marekbtl Napisano 4 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 22 minuty temu, Victor napisał: Cześć Na szczęście w nocy mrozi ale za dnia lato. Północne stoki trzymają się rewelacyjnie i tu w Sappa takie są na całe szczęście aczkolwiek ten z przeciwnej strony południowej ekspozycji z najdłuższą trasą na dole niestety popołudniem już płynie ba nawet woda w ciapie stoi co jest bardzo niebezpieczne i trzeba uważać. Za dnia niby +8 ale w słońcu odczuwalna dobre 20 naprawdę jest gorąco 🥵. pozdro ps. Coś z wieczornych pokazów włoskiej szkoły IMG_4739.mov 69.54 MB · 0 pobrań Fajny przejazd Maestri, u nas jeszcze lepiej 16 stopni, ale jeździło się bosko, tylko na samym dole breja. Reszta bardzo dobrze. 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 4 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec I jeszcze jeden filmik jako ciekawostka bo przynajmniej ja sam osobiście jeszcze takiego narciarstwa nie widziałem a okazuje się,że da się jechać z ziomkiem na jednej no dwóch nartach 🥳 mega 🤌 IMG_4750.mov 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 4 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec (edytowane) 4 minuty temu, marekbtl napisał: Fajny przejazd Maestri, u nas jeszcze lepiej 16 stopni, ale jeździło się bosko, tylko na samym dole breja. Reszta bardzo dobrze. 😅 A co on taki opatulony ? +16 😱 Edytowane 4 Marzec przez Victor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 4 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 1 minutę temu, Victor napisał: 😅 A co on taki opatulony ? +16 😱 A, bo się non stop wywracał😉. Zmarzł troszku. pozdro 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 4 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 29 minut temu, Victor napisał: I jeszcze jeden filmik jako ciekawostka bo przynajmniej ja sam osobiście jeszcze takiego narciarstwa nie widziałem a okazuje się,że da się jechać z ziomkiem na jednej no dwóch nartach 🥳 mega 🤌 IMG_4750.mov 77.26 MB · 0 pobrań To może dodajmy jeszcze finał IMG_2279.mov 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec (edytowane) 6 godzin temu, .Beata. napisał: To może dodajmy jeszcze finał IMG_2279.mov Sapadda w pamięć.. Edytowane 5 Marzec przez Lexi 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 5 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 6 godzin temu, .Beata. napisał: To może dodajmy jeszcze finał IMG_2279.mov A to zakończenie sezonu jest??? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 5 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 6 minut temu, marekbtl napisał: A to zakończenie sezonu jest??? pozdro Z tego co mi się wczoraj obiło o uszy to dwa razy w sezonie są pokazy lokalnych zawodników różnych konkurencji narciarskich pewnie część to już obecni instruktorzy a może i trenerzy młodszej kadry Sappa 🤷♂️ no skoczków jedynie nie było na pokazie 😜 IMG_4744.mov IMG_4749.mov 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 5 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec (edytowane) No nic, nie ma zmiłuj...trza targać😄 Edytowane 5 Marzec przez marcinn 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 5 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 29 minut temu, marcinn napisał: No nic, nie ma zmiłuj...trza targać😄 NIe narzekaj, jest zjazd do doliny - więc jest dobrze. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 5 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec (edytowane) Buongiorno 😎 Dziś czerwień z rana do szurania ⛷️ … 🦌 Edytowane 5 Marzec przez Victor 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 5 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 8 godzin temu, .Beata. napisał: To może dodajmy jeszcze finał IMG_2279.mov Ja my byliśmy to nam Tadeo nie zapewnił takich atrakcji... miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 5 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2 godziny temu, marekbtl napisał: NIe narzekaj, jest zjazd do doliny - więc jest dobrze. pozdro Oczywiście jest bardzo dobrze Sprawdzimy ten 6,5 km zjazd z niby takim nachylenie co jest warty czy tylko marketing stacji 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 5 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 3 minuty temu, marcinn napisał: Oczywiście jest bardzo dobrze Sprawdzimy ten 6,5 km zjazd z niby takim nachylenie co jest warty czy tylko marketing stacji Jak dojedziesz na parking - to będziesz mistrz W Madonnie na Pinzolo taki napis widnieje przy .... wsiadaniu na krzesło , stare niewyprzęgane. Szkoda że zdjęcia nie zrobiłem. Only for experts. Czad. Się uśmiałem. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 5 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 3 godziny temu, brachol napisał: Ja my byliśmy to nam Tadeo nie zapewnił takich atrakcji... miłego Cóż mam Ci powiedzieć… trza jechać z nami;) po powrocie kawa? gdzieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 5 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 5 godzin temu, marekbtl napisał: A to zakończenie sezonu jest??? pozdro 4 godziny temu, Victor napisał: Z tego co mi się wczoraj obiło o uszy to dwa razy w sezonie są pokazy lokalnych zawodników różnych konkurencji narciarskich pewnie część to już obecni instruktorzy a może i trenerzy młodszej kadry Sappa 🤷♂️ no skoczków jedynie nie było na pokazie 😜 IMG_4744.mov 83.57 MB · 6 pobrań IMG_4749.mov 48.72 MB · 2 pobrania Wczoraj był podkoziołek, koniec karnawału i sezonu. I faktycznie dzisiaj na stokach pustawo i bez kolejek do wyciągu. IMG_2256.mov Nie mam pojęcia o co kamon… łażą, zaczepiają, leją miotłami a w knajpach chleją co popadnie za free 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 5 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 3 minuty temu, .Beata. napisał: Wczoraj był podkoziołek, koniec karnawału i sezonu. I faktycznie dzisiaj na stokach pustawo i bez kolejek do wyciągu. IMG_2256.mov 318.39 MB · 0 pobrań Nie mam pojęcia o co kamon… łażą, zaczepiają, leją miotłami a w knajpach chleją co popadnie za free W Beskidach też jest taki zwyczaj - dziady (przebierańce) się to nazywa - sam goniłem za łepka z ekipą. pozdrawiam 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 5 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec Dziś szkolenie z grubej rury 🥳 czarna 8a na start zajęć ogólnie stok sportowy dużo świetnie jeżdżących dzieciaków ćwiczy i My obok nich 😉 wiec takiej tragedii chyba nie ma 😜 I z wczoraj zdjęcie 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 5 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 12 minut temu, Victor napisał: Dziś szkolenie z grubej rury 🥳 czarna 8a na start zajęć i tak trzymać a nie tracić czasu na pitolenie z teoretykami narciarstwa wirtualnego 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 5 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 1 godzinę temu, Victor napisał: Dziś szkolenie z grubej rury 🥳 czarna 8a na start zajęć Fajnie wygląda, bo pofałdowana. Nie wiem jak dalej - ale góra w porzo. pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 5 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 38 minut temu, marekbtl napisał: Fajnie wygląda, bo pofałdowana. Nie wiem jak dalej - ale góra w porzo. pozdro Ogólnie trzy ściany a ostatnia z skrętem prawym skrętem całkiem ciekawa trasa ale główna czerwień też niczego sobie 👌 Z tej czarnej po każdej ścianie masz przejazd na czerwoną główną . A góra czerwień tak wygląda 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 5 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 42 minuty temu, Victor napisał: Z tej czarnej po każdej ścianie masz przejazd na czerwoną główną . To fajne rozwiązanie dla tych - co się zagalopowali . Zawsze można zrezygnować. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 5 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec @marionen Ty się z Dziadów nie śmiej, bom ja dziad z dziada pradziada. Nota bene corocznie w Żywcu odbywa się festiwal zwany "Gody Żywieckie". Ja zwykle goniłem z Kominiorza, Debła lub Macidulę. Kominiorz smarował wszystkich sadzą, Deboł czerwona pastą i dźgał widłami - a Macidula (szmaciarka) lała wszystkich królikiem wypchanym trocinami. Przyjedź kiedyś do Żabnicy, to Cię obiją solidnie, jeszcze będziesz musiał zapłacić i flachę postawić. Z bata Cię nauczę strzelać - ale to nie są tanie rzeczy. pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 5 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 20 godzin temu, Victor napisał: 😅 A co on taki opatulony ? +16 😱 Drzwi mu się nie zamykają w helikopterze to potem nie jest łatwo się rozgrzać... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 5 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 7 godzin temu, .Beata. napisał: Cóż mam Ci powiedzieć… trza jechać z nami;) po powrocie kawa? gdzieś? Coś się pewnie uda skombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi