kordiankw Napisano 30 Maj Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 35 minut temu, Narciarz ze Śląska napisał: Nadal bym taką wolał. Ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 31 Maj Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj Żenujące jest ile osób nie zrozumiało tego co napisał Jeeb. Jestem zdegustowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 31 Maj Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 13 godzin temu, WojtekM napisał: Żenujące jest ile osób nie zrozumiało tego co napisał Jeeb. Jestem zdegustowany. To jakbyś zaczął dyskusję od "Jestem nazistą" i potem już nikt by nie słuchał, co masz do powiedzenia. U Jeeba każdy się skupił na jednym aspekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 27 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień W dniu 28.02.2026 o 16:15, Narciarz ze Śląska napisał: stanem sprzętowym (brak kijków) wielu narciarzy. Tylu <goryli>, co w Zielu (mnóstwo narciarzy bez kijków jak tak lubią to niech se jeżdżą ja czasami lubię pojeździć sobie bez kijków i kasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano 27 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień Godzinę temu, Jeeb napisał: jak tak lubią to niech se jeżdżą ja czasami lubię pojeździć sobie bez kijków i kasku Kasku nie miałem na głowie ani razu w życiu, ale takich jak ja widuję max. 2-3%. Zresztą jeżdżę głównie w marcu i przy ładnej pogodzie, więc nawet często bez czapki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 28 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 11 godzin temu, Jeeb napisał: jak tak lubią to niech se jeżdżą ja czasami lubię pojeździć sobie bez kijków i kasku Sorry, ale moja pretensja nie dotyczy tych, co naprawdę potrafią i robią różne doświadczenia/ćwiczenia, tylko tych, co się źle uczą. Przecież na kursach instruktorskich też jest jazda bez kijków - może być potrzebna, a przy całkiem początkującym obok: zasadniczo bywa instruktorowi potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 28 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 9 godzin temu, koliber napisał: Kasku nie miałem na głowie ani razu w życiu, ale takich jak ja widuję max. 2-3%. Zresztą jeżdżę głównie w marcu i przy ładnej pogodzie, więc nawet często bez czapki. Prawdopodobnie wkrótce będzie obowiązkowy. Zresztą nie wyobrażam sobie w szczycie sezonu, np. przy milionach narciarzy w Białce na niebieskich trasach, jechać tą trasą bez kasku. To, że ktoś w ciebie wjedzie jest wówczas prawdopodobne tak na 50%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano 28 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 1 godzinę temu, Narciarz ze Śląska napisał: Prawdopodobnie wkrótce będzie obowiązkowy. Nie wydaje mi się. Przywykłem wprawdzie, że władza "dla mojego dobra" lubi rozporządzać moim bezpieczeństwem (w przyszłości pewnie będzie nakaz wchodzenia do każdego basenu/jeziora z kołem ratunkowym, a szlaki typu Orla Perć będą albo zlikwidowane, albo zabezpieczone barierkami), ale już od wielu lat prawie wszyscy jeżdżą w kaskach i mimo to przymusu nie ma (poza jednym krajem - Włochami). Najwyżej przeniosę się do Czech/Słowacji/Austrii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 28 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 10 godzin temu, koliber napisał: Nie wydaje mi się. Przywykłem wprawdzie, że władza "dla mojego dobra" lubi rozporządzać moim bezpieczeństwem (w przyszłości pewnie będzie nakaz wchodzenia do każdego basenu/jeziora z kołem ratunkowym, a szlaki typu Orla Perć będą albo zlikwidowane, albo zabezpieczone barierkami), ale już od wielu lat prawie wszyscy jeżdżą w kaskach i mimo to przymusu nie ma (poza jednym krajem - Włochami). Najwyżej przeniosę się do Czech/Słowacji/Austrii. W Austrii już się przymierzają prawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 29 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień (edytowane) Do usunięcia Edytowane 29 Sierpień przez ZdolnyŚlązak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi