sstar Napisano 24 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty Bouda pod Snezkou… 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 24 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty To nie ten wątek ale co tam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 25 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty Mój dom… ważne znaleźć swoje miejsce na tym łez padole… 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 25 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty Warun... att.OAEPtDudvaTbzjCZcMOhjp2FyyJ8pstvkZhOLcyAQlI.mp4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 25 Luty Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty podobno Ali Olszański dzisiaj zginął w Mięguszowieckiej.... chcieli to zjechać 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 25 Luty Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 13 minut temu, Gerald napisał: podobno Ali Olszański dzisiaj zginął w Mięguszowieckiej.... chcieli to zjechać ten deskarz ? (20+) Facebook Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 25 Luty Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty (edytowane) 47 minut temu, Jeeb napisał: ten deskarz ? (20+) Facebook Tak. Bez wątpienia można stwierdzić że był jednyn z najwybitniejszych w tym "światku" w ostatnich latach. Edytowane 25 Luty przez Gerald 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 25 Luty Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty Wielka strata, chłop miał jaja jak nikt inny i wydawało się, że nic nie jest go w stanie zniszczyć i zatrzymać. Masakra… 1 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 26 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty https://www.instagram.com/reel/DOdXsGhCnNR/ Coraz częściej dostaje pytanie czy jeszcze czuje strach,czy jest coś czego się boje i czy za bardzo nie ryzykuje... Otóż ja PRAWIE ZAWSZE przy takich akcjach się boję ale to daje adrenalinę, od której chyba jestem uzależniony. Oczywiście jestem świadomy i z tyłu głowy wiem co będzie jeśli spadne☠️ zabierze mnie lawina lub coś pójdzie nie tak🧑🦽➡️ Ale jestem też optymistą więc zakładam ze wszystko będzie ok 😉 jakby było inaczej nie próbowałbym. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 26 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty https://hzs.sk/tragicka-lavinova-nehoda-v-mengusovskej-doline/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 26 Luty Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty Der Onet pisze, że dwie ofiary z Polski nie miały detektorów lawinowych: https://www.onet.pl/turystyka/onetpodroze/nowe-informacje-po-tragicznym-wypadku-w-tatrach-wiadomo-kim-byli-dwaj-polacy/j72jlby,07640b54 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 26 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty (edytowane) 33 minuty temu, grimson napisał: Der Onet pisze, że dwie ofiary z Polski nie miały detektorów lawinowych: https://www.onet.pl/turystyka/onetpodroze/nowe-informacje-po-tragicznym-wypadku-w-tatrach-wiadomo-kim-byli-dwaj-polacy/j72jlby,07640b54 Ali pouczał innych aby mieć lawinowe abc na filmiku bodajże z Rysów. Na pewno sami mieli. Źle zrozumiałeś cyt. Zgłaszający nie mieli przy sobie detektorów lawinowych Edytowane 26 Luty przez sstar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 26 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty (edytowane) Natomiast w tym Onecie piszą, że to miało miejsce z innej strony niż potencjalny cel czyli Czerwony Zleb, w okolicy szlaku a lawina wyjechała z Popradzkiej Grani... trzeba by to sprawdzić... a tymczasem w Tatrach ciągle trójka lawinowa. Najpierw odkopali Alego przed przybyciem HZS i reanimowali, a potem Marka, sądząc po wieku. Edytowane 26 Luty przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 26 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty (edytowane) poľskí skialpinisti v blízkosti modrého TZCH v Mengusovskej doline pád lavíny zo žľabu spadajúceho z Nižnej Popradskej štrbiny v Popradskom hrebeni. V žľabe sa v tom čase nachádzali dve osoby poľskej národnosti... ps co by znaczyło, że zmienili cel, tu zjazd innych gości kiedyś... , Edytowane 26 Luty przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 26 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty Wspinanie rzetelnie https://wspinanie.pl/2026/02/tragedia-w-tatrach-w-lawinie-zgineli-ali-olszanski-i-marek-patola/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 1 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec Hala… 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 1 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec (edytowane) Zachód… Edytowane 1 Marzec przez sstar 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 2 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec Noc i myk… 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 53 minuty temu, sstar napisał: Noc i myk… Doszedłeś do Hali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 2 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec (edytowane) 21 minut temu, grimson napisał: Doszedłeś do Hali? Ja tam nocowałem. Wczesna pobudka. Lola. Już we Wrocku. Do roboty… Edytowane 2 Marzec przez sstar 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 12 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec Nawet nie jestem pewien czy to tour czy raczej free, tak czy owak to nie ja byłem (z) Ewą... kumpel się pochwalił, że realizacja marzenia jednego z wielu... na co ja mu się pochwaliłem, że ze Śnieżki zjechałem, bez marzeń ale z zadowoleniem, a co on, że trzeba mieć marzenia, na co ja, eee tam, lepiej wyślij fotkę... Voila... 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 12 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 5 godzin temu, sstar napisał: Nawet nie jestem pewien czy to tour czy raczej free, tak czy owak to nie ja byłem (z) Ewą... kumpel się pochwalił, że realizacja marzenia jednego z wielu... na co ja mu się pochwaliłem, że ze Śnieżki zjechałem, bez marzeń ale z zadowoleniem, a co on, że trzeba mieć marzenia, na co ja, eee tam, lepiej wyślij fotkę... Voila... Pięknie- Biała Dolina , trzeba było się z kumplem wybrać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 12 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec (edytowane) Godzinę temu, Jeeb napisał: Pięknie- Biała Dolina , trzeba było się z kumplem wybrać Ty naprawdę myślisz, że ja jestem na emeryturze i siedzę na górnej stacji kolejki midi jako babcia klozetowa i w każdej chwili mogę wyjść i sobie zjechać? Nawet ona z różnych powodów nie może. Jej tam w ogóle zresztą nie ma. Świat nie jest taki prosty mój mały… widzisz świat czyichś marzeń nie musi być twoim… jak to mawiali mądrzejsi ode mnie żyj i pozwól żyć… z tym drugim wyraźnie masz problem. PS a rozpoznania terenu gratuluję - sam przy kartkowaniu leksykonu alpejskiego od razu rozpoznałem barre des ecrins, a w galerii zdjęcie mount rundle… są charakterystyczne miejsca w górach. att.bpCBSokEoruZUr-LwiLApov8n_oC6vmTlV9eAqD2jhE.mov IMG_5650.mov Edytowane 12 Marzec przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 12 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec (edytowane) pięknie tam jest kolega @Zagronie odwali kawał dobrej roboty Edytowane 12 Marzec przez Jeeb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec Skrzyczne można jeszcze podejść od samego dołu 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi