moloo Posted March 7, 2022 Report Share Posted March 7, 2022 Chopok 12 lub 13 marzec w zależności kiedy będzie lepsza pogoda - no chyba, że zbierze się ekipa na dwa dni z noclegiem - ale nocleg pasowałoby ogarnąć wcześniej. Mam 3 miejsca w samochodzie, myślę, że zmieścimy się na spokojnie. Wyjazd z BB w sobotę ok. 15:15 (odbiór do dogadania, nawet spod domu 🙂 ) jeździmy do końca, razem albo każdy sam w swoim tempem, swoimi umiejętnościami. Koszt paliwa dzielimy na liczę osób - kiedyś wychodziło to ok. 120 zł, ale teraz ... paliwo z dnia na dzień coraz droższe więc pewnie będzie wyżej. W przypadku 2 dni - w niedzielę jazda też od rana do końca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jusik2002 Posted March 7, 2022 Report Share Posted March 7, 2022 4 godziny temu, moloo napisał: Chopok 12 lub 13 marzec w zależności kiedy będzie lepsza pogoda - no chyba, że zbierze się ekipa na dwa dni z noclegiem - ale nocleg pasowałoby ogarnąć wcześniej. Mam 3 miejsca w samochodzie, myślę, że zmieścimy się na spokojnie. Wyjazd z BB w sobotę ok. 15:15 (odbiór do dogadania, nawet spod domu 🙂 ) jeździmy do końca, razem albo każdy sam w swoim tempem, swoimi umiejętnościami. Koszt paliwa dzielimy na liczę osób - kiedyś wychodziło to ok. 120 zł, ale teraz ... paliwo z dnia na dzień coraz droższe więc pewnie będzie wyżej. W przypadku 2 dni - w niedzielę jazda też od rana do końca. A jak na Słowacji z paszportami Polsatu ? Chętnie bym pojechał ale jestem podobno foliarzem........ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moloo Posted March 7, 2022 Author Report Share Posted March 7, 2022 (edited) 6 godzin temu, moloo napisał: Wyjazd z BB w sobotę ok. 15:15 WYJAZD oczywiście o 5:15. 120 zł to całość za paliwo, do podziału, ale jak pisałem paliwo poszło do góry więc ... Edited March 7, 2022 by moloo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jusik2002 Posted March 7, 2022 Report Share Posted March 7, 2022 15 minut temu, moloo napisał: WYJAZD oczywiście o 5:15. 120 zł to całość za paliwo, do podziału, ale jak pisałem paliwo poszło do góry więc ... aaaaaaaa czyli niezaszczepionych nie zabierasz Trudno, widze ze i tak zamiast paszportu polsatu chca test pcr. Niech sie pocałują w .... moich pieniędzy tam nie zobaczą.... 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
surfing Posted March 8, 2022 Report Share Posted March 8, 2022 Jasna Adrenalin 11 - 14.3.2022 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moloo Posted March 9, 2022 Author Report Share Posted March 9, 2022 (edited) 16 godzin temu, surfing napisał: Jasna Adrenalin 11 - 14.3.2022 To fajnie czy nie fajnie ??? Edited March 9, 2022 by moloo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted March 9, 2022 Report Share Posted March 9, 2022 10 minut temu, moloo napisał: To fajnie czy nie fajnie ??? No jak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirekn Posted March 9, 2022 Report Share Posted March 9, 2022 Od wczoraj: zjazdowe Majstrovská /nr 7/ i FIS Konský Grúň - Rovná Hoľa /nr 11a/ <- Otwarte (info. gospass.sk) Prozdrawiam mirekn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
surfing Posted March 9, 2022 Report Share Posted March 9, 2022 5 godzin temu, moloo napisał: To fajnie czy nie fajnie ??? Fajnie, można poobserwować na żywo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts