Jeeb Napisano 25 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 12 minut temu, sstar napisał: To akurat każdy głupi potrafi... ja też. też byłeś w Białce na nartach ? 😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 25 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec W dniu 24.03.2025 o 08:44, Jeeb napisał: A dlaczego bez nart na nogach? Skutki kontuzji, wybity i połamany bark, wolę się doleczyć na 100% 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 25 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec Godzinę temu, Jeeb napisał: też byłeś w Białce na nartach ? 😊 Bywał. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 25 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec Przez kilka lat kończyłem sezon narciarski w Polsce w Białce. Pamiętam ją tak. Zawsze była tam masa śniegu. Bywało tak. To co mnie jednak najbardziej zaskoczyło to ruchome kamienie, które to okazały się wędrującymi ropuchami 😉. Zapasy śniegu w depozytach nawet w kwietniu. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 25 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 4 godziny temu, Narciarz ze Śląska napisał: Skutki kontuzji, wybity i połamany bark, wolę się doleczyć na 100% Walnąłeś w coś na nartach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 25 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec Godzinę temu, moruniek napisał: Przez kilka lat kończyłem sezon narciarski w Polsce w Białce No, właśnie się zastanawiam jeszcze. 5-6 kwietnia gdzieś bym jeszcze pojechał. Białka lub Chopok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 26 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 20 godzin temu, Jeeb napisał: Walnąłeś w coś na nartach ? Idiota we mnie walnął i zwiał. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 26 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 4 godziny temu, Narciarz ze Śląska napisał: Idiota we mnie walnął i zwiał. Kiedy wreszcie nauczycie się dobywać broni szybciej... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 26 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec W dniu 25.03.2025 o 11:51, marekbtl napisał: Bywał. pozdro Nawet mieszkałem;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 26 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec W dniu 25.03.2025 o 10:25, Jeeb napisał: też byłeś w Białce na nartach ? 😊 Co ty wiesz o Białce;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 26 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2 godziny temu, sstar napisał: Co ty wiesz o Białce;-) byłem raz na zimowisku ale jeździliśmy PKS-em na narty do Bukowiny i Zakopanego bo wtedy w Białce jeszcze gór nie było 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 27 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 9 godzin temu, Jeeb napisał: byłem raz na zimowisku ale jeździliśmy PKS-em na narty do Bukowiny i Zakopanego bo wtedy w Białce jeszcze gór nie było No popatrz, a teraz są lodowce. Jak ten świat się szybko jednak zmienia 😉. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 27 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec Zieleniec, +4C na otwarcie, na razie jest nas tu dwóch 🙂 16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 27 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 36 minut temu, ZdolnyŚlązak napisał: Zieleniec, +4C na otwarcie, na razie jest nas tu dwóch 🙂 Do kiedy jeżdżą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 27 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2 godziny temu, sstar napisał: Do kiedy jeżdżą? Niby do końca marca, jak CG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 27 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec Białka Tarzanska- mówię: sprawdzam. Na płatnym parkingu pustki, na stoku też pusto. Pod butem (zwykłym) miękko, stok z dystansu wygląda na ok. Ostatni raz tu byłem w 02.2019 (jak w górach spadło dużo białego i odpalili w Szklarskiej FIS-> co ja wtedy robiłem w Białce? wtf). Dużo się zmieniło na plus, pojawiły się nowe sklepy, wypożyczalnie i knajpy. ON mocno się rozwinął. 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 27 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2 godziny temu, sstar napisał: Do kiedy jeżdżą? Do niedzieli 30 marca. Czarna Góra, Czarnów i Szrenica też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 27 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec Zieleniec dzisiaj, w tygodniu czynna Kanapa W3 i Nartorama. Na otwarcie +4C, później doszło do +8C. Przy W3 łącznie ok 5 osób przy Nartoramie maks 15. Wszystkie bary i knajpki już pozamykane. Najlepsze warunki na czerwonej Alpine przy Nartoramie, Serpentina już z bardzo dużymi przetarciami. Na niebieskiej na górze zostały jeszcze dwa banki śniegu i jeden na dole. Otwarte schronisko po czeskiej stronie Masarykowa Chata. Miękko, ale jeździ się po tym, jak dla mnie, bardzo dobrze. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 27 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec Jurgow Ski check out: 5 2 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 27 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 25 minut temu, grimson napisał: Jurgow Ski check out: Najlepszy stok z Podhala, ale pada jako jeden z pierwszych. Rusza też późno. 4 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 27 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 34 minuty temu, pawelb91 napisał: Najlepszy stok z Podhala, ale pada jako jeden z pierwszych. Rusza też późno. gwoli topograficznej ścisłości Jurgów leży na Spiszu a nie na Podhalu 🙂 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 27 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 31 minut temu, pawelb91 napisał: Najlepszy stok z Podhala, ale pada jako jeden z pierwszych. Rusza też późno. Jak stary kondom.. ustawiony na zysk. "bezwzględny" - czyli taki nie biorący pod uwagę polityki długofalowej.. a być może kalkulują że i tak w konkurencji z Białką o teej porze roku są w 4 jakby nie kombinowali ( to najbardziej prawdopodobne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 27 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec Teraz, Jeeb napisał: gwoli topograficznej ścisłości Jurgów leży na Spiszu a nie na Podhalu 🙂 Chodzi mi głównie o cały zbiór ośrodków ze wspólnego skipassu Tatry Super Ski. Ale też zbyt blisko reszty żeby rozgraniczać. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 27 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec Czarna Góra teraz, też pustki: 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 27 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec Godzinę temu, ZdolnyŚlązak napisał: Czarna Góra teraz, też pustki: Zmieniłeś Zielu na CG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi