marekbtl Napisano 18 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 5 godzin temu, ravick97 napisał: Dzięki @marekbtl & @Lexi było zaiste zacnie. A co do tego ostatniego Pana, to właśnie obczaiłem rohacskie kamerki i żal poślad ścisnął z siłą wiązania 24 DIN 😉 Czyżby jutro masz ochotę, kuchnia opanowana😉. Mam czas jak coś. O 9.00 startują. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 18 Kwiecień Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 8 godzin temu, ravick97 napisał: Dzięki @marekbtl & @Lexi było zaiste zacnie. A co do tego ostatniego Pana, to właśnie obczaiłem rohacskie kamerki i żal poślad ścisnął z siłą wiązania 24 DIN 😉 ..nie bez powodu - bajka dziś 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorol Napisano 18 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień Dzisiaj Štrbské pleso. 8:30 start, pierwsza godzina bomba, w nocy było -3 więc fajnie, twardo, trzymało. Druga godzina jazdy nadal bardzo dobrze ale potem zaczło się robić coraz bardziej miękko. O tej porze roku niema co wybredzać. Sezon zakonczony bardzo dobrze. Gopass umożliwia zakup skipasów do 30.4., troche nie wierze że dożyją do tego terminu, Furkotka wytrzyma max 3-4 dni, reszta może troche więcej. 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 18 Kwiecień Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 9 minut temu, Gorol napisał: troche nie wierze że dożyją do tego terminu, Przyszłośc wygląda dobrze .. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colin23 Napisano 23 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień myślicie że w sobotę od rana bedzie można fajnie pośmigac na Chopoku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turnplayer Napisano 24 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień Zależy jakie warunki lubisz ale myślę że można. Zdjęcie z dziś 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorol Napisano 24 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień Na poniedziałek się zapowiada fajna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colin23 Napisano 24 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień najlepiej jakby było jak najdłużej twardo. Ale wiadomo że już prawie maj A do 11 trzyma się wszystko jakoś? Dużo minerałów bo nigdy nie byłem w kwietniu na Chopoku i nie wiem czy zabrać gorsze narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colin23 Napisano 24 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień a jaką pogodę zapowiadają na jutro rano na Chopoku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turnplayer Napisano 25 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień Do 11 było dość twardo, potem wiadomo, kwietniowe nartowanie. Tylko że jutro ma być mróz cały dzień więc może trzymać dłużej https://www.snow-forecast.com/resorts/Jasna-Chopok/6day/mid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colin23 Napisano 25 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień jest całkiem spoko. szkoda że nie otwierają wcześniej niż 8:30. Ale skipasd 19E a parking 15. Cenią się haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorol Napisano 27 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień W dniu 18.04.2026 o 21:23, Gorol napisał: Dzisiaj Štrbské pleso. ....... Gopass umożliwia zakup skipasów do 30.4., troche nie wierze że dożyją do tego terminu, Furkotka wytrzyma max 3-4 dni, reszta może troche więcej. Jak pisałem wcześniej, nie dożyli do 30.4. jak mieli w planu, wczoraj zakończyli sezon. Chopok jeszcze planuje działać dwa przedłużone weekendy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi