Gość Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Nocleg wypalił :applause: jedziemy w jedynie słusznym kierunku :biggrin:tylko które narty wrzucić do boxa? : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Nocleg wypalił :applause: jedziemy w jedynie słusznym kierunku :biggrin: tylko które narty wrzucić do boxa? : [ATTACH=CONFIG]26228[/ATTACH] Bierz wszystkie:stupid::wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Nie wejdą do boxa :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 tylko które narty wrzucić do boxa? : Ajajaj nie wiem, no ajajaj nie wiem... czyste bierz! Do zobaczenia w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 (edytowane) Spoko :biggrin: Johnny ma mój numer to się zdzwonimy. Jak co to ja standardowo 10.30 max 11 na Kosodrevinie mam pitstop na browara! A tak poważnie biorę nowy dobytek: K2 Rictor i Atomic Redster Sl. Atomic'ki juz miałem na butach REWELACJA ale K2... jeszcze niewiadoma : PS. a te Rictory to przez Andy-w'ego i Johnny'ego :biggrin: Edytowane 21 Styczeń 2016 przez Gość PS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Jasiek,nie wiem czy nie powinieneś wrzucić tych z prawej strony... :wink: Może mocno dosypać! :angel: Przynajmniej w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 No widziałem ale TE CO MI POLECAŁEŚ razem z Andrzejem... powinny dać radę :biggrin: (K2 Rictor) PS. do zobaczenia tylko wiesz... nie daj d...y :biggrin: widzimy się na browarze albo pod bramkami :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Rictory dadzą radę! Ja często na nich jeździłem w kopnym śniegu. Na chwilę obecną nic nie powinno przeszkodzić,więc się widzimy! :cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2016 Przy przed narciarskim śniadaniu włączam kamery a tu :angel:: ale będzie jazda :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2016 Pięknie! a my dopiero wyjeżdżamy niee nie kolejką z domu . Proszę mi tylko nie rozjeżdżać tras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2016 sobota 23 styczeń Wiele nie będę pisał bo dziś ujeżdżaliśmy Chopka z Johnnym no to wiecie że jak tylko dostanie weny twórczej to będzie pełna relacja. Z mojej strony powiem tylko że z warunkami nic lepiej. Północ rano fajna do 11 potem całe pola lodowe. Śnieżą czarnulkę. Południe fajne do końca. Jak się wybieracie bierzcie narty na twardy beton wyostrzone na żyletki. PS. Johnny dzięki jeszcze raz za mile spędzony czas i fajne jeżdżenie :biggrin: PS2. ... a i browar jeszcze :biggrin: (wiecie jaki dobry był!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2016 27.01 (środa) chcą otworzyć górny FIS 11a i 7 Majstrovską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Niedziela 24 styczeń Nastąpiło załamanie pogody w ciągu kilku godzin. Temperatura z -18 w sobotę wzrosła do -3 (rano o 7). Po południu odwilż. Od rana padała mżawka i marzła. Wkurzające ponieważ szczelnie zaklejała gogle. Chmury siedziały na Prehibie a więc do jeżdżenia tylko dół. Na szczycie widoczność na 15m i wiatr który z godziny na godzinę się wzmagał. Zjazd po czarnulce na południe był tragiczny ale od Kosodreviny widoczność nawet spoko dało się pojeździć lecz coraz silniejszy wiatr wygonił mnie o 12.30. Obawiałem się że zatrzymają kolej. Wagoniki latały na linie jak w wesołym miasteczku. Na dole, na północy bezwietrznie :eek: to jest właśnie Chopok! Po zjeździe na północ trafiamy się z Major'emSki. Kilka wspólnych zjazdów po lodowiskach. No i nadszedł czas aby zakończyć tą nierówną walkę z naturą. PS. Pierwszy raz jeździłem na K2 Rictorach i obawiałem się że narta typu AM, na twardym nie da rady a tu przemiłe zaskoczenie. Trzyma krawędź rewelacyjnie, pięknie wyprowadza skręt a 82 pod butem daje radę spokojnie poza trasą. PS2. @MajorSki - dzięki jeszcze raz za spotkanie i do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Widzę,że dziś nie miałem czego żałować... A tak mnie na narty ciągnęło. :redface: Może ta odwilż spowoduje,że wreszcie zrobi się podkład. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Dwa lata temu poznałem Chopok z takiej strony Widoczność zerowa, nawet narty czasami ledwo co było widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Masz fotkę dzisiaj z czarnulki: a takie zalodzone wjeżdżały wagoniki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Pierwszy raz jeździłem na K2 Rictorach i obawiałem się że narta typu AM, na twardym nie da rady a tu przemiłe zaskoczenie. Trzyma krawędź rewelacyjnie, pięknie wyprowadza skręt a 82 pod butem daje radę spokojnie poza trasą. Fajnie, że Ci ta narta spasowała. Odetchnąłem z ulgą, że się nie zawiodłeś. Kiedyś sąsiadce poleciłem kafelkarza, ale w tym przypadku już tak dobrze nie było :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Nooo spasowałeś w 10 :applause: idealna całodzienna narta na Chopok. Czy to poranny beton, czy popołudniowe lodowe tafle i przesypy, tnie wszystko :biggrin: No i wiesz na moim kochanym południu z zasady jest miękko albo jazda poza trasą a one są cudownie elastyczne. Dzięki. PS. lecę Ci browara :biggrin: i wszystkim którzy mi wtedy doradzali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Widzieliście prognozy YRa na Chopok: :applause: oby im się sprawdziły za to na Szczyrk :sorrow: może być tragicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Przygotowania do pucharuZnalazłem fajne fotki z przygotowywania trasy pod puchar: źródło: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1254650914549999.1073741838.1129403197074772&type=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 Hej ludzie... czy leci ktoś na weekend na Chopka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 Hej ludzie... czy leci ktoś na weekend na Chopka? Możliwe,że będę w sobotę.Rozważam też Strbskie Pleso,bo tam jeszcze nigdy nie byłem. Ponoć ma mocno wiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 W sobotę jeszcze po japońsku "jako tako", ale niedziela :eek: fatal! ale ja jak zawsze na 2 dni :biggrin: Jak co to wiesz sygnałka itd :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Na Chopoku wyłączyli Funitel, gondolę z południa i krzesło na Lukovą. Wieje, aż kamerki się trzęsą:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Wieje strasznie ale Funitel jeździ! a na południu nawet wagoniki posprzątali. Coraz bardziej zastanawiam się nad weekendem : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi