Góral spod Skrzycznego Napisano 12 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Witam narciarską brać na Śląsku. Od dziś kilka dni śmigam w Ochojcu. Zna ktoś ten ON? ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Oj Darek żarty sobie stroisz, a my tu drżymy o Twoje zdrowie i kondycję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 1 godzinę temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Witam narciarską brać na Śląsku. Od dziś kilka dni śmigam w Ochojcu. Zna ktoś ten ON? ? Czyli wracasz do formy! Nie znam tego ośrodka i proszę o relację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 1 godzinę temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Witam narciarską brać na Śląsku. Od dziś kilka dni śmigam w Ochojcu. Zna ktoś ten ON? ? Darku zagęszczaj tam ruchy,bo szykuje się spotkanie skiturowe Dużo zdrówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Tylko uważaj na siebie, bo jak pisze Andy-w... Oj Darek żarty sobie stroisz, a my tu drżymy o Twoje zdrowie i kondycję [emoji5] Najważniejsze żeby była poprawa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 12 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 1 godzinę temu, marcinn napisał: Darku zagęszczaj tam ruchy,bo szykuje się spotkanie skiturowe Dużo zdrówka No staram się, staram ale nie w tym sezonie. Na razie powoli stawiamy diagnozę, bo wydolność cały czas spada. Z 35 zostało 20% i pojawia się woda. Będą mnie od jutra wyszczuplać. Cardionopatia przerostowa. Trochę mu się przytyło, memu sercu znaczy się. Raczej chłopaki ciężko będzie z nartami ale cuda się zdarzają. No dobra ale nie mazać się tu nade mną, tylko śmigać ile się da. Śniegu macie pod dostatkiem a jeszcze dosypie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strzelec Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 (edytowane) Nie brzmi to najlepiej, ale jesteś silny gość ( góral ) i na pewno forma powróci. Sam jestem po ciężkiej chorobie i wiem co to znaczy leżeć w szpitalu, gdzie wokół kręci się życie a ty leżysz przykuty do łóżka i nie ma siły na nic. Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia. Edytowane 12 Styczeń 2017 przez strzelec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Darku ale jak to? umówiłeś się ze mną (z nami) na Chopku? Nie, nie... poczekać mogę ale... PS. Duuużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Zdrówka Daro i do zobaczenia na WZF jak co roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 No ja tez zdrooooofka życzę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Nie znam Cię osobiście, ale również zdrowia życzę! Wracaj szybko do formy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Darek przerażasz mnie trochę Jestem dobrej myśli boś Twardziel z Gór! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 7 hours ago, Góral spod Skrzycznego said: Witam narciarską brać na Śląsku. Od dziś kilka dni śmigam w Ochojcu. Zna ktoś ten ON? ? Znany ON. Raz na trzy miesiące się tam melduje Ojciec mój też. Kolejny taki ON jest w Zabrzu tam trafiają jeszcze lepsi narciarze. Obyśmy obydwaj aż tak dobrzy nie byli żeby tam się dostać - życzę tego Tobie i sobie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 13 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2017 Kibicuję wszystkim skiturowcom, ja obecnie przechodzę specjalistyczne badania wydolnościowe ? Żarty, żartami ale pojawiła się hipoteza nękających mnie pasożytów a wtedy oznacza to szybki powrót na stok a raczej w te dwumetrowe zaspy w lesie. Udanego WZF Skitur na Rysiance. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 13 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2017 Pasożytów w tym kraju niestety nie brak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 16 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 8 minut temu, Piotr_67 napisał: Leżysz w Katowicach? Wszystko OK? Pozdrawiam Ciag dalszy diagnostyki a frakcja wyrzutowa leci, w zeszłym tygodniu było 20% wydolności. Dziś MR jutro biopsja i pewnie będzie wiadomo co mi podać na drania co mnie gryzie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 18 minut temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Ciag dalszy diagnostyki a frakcja wyrzutowa leci, w zeszłym tygodniu było 20% wydolności. Dziś MR jutro biopsja i pewnie będzie wiadomo co mi podać na drania co mnie gryzie. Przy samym czytaniu to mnie już słabo się robi . Darek duuuuuuuuuuużo zdrowia. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 Czekamy na pozytywne wieśći. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 20 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 Najpierw - powoli - jak żółw – ociężale, Ruszyła - maszyna - po szynach - ospale, Szarpnęła wagony i ciągnie z mozołem, I kręci się, kręci się koło za kołem, I biegu przyspiesza, i gna coraz prędzej, I dudni, i stuka, łomoce i pędzi, A dokąd? A dokąd? A dokąd? Na wprost! Po torze, po torze, po torze, przez most, Przez góry, przez tunel, przez pola, przez las, I spieszy się, spieszy, by zdążyć na czas, Do taktu turkoce i puka, i stuka to: Tak to to, tak to to , tak to to, tak to to. Gładko tak, lekko tak toczy się w dal, Jak gdyby to była piłeczka, nie stal, Nie ciężka maszyna, zziajana, zdyszana, Lecz fraszka, igraszka, zabawka blaszana. A skądże to, jakże to, czemu tak gna? A co to to, co to to, kto to tak pcha, Że pędzi, że wali, że bucha buch, buch? To para gorąca wprawiła to w ruch, To para, co z kotła rurami do tłoków, A tłoki kołami ruszają z dwóch boków I gnają, i pchają, i pociąg się toczy, Bo para te tłoki wciąż tłoczy i tłoczy, I koła turkocą, i puka, i stuka to: Tak to to, tak to to, tak to to, tak to to!… frag."Lokomotywa" J.Tuwim YES, uwolnione z toni topiących je płynów ruszyło. Wskazania infekcyjne z krwi spadają, wydolność wzrasta - dziś zmierzone 26%. Mamy winnego zapalenia - pozostaje "walka na pięści" kroplówkami przeciwzapalnymi w tydzień się uporamy. Pozostanie cierpliwie dwa miesiące spędzić w domu i można zacząć pracę nad przywróceniem kondycji. Według lekarzy wypracowana kondycja mięśnia sercowego uratowała go bo z chwilą ataku bakterii startowałem z wysokiego poziomu wydolności, której starczyło na czas walki z infekcjami. W drastycznym momencie w ubiegłym tygodniu pozostało mi jedyne 20%. Dziś rozumiem co znaczy praca nad kondycją i widzę jej sens. Musimy być silni na czas walki z nieobliczalnym wrogiem życia. Także moi kochani ruszajcie z kanapy na stoki, w góry i skitury. Niech nikomu nie będzie dane widmo utraty najukochańszej pasji jaką są NARTY. Teraz jestem pewien w przyszłym sezonie znów do was dołączę. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 Na takie wieści czekaliśmy, zdrófka życzę ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 super wiadomość na koniec tygodnia serdecznie pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 Darek, lejesz miód na moje serducho! No to może zaliczymy jakieś wspólne toury na wiosnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 20 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 17 minut temu, johnny_narciarz napisał: Darek, lejesz miód na moje serducho! No to może zaliczymy jakieś wspólne toury na wiosnę? Myślę, że w maju jakaś śnieżna plamka na ulubionej Golgocie zostanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 (edytowane) Czyli wyszedłeś z ostrego zakrętu na prostą! Brawo! No to teraz cała naprzód!!! Pozdrowienia! Wszystkiego dobrego! Edytowane 20 Styczeń 2017 przez Aressi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 1 godzinę temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Myślę, że w maju jakaś śnieżna plamka na ulubionej Golgocie zostanie. Albo pełnia szaleństwa na BSA... Może też nieźle będzie na Kasprowym czy Chopoku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi