Victor Napisano 24 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2025 35 minut temu, Jeeb napisał: no właśnie że ta cała skirama to taki obszar bardziej do zwiedzania jak do jeżdżenia. Z Madonny do Pinzolo kolejką w dół Bez trasy i spowrotem to samo 1,5 godziny w plecy,autem do Tonale, autem do Pejo. Jak jestem w 3 Dolinach to zapinam narty pod kwaterą o 08:50 to zaczynam zjazdem i kończę o 17 max 10 metrów od drzwi narciarni. Janek jak dobrze kojarzę to wybiera się do 3D za dwa lub trzy tygodnie i będzie głośne wszem,wobec 🤪 FRANCJA ELEGANCJA !!! 🤣🤣🤣🥳 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 24 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2025 27 minut temu, Victor napisał: Janek jak dobrze kojarzę to wybiera się do 3D za dwa lub trzy tygodnie i będzie głośne wszem,wobec 🤪 FRANCJA ELEGANCJA !!! 🤣🤣🤣🥳 już mu zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 Luty Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty Jeszcze 2 tyg i będzie tak: 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 11 Luty Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty Na razie wygląda na kamerach zacnie. Żeby się nie posr&@alo jak tam wbije w kolejny weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 11 Luty Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 7 minut temu, grimson napisał: Na razie wygląda na kamerach zacnie. Żeby się nie posr&@alo jak tam wbije w kolejny weekend Moja pogodynka pokazuje pełną lampę od poniedziałku 23 także zacieraj ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 11 Luty Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 1 godzinę temu, Victor napisał: Moja pogodynka pokazuje pełną lampę od poniedziałku 23 także zacieraj ręce A który to poniedziałek Za, Zo, czy Ma pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 11 Luty Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 1 godzinę temu, Victor napisał: Moja pogodynka pokazuje pełną lampę od poniedziałku 23 także zacieraj ręce Od 23-go to na razie wróżenie z fusów, ale nie zapeszam - oby się sprawdziło 🤭 P.S. Madonna musi się zrehabilitować przed @grimsonem za ubiegłoroczną wpadkę pogodową. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 11 Luty Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 7 minut temu, zając napisał: Od 23-go to na razie wróżenie z fusów, ale nie zapeszam - oby się sprawdziło 🤭 P.S. Madonna musi się zrehabilitować przed @grimsonem za ubiegłoroczną wpadkę pogodową. Teresko, pogoda była dobra, tylko nie wszystkim pasowała pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 11 Luty Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 50 minut temu, marekbtl napisał: Teresko, pogoda była dobra, tylko nie wszystkim pasowała pozdrawiam Pogoda w Val di Sole jest zawsze: 3 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 11 Luty Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 1 godzinę temu, grimson napisał: Pogoda w Val di Sole jest zawsze: Pikny warun 💪 człowiek doskonale wie gdzie i po co pojechał a nie lampa 🌞 🥴 tylko palm w tych ośrodkach włoskich brakuje jak z ronda de Gaulle’a 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 11 Luty Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty Dziś odwiedziłem Madonnę. Faktycznie pogoda mocno zmienna - od jazdy w chmurach po piękne słońce 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 11 Luty Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 3 godziny temu, marekbtl napisał: A który to poniedziałek Za, Zo, czy Ma pozdro Ma bo 23. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 11 Luty Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 7 godzin temu, grimson napisał: Na razie wygląda na kamerach zacnie. Żeby się nie posr&@alo jak tam wbije w kolejny weekend Jak będzie lampa to będziesz musiał bez przerwy pieska wyprowadzać. A Panie będą jeździć, tylko nie wiadomo gdzie. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 7 godzin temu, MarioJ napisał: Jak będzie lampa to będziesz musiał bez przerwy pieska wyprowadzać. A Panie będą jeździć, tylko nie wiadomo gdzie. 🙂 Podstawa to plan: Dziewczyny do knajpy. Psiut zostanie w lokum, z włączoną muzyką z TV, żeby się lepiej bestii spało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 21 minut temu, grimson napisał: Podstawa to plan: Dziewczyny do knajpy. Psiut zostanie w lokum, z włączoną muzyką z TV, żeby się lepiej bestii spało. I takie narciarstwo to ja szanuję… piszę o dziewczynach - dobra knajpa nie jest zła, jak jeszcze przy stoku, masz już jakąś miejscówkę ogarniętą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2 godziny temu, sstar napisał: I takie narciarstwo to ja szanuję… piszę o dziewczynach - dobra knajpa nie jest zła, jak jeszcze przy stoku, masz już jakąś miejscówkę ogarniętą? jest tam parę naprawdę zacnych miejsc, gdzie lepiej siedzieć i kontemplować, niż się męczyć w kartoflisku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 17 Luty Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty Klątwy ciąg dalszy, kreski Norwega pokazują dla Folgaridy warun dla koneserów w kolejnym tyg, do tego opady deszczu w ciągu dnia: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 17 Luty Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty W nocy mróz, nie rozpaczaj jak nastolatka tylko ciesz się wyjazdem 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cappo Napisano 17 Luty Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty Godzinę temu, grimson napisał: Klątwy ciąg dalszy, kreski Norwega pokazują dla Folgaridy warun dla koneserów w kolejnym tyg, do tego opady deszczu w ciągu dnia: Mieszkamy w jednym województwie, więc ferie będą w tym samym terminie. Muszę pamiętać żeby nie jechać tam gdzie Ty w tym samym tygodniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 17 Luty Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty Godzinę temu, Ratrak napisał: W nocy mróz, nie rozpaczaj jak nastolatka tylko ciesz się wyjazdem 😁 kruca bomba, byłem rok temu w styczniu w Folgaridzie i przez 5 dni, 4 miałem mgłę, kartoflisko i warun jak dla koneserów w PL. Nie po to jadę 12 godzin autem w miejsce, gdzie ma być słońce oraz chill, żeby potem przypominać sobie najgorsze momenty z Zieleńca, CG, Szklarskiej, lodowca Kamieńsk czy Szczyrku 😁 rok temu temperaturowo wyglądało to lepiej niż dla w/w prognozy, bo w nocy był solidny mróz, a w dzień +4 st. prognozy mówią także o deszczu. więc co mi innego zostanie, jak uprawiać kajping? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 17 Luty Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 17 minut temu, Cappo napisał: Mieszkamy w jednym województwie, więc ferie będą w tym samym terminie. Muszę pamiętać żeby nie jechać tam gdzie Ty w tym samym tygodniu. w punkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 17 Luty Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 5 godzin temu, grimson napisał: kruca bomba, byłem rok temu w styczniu w Folgaridzie i przez 5 dni, 4 miałem mgłę, kartoflisko i warun jak dla koneserów w PL. Nie po to jadę 12 godzin autem w miejsce, gdzie ma być słońce oraz chill, żeby potem przypominać sobie najgorsze momenty z Zieleńca, CG, Szklarskiej, lodowca Kamieńsk czy Szczyrku 😁 rok temu temperaturowo wyglądało to lepiej niż dla w/w prognozy, bo w nocy był solidny mróz, a w dzień +4 st. prognozy mówią także o deszczu. więc co mi innego zostanie, jak uprawiać kajping? Szczerze współczuję bo podzielam Twoje zdanie, może jednak nie będzie tak źle. Prognozy na tydzień do przodu są mało precyzyjne, choć my akurat na podstawie prognoz zrezygnowaliśmy z wyjazdu do Doliny Aosty z powodu armagedonu śnieżnego i siedzimy w Dolomitach, póki co pogoda zmienna ale bez porównania z tym co jest teraz w zachodnich Alpach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 17 Luty Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 7 godzin temu, grimson napisał: Klątwy ciąg dalszy, kreski Norwega pokazują dla Folgaridy warun dla koneserów w kolejnym tyg, do tego opady deszczu w ciągu dnia: Bergfex mówi, że słońce będzie. Trzeba myśleć pozytywnie. https://www.bergfex.com/folgarida-marilleva-val-di-sole/wetter/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 17 Luty Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 41 minut temu, yoss napisał: Bergfex mówi, że słońce będzie. Trzeba myśleć pozytywnie. https://www.bergfex.com/folgarida-marilleva-val-di-sole/wetter/ Dokładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 17 Luty Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty Dramatu nie ma .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi