Enduroski Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 na poprawę humoru i przesilenie wiosenne, przygotowałem kompilację z różnych filmików które przewijały się w tym roku :d:D:D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bumer Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 Tu na filmach są młodzi ludzie. To nie "Janusze", bo ci są w kolejkach do lekarzy bądź na listach emerytów czy w cmentarnych wykazach. Tu mamy raczej do czynienia z "Sebastianami", "Dawidami" nart! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemo_narciarz Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 Masakra, co za debile. Ciekawe ilu ucierpialo podczas kręcenia... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
idealist Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 Dla mnie w większości głupota, bezmyślność, brak szacunku dla swojego zdrowia i bezpieczeństwa... Moze mam osobliwe poczucie humoru, ale mnie to w ogóle nie śmieszy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregre0 Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 2 minuty temu, idealist napisał: Moze mam osobliwe poczucie humoru, ale mnie to w ogóle nie śmieszy. Masz rację. Mnie też nie - no może poza tym gościem na orczyku z deską pod pachą. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregre0 Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 2 minuty temu, idealist napisał: Moze mam osobliwe poczucie humoru, ale mnie to w ogóle nie śmieszy. Masz rację. Mnie też nie - no może poza tym gościem na orczyku z deską pod pachą. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Analiza Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 No to możliwe, że ja jestem infantylna, bo mnie większość śmieszy Nie wygląda to na wyreżyserowane i może dlatego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bumer Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 (edited) Mnie śmieszą drastyczne wypadki. Lubię patrzeć na cierpienie ludzkie. Doznaję niesamowitej radości jak widzę krew, wystające kosci ze złamanych kończyn. Nawet ogladanie płaczących z rozpaczy ludzi sprawia mi radość. Serio, co może być śmiesznego w tym, że ktoś robi sobie krzywdę? Wiele tych filmików kończy się na upadku, bez pokazywania dalszego ciagu i "zbierania zwłok". Czy tak trudno wyobrazić sobie ciag dalszy i wczuć się niejako w poszkodowanego? Zeby nie było, moje uwagi dotyczą kilku filmów, nie wszystkich. Edited March 10, 2017 by Bumer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jank Posted January 27, 2018 Report Share Posted January 27, 2018 http://www.gazetakrakowska.pl/turystyka/narty/a/czarny-gron-janusze-nart-w-akcji-zobacz-co-oni-tam-wyprawiaja-wideo,12886120/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy-w Posted February 4, 2018 Report Share Posted February 4, 2018 (edited) Co robił dzisiaj forumowicz na Ondraszku ? Jakieś pomysły ? Edited February 4, 2018 by andy-w Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christof Posted February 4, 2018 Report Share Posted February 4, 2018 no rzyg jak złoto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paolomario Posted February 4, 2018 Report Share Posted February 4, 2018 kombinezon niebieski, jak instruktorski to musi być paw po tych 3 promilach pewnie Gdzie pięciolatek??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Annaa Posted February 4, 2018 Report Share Posted February 4, 2018 Jak narciarz,forumowicz wisi na płocie na Ondraszku ,to od razu zwraca i pijak ?...moim zdaniem ktoś życzliwy popchnął kolegę na płot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leitner Posted February 4, 2018 Report Share Posted February 4, 2018 Sprawdza ile jest śniegu poza trasą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted July 30, 2023 Report Share Posted July 30, 2023 Sezon ogórkowy, morze zamiast nart, choć w tym Koszalinie ch... nie może https://fb.watch/m6tfVSlOKh/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted October 17, 2023 Report Share Posted October 17, 2023 Niektórzy nie musza mieć nart, początek i sam koniec filmu https://www.fakt.pl/polityka/wybory-2023-sztab-konfederacji-w-kielcach-czy-on-byl-pijany/rwgx9n9 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted November 16, 2023 Report Share Posted November 16, 2023 Takie tam... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted December 1, 2023 Report Share Posted December 1, 2023 I jak tu się skupić na czytaniu forum, jak widzę takie reklamy ? 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg Posted December 1, 2023 Report Share Posted December 1, 2023 Jakbyś się skupił na tematach narciarskich, to by Ci się Trentino wyświetlało 😁 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted May 12, 2024 Report Share Posted May 12, 2024 Nart nie ma nawet w tle ale jest majówka i ulubiony sposób spędzania czasu przez narciarzy nie tylko tych z miasta… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeeb Posted May 12, 2024 Report Share Posted May 12, 2024 6 godzin temu, sstar napisał: Nart nie ma nawet w tle ale jest majówka i ulubiony sposób spędzania czasu przez narciarzy nie tylko tych z miasta… kiedy ruszasz na ten upragniony Berlin ?🌈 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted May 12, 2024 Report Share Posted May 12, 2024 (edited) 21 minut temu, Jeeb napisał: kiedy ruszasz na ten upragniony Berlin ?🌈 Ty czytasz polski trudna język? Kto rusza? Takie pytanie pomocnicze? Wróć do kraju poducz się polskiego i będzie git. Wtedy będzie jasne kto rusza i kiedy, a nawet gdzie rusza, bo bez zrozumienia języka polskiego ani rusz. PS a tak w ogóle to była wrzutka o ludziach z miasta i whisky. Nawiasem mówiąc. To jak z twoimi postami ani to mądre ani zabawne. Edited May 12, 2024 by sstar 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioJ Posted May 12, 2024 Report Share Posted May 12, 2024 Godzinę temu, sstar napisał: Ty czytasz polski trudna język? Kto rusza? Takie pytanie pomocnicze? Wróć do kraju poducz się polskiego i będzie git. Wtedy będzie jasne kto rusza i kiedy, a nawet gdzie rusza, bo bez zrozumienia języka polskiego ani rusz. PS a tak w ogóle to była wrzutka o ludziach z miasta i whisky. Nawiasem mówiąc. To jak z twoimi postami ani to mądre ani zabawne. Piszesz w dziale Humor, a humory u Ciebie za grosz. Jakbyś połknął kijek z karbonu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted May 13, 2024 Report Share Posted May 13, 2024 (edited) 6 godzin temu, MarioJ napisał: Piszesz w dziale Humor, a humory u Ciebie za grosz. Jakbyś połknął kijek z karbonu. Rozumiem, że jesteś fanem whisky i to z miasta. Szanuję. Ja taki bardziej wsiowy jak Wiszowata. PS no i możliwe, że ruszanie na Berlin bardziej cię śmieszy jak Jeeba… ot taki subtelny i wyrafinowany humor. Podziwiam. Zazdroszczę. Edited May 13, 2024 by sstar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted April 27, 2025 Report Share Posted April 27, 2025 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts