Bumer Napisano 26 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2020 Godzinę temu, hupon napisał: No i ta cena - 120 Euro za spanie i skipas (za tydzień), teraz około 300 Euro. Jeździliśmy tam do 2010 roku, a potem Dolomity i Austria. @hupon, jeszcze teraz wyszukasz tanią ofertę. Mnie właśnie zwrócono kasę za niedoszły pobyt na przełomie marca i kwietnia, całe 768zł. Tygodniowy pobyt z ubezpieczeniem i 6 dniowy skipas. Przelicz to na euro, wyjdzie nieżle, nieprawda? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano 27 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2020 (edytowane) W Alpach znów kozacko. Niektóre hałdy śniegu zagarniętego przez kopary mają po 2.5-3 metry wysokości. Edytowane 27 Październik 2020 przez Ziemowit 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 27 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2020 16 godzin temu, Bumer napisał: @hupon, jeszcze teraz wyszukasz tanią ofertę. Mnie właśnie zwrócono kasę za niedoszły pobyt na przełomie marca i kwietnia, całe 768zł. Tygodniowy pobyt z ubezpieczeniem i 6 dniowy skipas. Przelicz to na euro, wyjdzie nieżle, nieprawda? Gdzie wynajdujesz @Bumer takie okazje ? Sam skipass w ośrodkach narciarskich zdecydowanie droższy a gdzie zakwaterowanie plus ubezpieczenie ! Tylko gratulować takich cen i życzyć wszystkim oby jeździli za takie kwoty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2020 Zapraszam na dzisiejszy LIVE, w trakcie którego opowiem o moim pobycie na 5 Tyrolskich Lodowcach. Dowiecie się jakie są warunki narciarskie, co już jest czynne oraz oczywiście opowiem o zasadach bezpieczeństwa w ośrodkach narciarskich. W trakcie spotkania będzie kilka konkursów - do wygrania upominki z tyrolskich lodowców! Spotykamy się o godz. 20:00 na moim kanale na YouTube: www.youtube.com/skionlinetv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 29 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2020 Jestem niepocieszona że nie dostałam chusty 😂 Live pierwsza klasa, super się słuchało i oglądało, małe wpadki na początku już odleciały w niepamięć. Za tydzień w czwartek w takim razie też biorę wolne albo pierwsza zmianę żeby być obecna na live😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianS Napisano 30 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2020 16 godzin temu, Chrumcia napisał: Jestem niepocieszona że nie dostałam chusty 😂 Live pierwsza klasa, super się słuchało i oglądało, małe wpadki na początku już odleciały w niepamięć. Za tydzień w czwartek w takim razie też biorę wolne albo pierwsza zmianę żeby być obecna na live😁 Chuste -Buff można kupić na: Stubai czy Hintertux za 1 euro być może i na Kaunertal. W Soelden nie widziałem (choć były maseczki z logo -Otztal w nieco wyższej cenie 12e) tak jak i buffa z logo Pitztal 17e (na Pitztalu rzecz jasna . Więc nie "becz" -sama sobie kupisz albo ktoś za Ciebie to zrobi i Ci podeśle 🙂 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 31 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2020 2008 rok. Ale niewiele (poza najważniejszym: nowa główna kolej) się zmieniło: sobota, 31 października 2020 Wspomnienie przed zimą! Czy byliście kiedyś na ... dachu świata, a przynajmniej narciarskiej Austrii? Pitztal Wyżej jeździć w Austrii już się nie da... To Pitztaler Gletscher! Przed sezonem (nie wiadomo jakim) seria zdjęć sprzed 12 lat: Więcej: http://ekonomiaplussport.blogspot.com/2020/10/wspomnienie-przed-zima-czy-byliscie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi