KrisRR Napisano 4 Maj Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj Podsumowanie sezonu. -mój najlepszy 13 dni na nartach; suma zjazdów i wjazdów 771 km; odwiedzone: Zillertal Arena, Hochzillertal, Mayrhofner, Hintertux, Obertauren, Ischgl, Pitzal. 😀 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 5 Maj Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 7 godzin temu, KrisRR napisał: Podsumowanie sezonu. -mój najlepszy 13 dni na nartach; suma zjazdów i wjazdów 771 km; odwiedzone: Zillertal Arena, Hochzillertal, Mayrhofner, Hintertux, Obertauren, Ischgl, Pitzal. 😀 To w polskich ośrodkach nie jeździłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisRR Napisano 5 Maj Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 7 godzin temu, Jeeb napisał: To w polskich ośrodkach nie jeździłeś? Jakoś się nie złożyło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 15 Maj Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj W Tatrach pada śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 15 Maj Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj Tymczasem na Pilsku 5d7586f8-ab28-4f85-a170-3b79274e0660.mp4 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 15 Maj Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj (edytowane) W dniu 5.05.2025 o 15:57, KrisRR napisał: Jakoś się nie złożyło. jakbyniebyło odwiedziłeś topowe ośrodki austriackie Też w Pl nie jeździłem ale w Alpach 55 dni na nartach Espace Killy (Val d Isere/Tignes) Anzere Leysin - Les Mosses - La Lecherette Gryon - Les Diablerets Leukerbad Belalp Rosswald Eischoll - Unterbäch Saas Fee Saas Almagel San Domenico di Varzo Zinal - Grimenz Zermatt Zauchensee Flachau Edytowane 15 Maj przez Jeeb 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 15 Maj Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2 godziny temu, Jeeb napisał: jakbyniebyło odwiedziłeś topowe ośrodki austriackie Też w Pl nie jeździłem ale w Alpach 55 dni na nartach Espace Killy (Val d Isere/Tignes) Anzere Leysin - Les Mosses - La Lecherette Gryon - Les Diablerets Leukerbad Belalp Rosswald Eischoll - Unterbäch Saas Fee Saas Almagel San Domenico di Varzo Zinal - Grimenz Zermatt Zauchensee Flachau Janek, jeszcze raz - tylko alfabetycznie poproszę pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 15 Maj Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 5 godzin temu, marcinn napisał: Tymczasem na Pilsku 5d7586f8-ab28-4f85-a170-3b79274e0660.mp4 Odstąpię karnet na Pilsko .. niedrogo.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 16 Maj Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 9 godzin temu, Lexi napisał: Odstąpię karnet na Pilsko .. niedrogo.. Skiturowy oczywiście, co 5-te wyjście gratis, zjazdy osobno płatne. pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 16 Maj Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 17 godzin temu, Jeeb napisał: jakbyniebyło odwiedziłeś topowe ośrodki austriackie Też w Pl nie jeździłem ale w Alpach 55 dni na nartach Espace Killy (Val d Isere/Tignes) Anzere Leysin - Les Mosses - La Lecherette Gryon - Les Diablerets Leukerbad Belalp Rosswald Eischoll - Unterbäch Saas Fee Saas Almagel San Domenico di Varzo Zinal - Grimenz Zermatt Zauchensee Flachau Pozazdrościć. Dopisz po jednym słowie przy każdym ośrodku. Będzie przewodnik. U mnie czasy gdy jeździłem po 60 dni w sezonie i zmieniałem ośrodki chyba bezpowrotnie minęły. Teraz bliżej połowy. Raczej monotematycznie. Zupełnie mi to nie przeszkadza. Ale o Twoich wojażach z chęcią poczytam jak będzie krótko i na temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 16 Maj Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 3 godziny temu, sstar napisał: Pozazdrościć. Dopisz po jednym słowie przy każdym ośrodku. Będzie przewodnik. U mnie czasy gdy jeździłem po 60 dni w sezonie i zmieniałem ośrodki chyba bezpowrotnie minęły. Teraz bliżej połowy. Raczej monotematycznie. Zupełnie mi to nie przeszkadza. Ale o Twoich wojażach z chęcią poczytam jak będzie krótko i na temat. przecież cały sezon wrzucałem foty i krótkie opisy na obu forach Espace Killy, Zermatt i ośrodki Salzburgerlandu są bardzo popularne i wszystkim dobrze znane Pozostałe to Magic Pass @pawelb91 już kiedyś opisał bardzo fajnie w międzyczasie dołączyły inne ośrodki i jest ich prawie 100 https://www.magicpass.ch/en/stations 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 16 Maj Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj (edytowane) 2 godziny temu, Jeeb napisał: przecież cały sezon wrzucałem foty i krótkie opisy na obu forach Espace Killy, Zermatt i ośrodki Salzburgerlandu są bardzo popularne i wszystkim dobrze znane Pozostałe to Magic Pass @pawelb91 już kiedyś opisał bardzo fajnie w międzyczasie dołączyły inne ośrodki i jest ich prawie 100 https://www.magicpass.ch/en/stations Myślałem jeden ośrodek jedno słowo taka gra skojarzeń, taki challenge;-) ps jakim wszystkim? Ludzie som ruzne! Edytowane 16 Maj przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 17 Maj Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 23 godziny temu, sstar napisał: Myślałem jeden ośrodek jedno słowo w wolnych chwilach coś dorzucę w odpowiednich tematach aby nie offtopować warunków panujących w Polsce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 17 Maj Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 19 minut temu, Jeeb napisał: w wolnych chwilach coś dorzucę w odpowiednich tematach aby nie offtopować warunków panujących w Polsce Warunki w Polsce: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 17 Maj Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj ten tez dobry 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 17 Maj Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 4 godziny temu, pawelb91 napisał: Warunki w Polsce: Eee tam… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 18 Maj Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 11 godzin temu, sstar napisał: Eee tam… Tatry… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi