Narty - skionline.pl
Jump to content

Recommended Posts

Wiesz,ze względu na to,że się już "wykrwawiłem" z kasy w tym sezonie,myślałem raczej o jedniodnoiwych wypadach.

Początkowo rozważałem tury na Skrzycznem,albo na Pilsko, ale jak będę już mieć gopassa,to biorę też inne opcje pod uwagę. Ale jednodniowo. :)

Chodzi mi też o Żonę, która nie pojedzie,a chciałbym jej poświecić choć pół dnia,bo ostatnio rzadko się widujemy... :rolleyes::

A kupiłeś karnet całosezonowy? czy jeszcze nie? :)

Ja ostatnio kupowałem w piątek wieczorem jak jechałem w sobotę :P fajne jest to, że bez gopassa można właśnie na szybko zamówić, kupić online i przychodzi Ci tymczasowy gopass na maila który sobie drukujesz i pokazujesz w kasie, a oni wystawiają Ci na miejscu karnet do końca sezonu 2014/2015 :)

Kurde mam jakąś imprezę rodzinną (jak ja je kocham!) i pogoda ma być mało ciekawa... ale jak to moja zona mówi z nim nigdy nie wiadomo co wymyśli :stupid:

Jak już to chyba jednodniówka w sobotę. Raczej na pewno będę na zakończenie 25-26

Pozdrawiam.

PS. może będę miał już nowe K2 :biggrin:

Patrzylem teraz na kamerki i niestety blado to wygląda. Ulewa jak jasny pieron! :eek:

Trasy marnie wyglądają.

Jutro jak to przymrozi,to będzie niezły beton.

Jadę,ale tylko trasowo. :) Progressorki ostre jak brzytwa,to powinna być jazda.

Za to na Miziowej zero ruchu - może nie ma chętnych? :rolleyes::

W taką pogodę to nie dziwi.

Ja odpuszczam... ale za tydzień jadę na zakończenie sezonu :sorrow: ma być piękna słoneczna pogoda, jak się nie pojeździ to się złapie trochę opalenizny :biggrin: ...a pomem każdy dzień będzie zbliżał nas do nowego sezonu :biggrin: :stupid:

Dobrego szusowania! Pozdrawiam.

Johnny pewnie później wrzuci :) mogę tylko napisać... chłopaki! smarować narty! dostawa "białego" :)

A z ciekawych danych statystycznych to warto zerknąć na dane ze stacji meteo na Chopoku :) - dzisiaj było na szczycie -9st, prędkość wiatru 60-65km/h w porywach max 111.7km/h!

http://ogimet.com/cgi-bin/gsynres?ind=11916&decoded=yes&ndays=2&ano=2015&mes=04&day=18&hora=18

nie pamiętam kiedy mi tak ostatnio wypizgało :)))))) ale ogólnie dzisiejsza jazda to bardzo ciekawe doświadczenie pod wieloma względami :P:)

resztę dopowiem w relacji jak wrzuci Johnny :P:)

Dzięki Maciek :)

• Like 3