lski@interia.pl Napisano 18 Luty Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty Do odstąpienia za pół ceny wyjazd narciarski do Madonny di Campiglio,wygrany przez znajomego,3-9.04,wylot z Warszawy.Więcej info tel.509693109 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 18 Luty Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty Godzinę temu, lski@interia.pl napisał: Do odstąpienia za pół ceny wyjazd narciarski do Madonny di Campiglio,wygrany przez znajomego,3-9.04,wylot z Warszawy.Więcej info tel.509693109 Zależy od ceny - pół ceny nic nie mówi. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 18 Luty Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 3 minuty temu, marekbtl napisał: Zależy od ceny - pół ceny nic nie mówi. pozdro Hmmmm…. jeśli to jest pół ceny z 4000 tys zł to bomba gorzej jak z 4 tys euro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 18 Luty Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 1 minutę temu, marcinn napisał: Hmmmm…. jeśli to jest pół ceny z 4000 tys zł to bomba gorzej jak z 4 tys euro W sobotę spotkałem kumpla z Wa-wy na stoku. Jedzie w marcu do Madonny. Mówił że zajebista oferta - 1300 euro płaci - jedzie sam. Dojazd własny. W zeszłym sezonie to byłem za ta kasę w 3 osoby w tym samym okresie. Jak napisałeś - jaka cena wyjściowa. Wylot z Wa-wy - to atut. Jednak tam to bidy nie ma. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 18 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty (edytowane) 4 godziny temu, marekbtl napisał: W sobotę spotkałem kumpla z Wa-wy na stoku. Jedzie w marcu do Madonny. Mówił że zajebista oferta - 1300 euro płaci - jedzie sam. Dojazd własny. W zeszłym sezonie to byłem za ta kasę w 3 osoby w tym samym okresie. Jak napisałeś - jaka cena wyjściowa. Wylot z Wa-wy - to atut. Jednak tam to bidy nie ma. pozdro Nie trapcie się już,że będziecie musieli znosić towarzystwo właścicieli firm budowlanych,dałem mu dziś na kilku grupach na FB i już prosił o wycofanie,bo sprzedał.Była to oferta all inclusive z lotem w nominalnej cenie 6 tys. za 3 tys. ,wygrana w konkursie sprzedaży... Edytowane 18 Luty przez lski@interia.pl 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 18 Luty Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 37 minut temu, lski@interia.pl napisał: Nie trapcie się już,że będziecie musieli znosić towarzystwo właścicieli firm budowlanych,dałem mu dziś na kilku grupach na FB i już prosił o wycofanie,bo sprzedał.Była to oferta all inclusive z lotem w nominalnej cenie 6 tys. za 3 tys. ,wygrana w konkursie sprzedaży... Zbyszek, za 3 klocki z przelotem to cena bardzo dobra. Natomiast wiesz jak czasami wyglądają promocje, było bardzo drogo, a po promocji jest tylko drogo😉. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Nikt Napisano 18 Luty Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty Nie ma drugiego przypadkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 19 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 6 godzin temu, Sławek Nikt napisał: Nie ma drugiego przypadkiem ? Niestety nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 19 Luty Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 14 godzin temu, marekbtl napisał: W sobotę spotkałem kumpla z Wa-wy na stoku. Jedzie w marcu do Madonny. Mówił że zajebista oferta - 1300 euro płaci - jedzie sam. Dojazd własny. W zeszłym sezonie to byłem za ta kasę w 3 osoby w tym samym okresie. a w kwietniu jest tam jeszcze śnieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 19 Luty Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 40 minut temu, Jeeb napisał: a w kwietniu jest tam jeszcze śnieg? Nie wiem, ale tam chyba dość wcześnie zamykają. Nie pamiętam okresu kiedy byłem tam w zeszłym sezonie, ale to były ostatnie podrygi stacji, nie chodziło o brak śniegu - bo było więcej niż w zimie, ale taki maja system że dość wcześnie zamykają. Być może w zeszłym sezonie była wyjątkowo śnieżna zima w tym rejonie. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 19 Luty Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 50 minut temu, marekbtl napisał: Nie wiem, ale tam chyba dość wcześnie zamykają. Nie pamiętam okresu kiedy byłem tam w zeszłym sezonie, ale to były ostatnie podrygi stacji, nie chodziło o brak śniegu - bo było więcej niż w zimie, ale taki maja system że dość wcześnie zamykają. Być może w zeszłym sezonie była wyjątkowo śnieżna zima w tym rejonie. pozdro Kwiecień to już loteria temperaturowa. Ale jest tam kilka wysokich punktów, które można tłuc w kółko: Passo Groste, Pejo, Tonale + lodowiec. Gorzej przy samolocie to tylko skibusy, więc potencjalnie Pejo i Tonale pozostaje. Ale rzuciłem szybko okiem, to skibusy do Pejo tylko do końca marca. Pozostaje skibus do Tonale z przesiadką. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 19 Luty Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 18 minut temu, MarioJ napisał: Kwiecień to już loteria temperaturowa. Ale jest tam kilka wysokich punktów, które można tłuc w kółko: Passo Groste, Pejo, Tonale + lodowiec. Gorzej przy samolocie to tylko skibusy, więc potencjalnie Pejo i Tonale pozostaje. Ale rzuciłem szybko okiem, to skibusy do Pejo tylko do końca marca. Pozostaje skibus do Tonale z przesiadką. Wg. strony - do 30.03.2025, więc króciutko. O ile pamiętam - w zeszłym sezonie też tak było - my byliśmy w przedostatnim tygodniu działania stacji (marzec), śniegu było opór. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 19 Luty Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 3 godziny temu, Jeeb napisał: a w kwietniu jest tam jeszcze śnieg? A po co śnieg, to jest oferta all inclusive, to z hotelu się nie wychodzi😉 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 19 Luty Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 3 godziny temu, Jeeb napisał: a w kwietniu jest tam jeszcze śnieg? Tam jest wszystko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 19 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty (edytowane) 14 godzin temu, marekbtl napisał: Zbyszek, za 3 klocki z przelotem to cena bardzo dobra. Natomiast wiesz jak czasami wyglądają promocje, było bardzo drogo, a po promocji jest tylko drogo😉. pozdro Jak jest okazja,trzeba się decydować,bo za chwilę jej nie będzie.Przerabiałem to ostatnio przy kupnie auta,2 mi uciekły,aż się zdecydowałem kupić przez internet na niewidzianego w Monachium,i polecieć po nie za tydzień.Podobnie z imprezami,sprzedawanymi przez rezygnujących klientów ,a nie biura-idą błyskawicznie... Edytowane 19 Luty przez lski@interia.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi