marionen Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 @MarioJ jak masz czas to wal jutro do Szczyrku od 9 rusza wyciąg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 (edytowane) 2 minuty temu, marionen napisał: @MarioJ jak masz czas to wal jutro do Szczyrku od 9 rusza wyciąg To miejsce należy już do Górali Edytowane 22 Listopad 2018 przez Góral spod Skrzycznego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 1 minutę temu, Góral spod Skrzycznego napisał: To miejsce należy już do Górali Dlatego nie śmię tam się jutro pojawić.😎. Darek udanego szusowania życzę i liczę na jakieś foto... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 22 minuty temu, marionen napisał: Dlatego nie śmię tam się jutro pojawić.😎. Darek udanego szusowania życzę i liczę na jakieś foto... W sobotę pierwsze fotki, jeszcze garderoba nie kompletna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 26 minut temu, marionen napisał: Dlatego nie śmię tam się jutro pojawić.😎. Darek udanego szusowania życzę i liczę na jakieś foto... My patriotycznie na nasze stoki sudeckie 🙂 Na razie się wybieramy na foki, w zasadzie to wyciąg nie musi być, byle by naśnieżyli. Będziemy bić rekord ilości zjazdów na 500m 😉 Tak że @marionen daję znać, jedziemy w sobotę 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 1 minutę temu, MarioJ napisał: My patriotycznie na nasze stoki sudeckie 🙂 Na razie się wybieramy na foki, w zasadzie to wyciąg nie musi być, byle by naśnieżyli. Będziemy bić rekord ilości zjazdów na 500m 😉 Tak że @marionen daję znać, jedziemy w sobotę 🙂 A konkretnie w którym miejscu będziecie bić rekord? W sobotę pracuję, ale może uda mi się zniknąć przed końcem szychty... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 (edytowane) 3 minuty temu, marionen napisał: A konkretnie w którym miejscu będziecie bić rekord? W sobotę pracuję, ale może uda mi się zniknąć przed końcem szychty... jutro będziemy decydować, pooglądamy kamerki w dzień @marionenjaki kontakt najbardziej lubisz poza SO ? messenger, sms, etc ? 🙂 to Ci dam znać w sobotę rano Edytowane 22 Listopad 2018 przez MarioJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 10 minut temu, MarioJ napisał: jutro będziemy decydować, pooglądamy kamerki w dzień @marionenjaki kontakt najbardziej lubisz poza SO ? messenger, sms, etc ? 🙂 to Ci dam znać w sobotę rano sesemesuj lub dzwoń... albo w odwrotnej kolejności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekn Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 1 godzinę temu, tankowiec napisał: Jutro godz. 9.00 rusza "Biały Krzyż". Pośmigam przed bieganiem Pozdrawiam mirekn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 zebym miała narty przy sobie a nie 600 km na północ to bym Tylicz albo Biały Krzyż odwiedziła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 10 minut temu, Chrumcia napisał: zebym miała narty przy sobie a nie 600 km na północ to bym Tylicz albo Biały Krzyż odwiedziła.... są jeszcze wypożyczalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 Przed chwilą, marionen napisał: są jeszcze wypożyczalnie... nie mam nic oprócz zimowej kurtki i czapki jakoś wytrzymam, w poniedziałek jade do domu a moze 2 grudnia uda się gdzies śmignąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 (edytowane) 6 minut temu, Chrumcia napisał: nie mam nic oprócz zimowej kurtki i czapki jakoś wytrzymam, w poniedziałek jade do domu a moze 2 grudnia uda się gdzies śmignąć Na Hintertuxie jak zapomniałem spodni (za to miałem 2 kurtki🤣) to 2 dni przejeździłem w jeansach. Na Stubai dotarłem bez butów, brałem z wypożyczalni i żadnej choroby nie złapałem... oczywiście nie żebym Cię namawiał na siłę. Edytowane 22 Listopad 2018 przez marionen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 20 minut temu, Chrumcia napisał: zebym miała narty przy sobie a nie 600 km na północ to bym Tylicz albo Biały Krzyż odwiedziła.... Pólnoc? czy Południe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 1 godzinę temu, Góral spod Skrzycznego napisał: To miejsce należy już do Górali Hanys też będzie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 24 minuty temu, andrzej1982 napisał: Pólnoc? czy Południe? Mazury od Małopolski są na północy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 27 minut temu, marionen napisał: Mazury od Małopolski są na północy. Dokładnie. Aktualnie przebywam w Małopolsce a wszystko mam na Mazurach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewangelizator Napisano 23 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2018 jak zobaczyłem ten widok z kamerki to myślałem ze to fotka z zeszłego sezonu, dopiero ci ludzie na dole zaczeli sie ruszać 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 23 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2018 Master Ski gotowy na otwarcie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2018 17 godzin temu, Góral spod Skrzycznego napisał: W sobotę pierwsze fotki, jeszcze garderoba nie kompletna chyba Cie widać na kamerkach ;), nie wiesz czy wieczorem też czynne dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 23 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2018 Jest pierwszy Service, Do jutra, hey 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 23 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2018 2 godziny temu, Sariensis napisał: chyba Cie widać na kamerkach ;), nie wiesz czy wieczorem też czynne dzisiaj? Wymieniłem kurtkę dla niepoznaki, jutro będę a do której dzisiaj nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 23 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2018 Napisz jaki "waun" ... Chciałem się wybrać w niedzielę rano ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 23 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2018 A tymczasem Szwajcaria Bałtowska wygląda tak. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2018 A tak dzisiaj wyglądała droga na El Teide, może to nie Polska, ale tam tez mieszkam, wiec ńie myślcie sobie, ze na kanarach nie da sie jeździć na nartach Teide Ski Resort jest coraz bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi