierali wszystkie krzesła z wody .. jeszcze nie widziałem takich cudów ..co najwyżej śnieg z kanapy zgarną przeważnie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 2 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2024 W dniu 30.11.2024 o 09:08, grimson napisał: Czarnow ruszyl, na razie dwie osoby na stoku: Dziś też dwie. W weekend więcej. Fajni ludzie w obsłudze. Stok dobrze przygotowany. 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2024 6 minut temu, sstar napisał: Dziś też dwie. W weekend więcej. Fajni ludzie w obsłudze. Stok dobrze przygotowany. Szacunek. Jak jeszcze wejdą jutro skitury z rana na Śnieżce to będzie grubo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 2 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2024 26 minut temu, grimson napisał: Szacunek. Jak jeszcze wejdą jutro skitury z rana na Śnieżce to będzie grubo. Piszesz do kaleki, miarkuj się pan. Skitury i owszem ale raczej powtórka znaczy ten sam stok - to jest miś na miarę naszych możliwości. Krk na razie odrzucam z różnych powodów, wszystkich dobrych, przyjdzie na nie czas… choć może do Peca warto… kto wie? Nawet gdyby to dolinką do Boudy, ale czy zjazd byłby nie wiem… w sumie po co ryzykować jak na miejscu mam pięknie przygotowany stok… 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 2 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2024 Godzinę temu, grimson napisał: Szacunek a ja widzę że Ty coś się obijasz 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 2 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2024 1 godzinę temu, sstar napisał: Czarnow ruszyl, aż musiałem pogooglować gdzie to ten Czarnów leży nawet niezła górka jest 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2024 (edytowane) 21 minut temu, Jeeb napisał: a ja widzę że Ty coś się obijasz Ja dzisiaj takiej coś popełniłem, nie obijam się. Na filmie pierwsze z czterech powtórzeń: Edytowane 2 Grudzień 2024 przez grimson 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 2 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2024 (edytowane) 15 minut temu, Jeeb napisał: aż musiałem pogooglować gdzie to ten Czarnów leży nawet niezła górka jest Jesteś na tym filmie? PS to oczywiście był żarcik w twoim stylu, a co do miejscówki to dobra ekspozycja, choć niżej niż Okraj znacznie więc ze śniegiem różnie. Ale dobrze przygotowują stok zwykle mimo trudności. Ostatnio szedłem z buta wzdłuż potoku z Doliny Modrzewi na stok i różnie tam sobie zjeżdżałem ale teraz śnieg tylko na stoku, w nocy coś ma padać... Edytowane 2 Grudzień 2024 przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 2 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2024 3 minuty temu, sstar napisał: Jesteś na tym filmie? jak mam być jeśli do dzisiaj nie wiedziałem o istnieniu takiego ośrodka 7 minut temu, grimson napisał: nie obijam się. a ja 2 dni temu strasznie kaleczyłem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2024 2 minuty temu, Jeeb napisał: jak mam być jeśli do dzisiaj nie wiedziałem o istnieniu takiego ośrodka a ja 2 dni temu strasznie kaleczyłem Po co sobie utrudniać skręcając, lepiej cisnąć dzidą prosto na dół 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 2 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2024 35 minut temu, grimson napisał: Po co sobie utrudniać skręcając, lepiej cisnąć dzidą prosto na dół 😁 tak z innej beczki: prawdopodobnie będę w lutym kilka dni w Brzegu, Wy się znacie to napiszcie gdzie tam najszybciej na porządną górę pojechać na narty na 1 dzień ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 2 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2024 Sstar…już dreptasz na skiturach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 2 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2024 Godzinę temu, Jeeb napisał: najszybciej na porządną górę pojechać na narty na 1 dzień ? Czarna Góra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 2 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2024 1 godzinę temu, Jeeb napisał: tak z innej beczki: prawdopodobnie będę w lutym kilka dni w Brzegu, Wy się znacie to napiszcie gdzie tam najszybciej na porządną górę pojechać na narty na 1 dzień ? Z Brzegu jechałbym w Jeseniki. A tam cokolwiek, Kouty, Ramzowa, CS. Do wyboru do koloru. Jak patriota to jak pisał Wojtek Czarna Góra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 2 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2024 2 godziny temu, Jeeb napisał: jak mam być jeśli do dzisiaj nie wiedziałem o istnieniu takiego ośrodka a ja 2 dni temu strasznie kaleczyłem A kto cię tam wie, może nieświadom(y/ie) byłeś;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 2 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2024 (edytowane) Godzinę temu, marcinn napisał: Sstar…już dreptasz na skiturach Ogoliłem się. Trochę też ostatnio schudłem. Edytowane 2 Grudzień 2024 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi