grimson Napisano 22 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń (edytowane) 9 godzin temu, MarioJ napisał: Zjechały dwa razy trasę, knajping i kaput? Po co im wogóle kupujesz skipass? Może są bilety na jeden wjazd? 😉 To i tak dużo. Żona przed glebowamiem i wstrząśnieniem mózgu na CG potrafiła jeździć od otwarcia stoku do zamknięcia. Obecnie bardziej traktuje narty jako relaks, niż pasje. Edytowane 22 Styczeń przez grimson 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 22 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń Ja dziś off. Mimo piguł temp 38.5 st C, może jutro będzie lepszy dzień. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 22 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 17 godzin temu, grimson napisał: Pojeździłem sobie zacnie, momentami trzeba było uważać na szkółki narciarskie, które przeważnie komunikowały się w j polskim i tworzymy tasiemiec do 20 uczniow w linii. Wczoraj przypatrzyłem się kamizelkom jednej z polskich szkółek. Dzieci miały napisane na plecach „skręcają tylko tchórze”. To ja szanuję. 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 22 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 11 godzin temu, MarioJ napisał: Zjechały dwa razy trasę, knajping i kaput? Po co im wogóle kupujesz skipass? Może są bilety na jeden wjazd? 😉 no i zarobiłeś Downa od ss prawdopodobnie 2 pojedyńcze zjazdy były by droższe od całodziennego skipasa tak z ciekawości @grimson ile płaciłeś za 6 dniowy skipass, młoda ma jeszcze zniżkę ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 22 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 11 godzin temu, MarioJ napisał: Zjechały dwa razy trasę, knajping i kaput? Po co im wogóle kupujesz skipass? Może są bilety na jeden wjazd? 😉 no i zarobiłeś Downa od ss prawdopodobnie 2 pojedyńcze zjazdy były by droższe od całodziennego skipasa tak z ciekawości @grimson ile płaciłeś za 6 dniowy skipass, młoda ma jeszcze zniżkę ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 22 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 11 godzin temu, MarioJ napisał: Zjechały dwa razy trasę, knajping i kaput? Po co im wogóle kupujesz skipass? Może są bilety na jeden wjazd? 😉 no i zarobiłeś Downa od ss prawdopodobnie 2 pojedyńcze zjazdy były by droższe od całodziennego skipasa tak z ciekawości @grimson ile płaciłeś za 6 dniowy skipass, młoda ma jeszcze zniżkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 22 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 11 godzin temu, MarioJ napisał: Zjechały dwa razy trasę, knajping i kaput? Po co im wogóle kupujesz skipass? Może są bilety na jeden wjazd? 😉 no i zarobiłeś Downa od ss prawndopodobnie 2 pojedyńcze zjazdy były by droższe od całodziennego skipasa tak z ciekawości @grimson ile płaciłeś za 6 dniowy skipass, młoda ma jeszcze zniżkę ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 22 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń Godzinę temu, Jeeb napisał: no i zarobiłeś Downa od ss prawdopodobnie 2 pojedyńcze zjazdy były by droższe od całodziennego skipasa To jest ciągła próba cenzurowania innych. Mam to w d... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 22 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2 godziny temu, Jeeb napisał: no i zarobiłeś Downa od ss prawdopodobnie 2 pojedyńcze zjazdy były by droższe od całodziennego skipasa tak z ciekawości @grimson ile płaciłeś za 6 dniowy skipass, młoda ma jeszcze zniżkę ? 5 dni skipass, 2 dorosłe i córka że znikzka jakieś 900 euro, końcówki teraz nie pamiętam 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 22 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2 godziny temu, grimson napisał: 5 dni skipass, 2 dorosłe i córka że znikzka jakieś 900 euro, końcówki teraz nie pamiętam To weź się kuruj, bo Ci życie przez palce ucieka😉. Nie serwuj babkom na dzień dobry 7km tras biegowych😀. Ja bym tego nie wytrzymał. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 22 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń Dobry Bóg wynagrodził męstwo: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2 godziny temu, grimson napisał: Dobry Bóg wynagrodził męstwo: No to lekarstwo na dzisiaj już masz a jutro zapierdzielaj do roboty na śnieg... 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Nikt Napisano 22 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 11 godzin temu, grimson napisał: Wczoraj przypatrzyłem się kamizelkom jednej z polskich szkółek. Dzieci miały napisane na plecach „skręcają tylko tchórze”. To ja szanuję. A co robią Ci odważni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 22 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 5 minut temu, Sławek Nikt napisał: A co robią Ci odważni ? Jadą prosto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 22 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 1 godzinę temu, marionen napisał: No to lekarstwo na dzisiaj już masz a jutro zapierdzielaj do roboty na śnieg... Jutro wrócę na stok silniejszy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń (edytowane) 8 minut temu, Sławek Nikt napisał: A co robią Ci odważni ? Siedzą w internetach przy klawiaturze i się mądrzą🙃😉 Edytowane 22 Styczeń przez marionen 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 23 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń @grimson wstawaj szkoda dnia 😎 W dolinie Z 🧨 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 23 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń Ja od 8.40 na białym: 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg Napisano 23 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 23 minuty temu, grimson napisał: Ja od 8.40 na białym: To o 11 minut za późno 🙃 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 23 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 37 minut temu, grimson napisał: Ja od 8.40 na białym: Widzę że sztachety ze stajni wyprowadzileś... czyli będzie się działo Pytanie czy ośrodek powiadomiony 1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 23 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 10 minut temu, marcinn napisał: Widzę że sztachety ze stajni wyprowadzileś... czyli będzie się działo Pytanie czy ośrodek powiadomiony sztachety szybko zdjęte po pierwszej jeździe, bo na wyratrakowane spadło w nocy 5-10cm białego. Parę razy chwyciło mi sztachetę i przezbroiłem się w miękkie Kastle. Uderzyłem via czerwona 10, która już o 9.30 była zmasakrowana do Madonny. Tu jeszcze więcej świeżego na trasach, na razie mleko dookoła. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 23 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń Parę fotek z Madonny: 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 23 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń (edytowane) 14 minut temu, grimson napisał: Parę fotek z Madonny: A co tam taki smog, fabryki pootwierali... Edytowane 23 Styczeń przez marionen 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 23 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 34 minuty temu, marionen napisał: A co tam taki smog, fabryki pootwierali... Dlatego jeżdżę w masce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 23 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń Dziś lecę na dopingu. Cztery tablety mety to sposób na zrobienie sylwety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi