JC Napisano 24 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2014 Będę się modlił.: Za tego gościa. I za nas,...resztę użytkowników ruchu. W przypadku tego gościa modlitwa będzie o to ,żeby nigdy więcej nie próbował być kierowcą.:crazy: A w drugim przypadku,że dobry Bóg miał nas w opiece przed takimi talentami.:stupid: Mirek, źle podchodzisz do tematu. Ten kierowca bał się o inne samochody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 24 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2014 dżizas :eek: taki "kierofca" na drodze to koszmar innych kierowców : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 26 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2014 Chłopaki, może okazało się, że kolo wyjechał za bramę i zatrzymali go panowie w białych czapkach, w wydychanym miał trochę za dużo i już nie dzieli razem z nami dróg? :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 28 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2014 Bez komentarza :smile: [video=youtube;33Bm3spu3LM] Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 29 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2014 Nowa tablica informacyjna :biggrin: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 1 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2014 Grunt to spokojny sen:wink: [video=youtube;ljsZg9IKiVk] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 5 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2014 letni trening [video=youtube;ya9sDipOb8o] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 5 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2014 Ale ściema! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 6 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2014 Już wiem czemu nie lubiłem matematyki.:stupid: Chodzi mi o ten wzór 10A(-8):tongue: Jakaś bzdura.:crazy: Ja tam wiem co dotykam.No chyba,że nie jestem mężczyznąnp. według tego wzoru.:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 6 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2014 Rozumując tak, że ciało kobiety złożone jest z atomów, i to że, ciało np. świni także, praktycznie z takich samych atomów, zachodziłoby podejrzenie, że są są podobne w dotyku.:smile: Nic bardziej mylnego! Powiem Wam więcej, ale nic odkrywczego. Takie same atomy, taka sama ich ilość i też u baby, a cycek inny w dotyku! :shocked: Że nie wspomnę o.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 22 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2014 W odmętach internetu znalazłem... nie możemy z żoną przestać się śmiać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 23 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2014 (edytowane) W odmętach internetu znalazłem... nie możemy z żoną przestać się śmiać ... [ATTACH=CONFIG]16288[/ATTACH] niby ksiądz a taki ,...wulgarny typ :tongue: a Ty mysiuaek musisz sobie ten złoty szpadelek przyznać za taki "wykop z odmętów" :biggrin: z tej samej serii: księdza biskupa hasło...:crazy: Edytowane 23 Sierpień 2014 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 26 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2014 Polskie drogi [video=youtube;hoXhA1qTqug] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2014 qurwa złamałem rękę:eek: :biggrin: [video=youtube;-4Hj9AK9Yko] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 4 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2014 (edytowane) Coś nie tak z tym filmikiem : Ps.Już działa Edytowane 4 Wrzesień 2014 przez marcinn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 15 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2014 (edytowane) Nowe stroje Kolumbijskich kolarek http://sport.fakt.pl/sport-inne/kolarki-z-kolumbii-we-wloszech-wystapily-w-odwaznych-strojach,artykuly,488557.html Edytowane 15 Wrzesień 2014 przez wojmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 15 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2014 Wydepilowane na gładko.:stupid: Tak jak lubi SB. :crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 15 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2014 Wydepilowane na gładko.:stupid: Tak jak lubi SB. :crazy: MB a Ty nie lubisz : wolisz futrzaki :biggrin::stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 15 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2014 MB a Ty nie lubisz : wolisz futrzaki :biggrin::stupid: Nie ujawniam swoich preferencji.:angel: Poza tym w moim wieku nie wypada wybrzydzać. Biorę po prostu jak leci.:biggrin: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2014 Właśnie przed chwilą ktoś wszedł na skionline.pl z przeglądarki Google szukając frazę IZGL AUSTRIA :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!xeR Napisano 20 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2014 napisz lepiej ile osób po przeczytaniu tego również spróbowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 20 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2014 (edytowane) Szacun dla przeglądarki, że prawidłowo domyśliła się o co delikwentowi chodzi... :smile: Tadek PS. I że wybrała Skionline... :smile: Edytowane 20 Wrzesień 2014 przez Tadeusz T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2014 :eek: Jak zrobić rzetelną relację z wyjazdu? Ja akurat nie jestem specjalistą w tej kwestii, myślałem że kolegi Mariusza(Marboru) nikt nie przebije, choć są pewne niedociągnięcia, np. nie znalazłem w tych relacjach ani słowa o tym jak myje zęby:tongue:, mam nadzieję że zapomniał o tym napisać, a nie że ich nie myje:eek:. Jednak ma się jeszcze czego uczyć:, wczoraj na YT znalazłem taką video relację z Paganelli, kluczowy moment zaczyna się w 15 minucie:applause: [video=youtube;CoFebou6hGk] 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 1 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2014 (edytowane) :eek: Jak zrobić rzetelną relację z wyjazdu? Ja akurat nie jestem specjalistą w tej kwestii, myślałem że kolegi Mariusza(Marboru) nikt nie przebije, choć są pewne niedociągnięcia, np. nie znalazłem w tych relacjach ani słowa o tym jak myje zęby:tongue:, mam nadzieję że zapomniał o tym napisać, a nie że ich nie myje:eek:. Jednak ma się jeszcze czego uczyć:, wczoraj na YT znalazłem taką video relację z Paganelli, kluczowy moment zaczyna się w 15 minucie:applause: ] Widzę, że patrzysz w stronę Paganelli jako potencjalnego miejsca wyjazdu narciarskiego. Polecam. Pozdrawiam. PS A ta trasa co nią jechali to chyba najfajniejsza na całej Paganelli. Tylko nie wiem skąd tam taaaaakie tłumy były. Pozdrawiam. Edytowane 1 Październik 2014 przez lokiec3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 1 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2014 Ani przed, ani po rąk nie umył! Porządny gość, twardziel! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi