Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, lski@interia.pl napisał:

Do odstąpienia za pół ceny wyjazd narciarski do Madonny di Campiglio,wygrany przez znajomego,3-9.04,wylot z Warszawy.Więcej info tel.509693109

Zależy od ceny - pół ceny nic nie mówi.

pozdro

• Haha 1

1 minutę temu, marcinn napisał:

Hmmmm…. jeśli to jest pół ceny z 4000 tys zł to bomba gorzej  jak z 4 tys euro 

W sobotę spotkałem kumpla z Wa-wy na stoku. Jedzie w marcu do Madonny. Mówił że zajebista oferta - 1300 euro płaci - jedzie sam. Dojazd własny. W zeszłym sezonie to byłem za ta kasę w 3 osoby w tym samym okresie. Jak napisałeś - jaka cena wyjściowa. Wylot z Wa-wy - to atut. Jednak tam to bidy nie ma.

pozdro

Napisano (edytowane)
4 godziny temu, marekbtl napisał:

W sobotę spotkałem kumpla z Wa-wy na stoku. Jedzie w marcu do Madonny. Mówił że zajebista oferta - 1300 euro płaci - jedzie sam. Dojazd własny. W zeszłym sezonie to byłem za ta kasę w 3 osoby w tym samym okresie. Jak napisałeś - jaka cena wyjściowa. Wylot z Wa-wy - to atut. Jednak tam to bidy nie ma.

pozdro

Nie trapcie się już,że będziecie musieli znosić towarzystwo właścicieli firm budowlanych,dałem mu dziś  na kilku grupach na FB i już prosił o wycofanie,bo sprzedał.Była to oferta all inclusive z lotem w nominalnej cenie 6 tys. za 3 tys. ,wygrana w konkursie sprzedaży...

Edytowane przez lski@interia.pl
  • Like 2

37 minut temu, lski@interia.pl napisał:

Nie trapcie się już,że będziecie musieli znosić towarzystwo właścicieli firm budowlanych,dałem mu dziś  na kilku grupach na FB i już prosił o wycofanie,bo sprzedał.Była to oferta all inclusive z lotem w nominalnej cenie 6 tys. za 3 tys. ,wygrana w konkursie sprzedaży...

Zbyszek, za 3 klocki z przelotem to cena bardzo dobra. Natomiast wiesz jak czasami wyglądają promocje, było bardzo drogo, a po promocji jest tylko drogo😉.

pozdro

• Haha 1

14 godzin temu, marekbtl napisał:

W sobotę spotkałem kumpla z Wa-wy na stoku. Jedzie w marcu do Madonny. Mówił że zajebista oferta - 1300 euro płaci - jedzie sam. Dojazd własny. W zeszłym sezonie to byłem za ta kasę w 3 osoby w tym samym okresie. 

a w kwietniu jest tam jeszcze śnieg?

40 minut temu, Jeeb napisał:

a w kwietniu jest tam jeszcze śnieg?

Nie wiem, ale tam chyba dość wcześnie zamykają. Nie pamiętam okresu kiedy byłem tam w zeszłym sezonie, ale to były ostatnie podrygi stacji, nie chodziło o brak śniegu - bo było więcej niż w zimie, ale taki maja system że dość wcześnie zamykają. Być może w zeszłym sezonie była wyjątkowo śnieżna zima w tym rejonie.

pozdro

50 minut temu, marekbtl napisał:

Nie wiem, ale tam chyba dość wcześnie zamykają. Nie pamiętam okresu kiedy byłem tam w zeszłym sezonie, ale to były ostatnie podrygi stacji, nie chodziło o brak śniegu - bo było więcej niż w zimie, ale taki maja system że dość wcześnie zamykają. Być może w zeszłym sezonie była wyjątkowo śnieżna zima w tym rejonie.

pozdro

Kwiecień to już loteria temperaturowa. Ale jest tam kilka wysokich punktów, które można tłuc w kółko: Passo Groste, Pejo, Tonale + lodowiec.

Gorzej przy samolocie to tylko skibusy, więc potencjalnie Pejo i Tonale pozostaje.

Ale rzuciłem szybko okiem, to skibusy do Pejo tylko do końca marca. Pozostaje skibus do Tonale z przesiadką.

• Like 2
  • Thanks 1

18 minut temu, MarioJ napisał:

Kwiecień to już loteria temperaturowa. Ale jest tam kilka wysokich punktów, które można tłuc w kółko: Passo Groste, Pejo, Tonale + lodowiec.

Gorzej przy samolocie to tylko skibusy, więc potencjalnie Pejo i Tonale pozostaje.

Ale rzuciłem szybko okiem, to skibusy do Pejo tylko do końca marca. Pozostaje skibus do Tonale z przesiadką.

Wg. strony - do 30.03.2025, więc króciutko. O ile pamiętam - w zeszłym sezonie też tak było - my byliśmy w przedostatnim tygodniu działania stacji (marzec), śniegu było opór.

pozdro

Napisano (edytowane)
14 godzin temu, marekbtl napisał:

Zbyszek, za 3 klocki z przelotem to cena bardzo dobra. Natomiast wiesz jak czasami wyglądają promocje, było bardzo drogo, a po promocji jest tylko drogo😉.

pozdro

Jak jest okazja,trzeba się decydować,bo za chwilę jej nie będzie.Przerabiałem to ostatnio przy kupnie auta,2 mi uciekły,aż się zdecydowałem kupić przez internet na niewidzianego w Monachium,i polecieć po nie za tydzień.Podobnie z imprezami,sprzedawanymi przez rezygnujących klientów ,a nie biura-idą błyskawicznie...

Edytowane przez lski@interia.pl
  • Like 1