lski@interia.pl Napisano 18 Luty 2025 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2025 Do odstąpienia za pół ceny wyjazd narciarski do Madonny di Campiglio,wygrany przez znajomego,3-9.04,wylot z Warszawy.Więcej info tel.509693109 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 18 Luty 2025 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2025 Godzinę temu, lski@interia.pl napisał: Do odstąpienia za pół ceny wyjazd narciarski do Madonny di Campiglio,wygrany przez znajomego,3-9.04,wylot z Warszawy.Więcej info tel.509693109 Zależy od ceny - pół ceny nic nie mówi. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 18 Luty 2025 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2025 3 minuty temu, marekbtl napisał: Zależy od ceny - pół ceny nic nie mówi. pozdro Hmmmm…. jeśli to jest pół ceny z 4000 tys zł to bomba gorzej jak z 4 tys euro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 18 Luty 2025 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2025 1 minutę temu, marcinn napisał: Hmmmm…. jeśli to jest pół ceny z 4000 tys zł to bomba gorzej jak z 4 tys euro W sobotę spotkałem kumpla z Wa-wy na stoku. Jedzie w marcu do Madonny. Mówił że zajebista oferta - 1300 euro płaci - jedzie sam. Dojazd własny. W zeszłym sezonie to byłem za ta kasę w 3 osoby w tym samym okresie. Jak napisałeś - jaka cena wyjściowa. Wylot z Wa-wy - to atut. Jednak tam to bidy nie ma. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 18 Luty 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2025 (edytowane) 4 godziny temu, marekbtl napisał: W sobotę spotkałem kumpla z Wa-wy na stoku. Jedzie w marcu do Madonny. Mówił że zajebista oferta - 1300 euro płaci - jedzie sam. Dojazd własny. W zeszłym sezonie to byłem za ta kasę w 3 osoby w tym samym okresie. Jak napisałeś - jaka cena wyjściowa. Wylot z Wa-wy - to atut. Jednak tam to bidy nie ma. pozdro Nie trapcie się już,że będziecie musieli znosić towarzystwo właścicieli firm budowlanych,dałem mu dziś na kilku grupach na FB i już prosił o wycofanie,bo sprzedał.Była to oferta all inclusive z lotem w nominalnej cenie 6 tys. za 3 tys. ,wygrana w konkursie sprzedaży... Edytowane 18 Luty 2025 przez lski@interia.pl 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 18 Luty 2025 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2025 37 minut temu, lski@interia.pl napisał: Nie trapcie się już,że będziecie musieli znosić towarzystwo właścicieli firm budowlanych,dałem mu dziś na kilku grupach na FB i już prosił o wycofanie,bo sprzedał.Była to oferta all inclusive z lotem w nominalnej cenie 6 tys. za 3 tys. ,wygrana w konkursie sprzedaży... Zbyszek, za 3 klocki z przelotem to cena bardzo dobra. Natomiast wiesz jak czasami wyglądają promocje, było bardzo drogo, a po promocji jest tylko drogo😉. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Nikt Napisano 18 Luty 2025 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2025 Nie ma drugiego przypadkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 19 Luty 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2025 6 godzin temu, Sławek Nikt napisał: Nie ma drugiego przypadkiem ? Niestety nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 19 Luty 2025 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2025 14 godzin temu, marekbtl napisał: W sobotę spotkałem kumpla z Wa-wy na stoku. Jedzie w marcu do Madonny. Mówił że zajebista oferta - 1300 euro płaci - jedzie sam. Dojazd własny. W zeszłym sezonie to byłem za ta kasę w 3 osoby w tym samym okresie. a w kwietniu jest tam jeszcze śnieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 19 Luty 2025 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2025 40 minut temu, Jeeb napisał: a w kwietniu jest tam jeszcze śnieg? Nie wiem, ale tam chyba dość wcześnie zamykają. Nie pamiętam okresu kiedy byłem tam w zeszłym sezonie, ale to były ostatnie podrygi stacji, nie chodziło o brak śniegu - bo było więcej niż w zimie, ale taki maja system że dość wcześnie zamykają. Być może w zeszłym sezonie była wyjątkowo śnieżna zima w tym rejonie. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 19 Luty 2025 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2025 50 minut temu, marekbtl napisał: Nie wiem, ale tam chyba dość wcześnie zamykają. Nie pamiętam okresu kiedy byłem tam w zeszłym sezonie, ale to były ostatnie podrygi stacji, nie chodziło o brak śniegu - bo było więcej niż w zimie, ale taki maja system że dość wcześnie zamykają. Być może w zeszłym sezonie była wyjątkowo śnieżna zima w tym rejonie. pozdro Kwiecień to już loteria temperaturowa. Ale jest tam kilka wysokich punktów, które można tłuc w kółko: Passo Groste, Pejo, Tonale + lodowiec. Gorzej przy samolocie to tylko skibusy, więc potencjalnie Pejo i Tonale pozostaje. Ale rzuciłem szybko okiem, to skibusy do Pejo tylko do końca marca. Pozostaje skibus do Tonale z przesiadką. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 19 Luty 2025 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2025 18 minut temu, MarioJ napisał: Kwiecień to już loteria temperaturowa. Ale jest tam kilka wysokich punktów, które można tłuc w kółko: Passo Groste, Pejo, Tonale + lodowiec. Gorzej przy samolocie to tylko skibusy, więc potencjalnie Pejo i Tonale pozostaje. Ale rzuciłem szybko okiem, to skibusy do Pejo tylko do końca marca. Pozostaje skibus do Tonale z przesiadką. Wg. strony - do 30.03.2025, więc króciutko. O ile pamiętam - w zeszłym sezonie też tak było - my byliśmy w przedostatnim tygodniu działania stacji (marzec), śniegu było opór. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 19 Luty 2025 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2025 3 godziny temu, Jeeb napisał: a w kwietniu jest tam jeszcze śnieg? A po co śnieg, to jest oferta all inclusive, to z hotelu się nie wychodzi😉 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 19 Luty 2025 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2025 3 godziny temu, Jeeb napisał: a w kwietniu jest tam jeszcze śnieg? Tam jest wszystko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 19 Luty 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2025 (edytowane) 14 godzin temu, marekbtl napisał: Zbyszek, za 3 klocki z przelotem to cena bardzo dobra. Natomiast wiesz jak czasami wyglądają promocje, było bardzo drogo, a po promocji jest tylko drogo😉. pozdro Jak jest okazja,trzeba się decydować,bo za chwilę jej nie będzie.Przerabiałem to ostatnio przy kupnie auta,2 mi uciekły,aż się zdecydowałem kupić przez internet na niewidzianego w Monachium,i polecieć po nie za tydzień.Podobnie z imprezami,sprzedawanymi przez rezygnujących klientów ,a nie biura-idą błyskawicznie... Edytowane 19 Luty 2025 przez lski@interia.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 18 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec Bardzo pilna sprawa. Jest możliwość wyjazdu do Val di Sole (Ossana), pensjonat wzięty większy ( na 6 osób mimo, ze jadą 4 osoby). Wyjazd dnia 20.03.2026 z okolic Kielc, przez Kraków i dalej A4, A1 do Mikulova. Tam przewidziany jest nocleg w pensjonacie. Następnego dnia prosto do Włoch. Auto wygodne, Volvo xc60. Karnety Super Skirama w cenie, czyli na cały region: Madonna, Marilewa, Folgarida, Pinzolo, Pejo, Passo Tonale, Ponte di Legno, Temu, Monte Bondone i jeszcze cośby się znalazło. Sama dopłata do karnetu to 515 zł na osobę. Koszt voucheru z super wypasionym karnetem i powiększonym apartamentem to coś koło 1750 zł na 1 osobę. Do tego płatne będą nocleg w Mikulovie, ok 90 zł, opłaty drogowe i paliwo podzielone na 4 osoby. Sprawa z uwagi na termin pilna. Aha, wyjazd męski, 1 osoba około 40 lat , dwie koło 70 lat. Ja nie mogę jechać bo wczoraj zachrowałem i leżę w łóżku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 18 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 46 minut temu, Bumer napisał: Bardzo pilna sprawa. Jest możliwość wyjazdu do Val di Sole (Ossana), pensjonat wzięty większy ( na 6 osób mimo, ze jadą 4 osoby). Wyjazd dnia 20.03.2026 z okolic Kielc, przez Kraków i dalej A4, A1 do Mikulova. Tam przewidziany jest nocleg w pensjonacie. Następnego dnia prosto do Włoch. Auto wygodne, Volvo xc60. Karnety Super Skirama w cenie, czyli na cały region: Madonna, Marilewa, Folgarida, Pinzolo, Pejo, Passo Tonale, Ponte di Legno, Temu, Monte Bondone i jeszcze cośby się znalazło. Sama dopłata do karnetu to 515 zł na osobę. Koszt voucheru z super wypasionym karnetem i powiększonym apartamentem to coś koło 1750 zł na 1 osobę. Do tego płatne będą nocleg w Mikulovie, ok 90 zł, opłaty drogowe i paliwo podzielone na 4 osoby. Sprawa z uwagi na termin pilna. Aha, wyjazd męski, 1 osoba około 40 lat , dwie koło 70 lat. Ja nie mogę jechać bo wczoraj zachrowałem i leżę w łóżku Jeszcze napisz ile noclegów i ile dni na karnecie. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 18 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec Godzinę temu, marekbtl napisał: Jeszcze napisz ile noclegów i ile dni na karnecie. pozdro Karnet na 6 dni, 7 noclegow. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 18 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2 godziny temu, Bumer napisał: Ja nie mogę jechać bo wczoraj zachrowałem i leżę w łóżku wyzdrowiejesz - to jeszcze 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 18 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 4 godziny temu, Jeeb napisał: wyzdrowiejesz - to jeszcze 2 dni Nie, bardzo chciałbym. Jutro idę do szpitala. Poza tym informuję, że sprawa już nieaktualna, znalazłem kolegę który pojedzie na moje miejsce. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 18 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 6 minut temu, Bumer napisał: Nie, bardzo chciałbym. Jutro idę do szpitala. Poza tym informuję, że sprawa już nieaktualna, znalazłem kolegę który pojedzie na moje miejsce. to szybkiego powrotu do zdrowia życzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi