Jeeb Napisano 9 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień kiedy ta pogoda się skończy? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 9 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień Tak informacyjnie ale nie chce siać paniki . Dla tych co wybierają się gdzieś urlopowo tak wyglądają stacje w prowincji Aosta dystrybutory w taśmach i brak tankowania a przejechałem już może z 5 różnych stacji zjeżdżając do autostrady- ceny 1.8b i 2.15d średnio na wioskach ale cóż z tego ja paliwa brak 🤷♂️ 1 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 9 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień (edytowane) 45 minut temu, Victor napisał: Tak informacyjnie ale nie chce siać paniki . Dla tych co wybierają się gdzieś urlopowo tak wyglądają stacje w prowincji Aosta dystrybutory w taśmach i brak tankowania a przejechałem już może z 5 różnych stacji zjeżdżając do autostrady- ceny 1.8b i 2.15d średnio na wioskach ale cóż z tego ja paliwa brak 🤷♂️ Napisz gdzie uda Ci się zatankować... Trochę słabo dla większości zmotoryzowanych turystów. Ciekawe jak funkcjonuje lokalna gospodarka. P.S. Informacje do tej pory dotyczyły tylko paliwa lotniczego i problemów na lotniskach... Edytowane 9 Kwiecień przez zając 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Capricorn Napisano 9 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 10 godzin temu, Jeeb napisał: już Tobie zazdroszczę eee tam🤭 pogoda ma się zepsuć od niedzieli... (ale tylko do wtorku podobno) pożyjemy, zobaczymy ( o ile będzie coś widać 😉) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 9 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 1 minutę temu, Capricorn napisał: eee tam🤭 pogoda ma się zepsuć od niedzieli... (ale tylko do wtorku podobno) pożyjemy, zobaczymy ( o ile będzie coś widać 😉) a jedziesz na cały tydzień? gdzie kwatery ? (Zapewne gdzieś napisałeś ale ja zapomniałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Capricorn Napisano 9 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień Valtournenche, sobota - piątek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 9 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 9 godzin temu, zając napisał: Napisz gdzie uda Ci się zatankować... Trochę słabo dla większości zmotoryzowanych turystów. Ciekawe jak funkcjonuje lokalna gospodarka. P.S. Informacje do tej pory dotyczyły tylko paliwa lotniczego i problemów na lotniskach... Ogólnie dziwna akcja bo wczoraj jak jechałem i wracałem z Cervinii to ludzie tankowali a dziś wszyskie stacje na prowincji były nieczynne znaczy w dwóch tankowały tylko tiry czyli transport reszta musiała obejść się smakiem 🤷♂️coś w radio mówili ale język jakiś niezrozumiały 😂😉 Na autostradzie +0.20 centów średnio więcej koszt paliwa i stacje działające . Po drodze trafiłem stację w jakiejś wiosce villa d’aosta czy jakoś tak przed tunelem w stronę Swiss po drugiej stronie każda stacja działała a ceny +-2.5€ za diesla (2.10-2.20franka ) benz ciut taniej . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 9 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 40 minut temu, Victor napisał: franka to już wracasz do domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 9 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień Godzinę temu, Jeeb napisał: to już wracasz do domu ? W ITA skróciliśmy dzień za dzień w Swiss jutro do domu 🤷♂️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 10 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 15 godzin temu, Victor napisał: W ITA skróciliśmy dzień za dzień w Swiss jutro do domu 🤷♂️ Dzionek wczorajszy w wiosce Vevey - można się starzeć w takim klimacie 😂 swiss do ita dwa różne światy a graniczą ze sobą 🤷♂️ 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 1 Maj Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj Dobry ☀️ 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 1 Maj Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 44 minuty temu, marcinn napisał: Dobry ☀️ Czyżby poniosło Ciebie na Zugspitze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 2 Maj Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj Guten morgen ☀️ 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 6 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 6 godzin temu Pozdrowienia z pięknej Szwajcarii, ciągnie w stronę śniegu (w oddali lodowiec Morteratsch). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 5 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, zając napisał: Pozdrowienia z pięknej Szwajcarii, ciągnie w stronę śniegu (w oddali lodowiec Morteratsch). ładna dolinka, nawet na nartach tutaj kiedyś jechałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi