lski@interia.pl Posted April 23 Report Share Posted April 23 37 minut temu, ZdolnyŚlązak napisał: Na stronie podają -5C stacja górna, 5 stacja dolna Szkoda,że zamknęli Goryczkową,wybierałęm się w poniedzialek,bo wygląda rewelacyjnie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leitner Posted April 23 Report Share Posted April 23 Czyli to nie z powodu małej ilości śniegu przy dojeździe do krzesła. Przyroda jednak widzi wiosnę. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelb91 Posted April 23 Report Share Posted April 23 Ze śniegiem do krzesła też może już być słabo, w niedziele jak byłem to przewidywałem że nie dociągną do kolejnego weekendu, a świstaki swoją drogą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerald Posted May 4 Report Share Posted May 4 Ostatni dzień nart w Tatrach, to mój 51 dzień w sezonie na nartach. 3 maja 2026 13 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marionen Posted May 4 Report Share Posted May 4 (edited) 7 godzin temu, Gerald napisał: Ostatni dzień nart w Tatrach, to mój 51 dzień w sezonie na nartach. 3 maja 2026 Cześć. W sobotę rozmawiałem z @johnny_narciarz chciałem Go wyciągnąć na Rohace. Niestety miał już kupioną miejscówkę na niedzielny Kasprowy Wierch. Gdyby nie to to by był ze mną na Słowacji Nie wiem czy się znacie, jak tak to pewno pogadaliście, bo to komunikatywny gość jest a jak nie to ten facet co w samych galotach jeździł w niedzielę. Znając Maćka to na bank tak kończył sezon. A ja wybrałem na niedzielę Rohace, fujara ze mnie. PS a w sobotę Maciek kręcił ostro na rowerze. Po paru latach wraca do ultra maratonów. W tym roku stuknie mu 50-tka i chce ukończyć Bałtyk - Bieszczady Tour w czasie poniżej 50 godzin, taki plan jest... Edited May 4 by marionen 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeeb Posted May 4 Report Share Posted May 4 10 minut temu, marionen napisał: Bałtyk - Bieszczady Tour ile to km ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marionen Posted May 4 Report Share Posted May 4 Tysiąc z okładem, zgłoszonych jest ponad 400 chętnych do startu. Ilu wystartuje i ukończy to się okaże. 50 godzin to raczej tylko czołówka osiągnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marionen Posted May 4 Report Share Posted May 4 20 minut temu, Jeeb napisał: ile to km ? A limit w kategorii solo (Kategoria Maćka) jest 72 godziny. Solo jest oczywiście trudniejszy, trzeba jechać samemu nie można się pod nikogo podpiąć. Druga kategoria to Open i w niej można jechać w grupie, tu limit jest mniejszy.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts