Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Idealne auto dla narciarzy

JC

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, sstar napisał:

Nasze wybory są dość ciekawe, silnie naznaczone doświadczeniami. Mamy Hondę - 20 letnią, kupowaliśmy 7 letnią. Pomalowałem antykorozyjnie nadkola i tyle. Diesel na miasto to dość niestandardowy wybór. U mnie potem H się skrzywiło, co stało się przedmiotem drwin na forum Hondy, jakby oni nie mieli krzywego H i to z błędem;-) Tak więc pojawił się SUV Hyundaia, potem wpadł Passat Kombi, każdym z tych trzech aut bezawaryjnie przynajmniej 150 tys przy cenach 20-30k i wieku 7-8 lat w momencie zakupu. Potem różnie bywało. Ale B8 Passata bym z chęcią kupił, nie wiadomo tylko czy będzie mnie stać. Najwyżej kupię Skodę, zresztą miałem już jedną, po siostrze, ale jak to mówią kobieta jeździła nią tylko, ech...

Miałem kiedyś hondziawkę na full wypasie mega fura bardzo dobrze ją wspominam plus tani serwis był IMG_4645.jpeg.2cbe5dd190dff1b775db9fdb1e0579c3.jpeg

pamiętam jak budowałem taras w ogrodzie weszło 5 belek drewnianych po 3 m każda 14/14cm ! położone na podszybiu i deski nie zerwało 😅 co ciekawe to kupiłem go i po dwóch sezonach sprzedałem za tą samą cenę a rok później znalazłem go na stronie jakiegoś garażu w jeszcze wyższej cenie  🤯 chodliwy towar 😂 ładnie się prezentował accordzik -całe 4 dni jak dobrze pamiętam był na stronie i poszedł w kolejne ręce IMG_4339.thumb.jpeg.346af7b2681e487070cf3689562ad269.jpeg

• Like 3

13 godzin temu, sstar napisał:

Diesel na miasto to dość niestandardowy wybór.

Bez dwumasy i jeden z ostatnich w PL bez dpfa. Pojemność 1400. Jakby nie jeździł -a jezdzę spokojnie i zgodnie z przepisami- to mam 4 albo 5 z przodu na spalaniu. Żal sprzedawać ale widać upływ czasu i życie w mieście  :)

• Like 2

9 godzin temu, mysiauek napisał:

Bez dwumasy i jeden z ostatnich w PL bez dpfa. Pojemność 1400. Jakby nie jeździł -a jezdzę spokojnie i zgodnie z przepisami- to mam 4 albo 5 z przodu na spalaniu. Żal sprzedawać ale widać upływ czasu i życie w mieście  :)

Kiedyś miałem kupić civica 2.2 w dieslu ponoć po kobiecie co po mieście jeździła, po przejechaniu się dość dynamicznym i wycieku odpuściłem, a goście jeden do drugiego, że mogli wymyć... w sumie fajne autko i udany silnik, no ale skończyło się na krzywym H.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

A ja lifting fury, dzięki uprzejmości oraz talentowi Kolegi, wlepka autorska. Na białym - ja 😀. Się jeździ troszeczkę, zazdrościć bez krempacji. Sam se wydrukowałam, wycięłam i nakleiłam. Profeska😉. Napęd na 4 krawędzie muszom być.

pozdro

IMG_5461.thumb.jpeg.b02370e2e7b855944e526ebf43f2ea2c.jpeg

Edytowane przez marekbtl
  • Haha 3

7 godzin temu, marekbtl napisał:

A ja lifting fury, dzięki uprzejmości oraz talentowi Kolegi, wlepka autorska. Na białym - ja 😀. Się jeździ troszeczkę, zazdrościć bez krempacji. Sam se wydrukowałam, wycięłam i nakleiłam. Profeska😉. Napęd na 4 krawędzie muszom być.

pozdro

IMG_5461.thumb.jpeg.b02370e2e7b855944e526ebf43f2ea2c.jpeg

Pięknie, k… pięknie. A ja co nakleję na paska?

3 godziny temu, grimson napisał:

mam i ja:

image.png.4ec7f7b2ca0029d228d391b6e8654eda.png

Trochę do poprawy. Głowa za wysoko, brak kociego grzbietu, łokcie bliżej kolan (najlepiej poniżej kolan), brzuch (jeśli płaski) oparty o uda, (jeśli balon lub obwisły) to nogi szerzej i wpuścić go między uda, tam bezpiecznie może sobie wisieć, kąt między nartą a piszczelami raczej nierealny do osiągnięcia, o tyłku się nie wypowiem bo nie wypada. Naklejki @marekbtla wygrywają bezkonkurencyjnie, wysyłaj do Niego przedpłatę i zamawiaj jakiegoś zjazdowca, pewno coś znajdzie odpowiedniego...

• Thanks 1

2 godziny temu, marionen napisał:

Trochę do poprawy. Głowa za wysoko, brak kociego grzbietu, łokcie bliżej kolan (najlepiej poniżej kolan), brzuch (jeśli płaski) oparty o uda, (jeśli balon lub obwisły) to nogi szerzej i wpuścić go między uda, tam bezpiecznie może sobie wisieć, kąt między nartą a piszczelami raczej nierealny do osiągnięcia, o tyłku się nie wypowiem bo nie wypada. Naklejki @marekbtla wygrywają bezkonkurencyjnie, wysyłaj do Niego przedpłatę i zamawiaj jakiegoś zjazdowca, pewno coś znajdzie odpowiedniego...

Ale to nie są tanie rzecz, żeby ktoś nie był rozczarowany😉.

pozdro

• Haha 1

13 godzin temu, marionen napisał:

To miodzio znaczy mlodzio nie marekbtl autorem.

ps są i takie w necie coś dla marionena

IMG_0838.webp

Edytowane przez sstar
  • Haha 3