brachol Napisano 12 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2021 A jak sprawa wygląda z zakupem skipassów przez internet? Odbiera się je w kasie? Czy jakoś inaczej? Widziałem na stronach niektórych ośrodków, że cena karnetów jest zmienna w zależności od terminu i długości (np. w Arosa Lenzerheide lepiej kupić karnet na 4+2 dni niż na 6). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 12 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2021 24 minutes ago, brachol said: A jak sprawa wygląda z zakupem skipassów przez internet? Odbiera się je w kasie? Czy jakoś inaczej? Widziałem na stronach niektórych ośrodków, że cena karnetów jest zmienna w zależności od terminu i długości (np. w Arosa Lenzerheide lepiej kupić karnet na 4+2 dni niż na 6). odbiór karnetów w automacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 12 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2021 22 minuty temu, Plywak napisał: odbiór karnetów w automacie OK dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaniek Napisano 12 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2021 Cześć, Wybieram się z Żoną do rejonu engadin teraz w sobotę. Czy są jakieś zniżki żeby kupić karnet, z tego co widziałem na stronie internetowej 6-dniowy karnet kosztuje 3300zł dla dwóch osób. Jadę tam pierwszy raz, więc może ktoś poleci w miarę bliski nocleg ze śniadaniami i obiadokolacjami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 13 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2021 (edytowane) 9 godzin temu, kaniek napisał: Czy są jakieś zniżki żeby kupić karnet od 63 roku życia jest zniżka 9 godzin temu, kaniek napisał: ktoś poleci w miarę bliski nocleg ze śniadaniami i obiadokolacjami. tu mają b. dobre obiadokolacje https://www.crestapalace.ch/ dla gości jest skipas za jedyne 45 CHF na dzień Edytowane 13 Styczeń 2021 przez Jeeb skipass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 13 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2021 A ma ktoś jakiś niedrogi nocleg w apartamencie w rejonie Scuol? Z Włoch nic nie będzie i szukam jakiegoś noclegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 14 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2021 W dniu 13.01.2021 o 08:40, Jeeb napisał: od 63 roku życia jest zniżka przepraszam za pomyłkę, to w ośrodku Jungfrau jest taka zniżka, natomiast w St. Moritz są darmowe skipassy od 99 roku życia (informacja otrzymana w kasie) 16 godzin temu, brachol napisał: A ma ktoś jakiś niedrogi nocleg w apartamencie w rejonie Scuol? Z Włoch nic nie będzie i szukam jakiegoś noclegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 14 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2021 6 minut temu, Jeeb napisał: Raczej liczyłem na kontakt bezpośrednio do pensjonatu. Oferty na portalach mam raczej sprawdzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 14 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2021 27 minut temu, brachol napisał: Raczej liczyłem na kontakt bezpośrednio do pensjonatu. Oferty na portalach mam raczej sprawdzone. przeczytaj uważnie ostatni post w tym temacie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 14 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2021 8 minut temu, Jeeb napisał: przeczytaj uważnie ostatni post w tym temacie nie wchodziłem w temat. Mój błąd. Dzięki. Druga sprawa czy w Szwajcarii płaci się osobno za śmieci czy raczej są wliczone w cenę apartamentu? Znajomy mi coś takiego mówił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 14 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2021 16 minut temu, brachol napisał: Druga sprawa czy w Szwajcarii płaci się osobno za śmieci czy raczej są wliczone w cenę apartamentu? Znajomy mi coś takiego mówił. zasadniczo jest wliczone a przy dłuższych pobytach trzeba kupić w COOPIE odpowiedni worek na śmieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michall1992 Napisano 14 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2021 Na jakich portalach sprawdzacie pogodę w ośrodkach narciarskich - Samnaum/Scuol. Wybieram się 20-24.01 i pogoda na razie prognozowana różnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 14 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2021 3 minutes ago, michall1992 said: Na jakich portalach sprawdzacie pogodę w ośrodkach narciarskich - Samnaum/Scuol. Wybieram się 20-24.01 i pogoda na razie prognozowana różnie yr.no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 14 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2021 Ja sprawdzam tu, póki co nie zawodzi ! https://www.j2ski.com/snow_forecast/Switzerland/Scuol_snow.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janosik1982 Napisano 14 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2021 Pytanie... Jadę w pierwszym tygodniu lutego do Scuol...łańcuchy na koła potrzebne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 14 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2021 2 godziny temu, michall1992 napisał: Na jakich portalach sprawdzacie pogodę w ośrodkach narciarskich - Samnaum/Scuol. Wybieram się 20-24.01 i pogoda na razie prognozowana różnie yr.no + bergfex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek1964 Napisano 14 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2021 (edytowane) Czy pociąg z St Moritz do Diavolezzy ze skipasem jest bezplatny? Lepiej najpierw jeździć na Diavolezie a potem na Lagalb czy nie ma to różnicy? Edytowane 14 Styczeń 2021 przez Gacek1964 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 14 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2021 Być może komuś się przyda informacja: w Szwajcarii wypożyczalnie sprzętu narciarskiego i punkty serwisowe mogą od poniedziałku dalej działać. Sklepy sportowe - zamknięte. Możliwa tylko sprzedaż wysyłkowa,, ewentualnie z odbiorem na miejscu. Korzystanie z gastronomii na zewnątrz, na tarasach przy lokalach, również prawdopodobnie będzie niemożliwe. Tylko na wynos. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 14 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2021 Najważniejsze że wyciągi i kwatery dla Nas otwarte 😎 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 14 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2021 5 minut temu, marcinn napisał: Najważniejsze że wyciągi i kwatery dla Nas otwarte 😎 I stoki ⛷️ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek71 Napisano 14 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2021 (edytowane) Mam pytanie do tych, którzy może wiedzą. Czy skipass z Laax działa też w Obersaxen? Może jest jakiś wspólny karnet na całą tę okolicę, łącznie z Breil/Brigels? Edytowane 14 Styczeń 2021 przez waldek71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 15 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2021 10 godzin temu, waldek71 napisał: Mam pytanie do tych, którzy może wiedzą. Czy skipass z Laax działa też w Obersaxen? Może jest jakiś wspólny karnet na całą tę okolicę, łącznie z Breil/Brigels? Nie nie działa - Obersaxen ma jeszcze wciąż system stałych cen skipassów, a okoliczne stacje - dynamiczne. Wspólny karnet jest dostępny tylko jako sezonówka Surselva Skipass: https://www.flimslaax.com/en/opening-hours-prices 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tvmallek Napisano 15 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2021 Mam pytanie co do Arosa-Lenzerheide czy polecacie ten ośrodek, mimo drogich noclegów? Bardzo często widze iż jest zamknięte przejście pomiędzy stacjami na górze, to który ośrodek lepiej wybrać Arosę czy Lenzerheide? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 15 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2021 (edytowane) Sprawdżcie sobie, czy dojedziecie, jeśli jutro wyruszacie, bo na skutek wczorajszych i dzisiejszych opadów śniegu pozamykali w CH sporo dróg i szereg miejscowości jest odciętych: http://strassen.gr.ch/sites/strassenzustand/karte.html Edytowane 15 Styczeń 2021 przez tanova 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 15 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2021 Jest moc śniegu ❄️ Piękne warunki dla tych, co zaczną jazdę 🥰 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi