nikdob Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 13 godzin temu, marboru napisał: Warunki świetne, czynne 5 wyciągów i wszystkie 6 tras. Śniegu pod orczykami ok metra… przetrwają długo odwilż. Oni tam mają chyba kontener z zamrażarką do produkcji śniegu i nawet jak było ciepło w styczniu, to potrafili załatać dziury (oczywiście tylko na jednej trasie). Nieźle doinwestowali tam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lowtadek Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty Cześć, a możecie pisać skąd zdjęcia, gdzie warunki ? Bo większość załącza zdjęcie opisując warunki, ale nie pisze gdzie to i jak ktoś nie zna to po zdjęciu nie pozna. Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty W dniu 22.02.2025 o 20:13, filok napisał: Wiem że Pilsko to wczesny PRL ale zawsze tam był mikroklimat a zobocz se co sie dzieje na wierchu , śniegu tela co kot napłokoł Czy jest to stacja dobrze zarządzana? Czy jest tam naśnieżanie? Tylko na dole! Dziękuję, potwierdziłeś tezę, że stacje nieoszczędzające na naśnieżaniu mają dobry sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty W dniu 23.02.2025 o 07:35, Jusik2002 napisał: Spędziłem teraz tydzień ferii w Wiśle i nie bardzo wiem gdzie są te tłumy o których piszesz.... Ludzi jedynie dużo na Nowej Osadzie a takie ośrodki jak Cienkow, Soszow,Hotel Stok to praktycznie bez kolejek. Ja myślę, że w walce o przeżycie jest dużo prawdy gdyż, diametralnie wzrosły koszty prowadzenia ośrodków a ludzi nie ma zbyt wiele.... Ośrodki, które wymieniłeś (jeszcze Soszów, Stożek), NIGDY nie miały kolejek, a w tym sezonie okresowo - mają! Nowa Osada ZAWSZE miała kolejki. W zeszłym sezonie i dwa sezony temu było tak w ferie, że jeździły TYLKO Siglany i Klepki i było pusto. W tym sezonie jeździ WSZYSTKO i ruch się rozkłada, a i tak jeżdżą czasem pełne krzesła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty (edytowane) 1 godzinę temu, Narciarz ze Śląska napisał: Ośrodki, które wymieniłeś (jeszcze Soszów, Stożek), NIGDY nie miały kolejek, a w tym sezonie okresowo - mają! Nowa Osada ZAWSZE miała kolejki. W zeszłym sezonie i dwa sezony temu było tak w ferie, że jeździły TYLKO Siglany i Klepki i było pusto. W tym sezonie jeździ WSZYSTKO i ruch się rozkłada, a i tak jeżdżą czasem pełne krzesła. Zupełnie nie wiem o co Tobie chodzi. Kto normalny jedzie na ferie na Klepki czy Siglany ? Skoro nie ma śniegu nigdzie więcej, to nie ma się co dziwić, że były puchy. To jest bardzo logiczne. Teraz jest trochę więcej narciarzy ale... biorąc pod uwagę obłożenie wszystkich czynnych ośrodków, to jest malutko narciarzy. Kiedyś się stało po 10-15 minut w kolejkach i tu można bylo powiedzieć, że jest dużo ludzi. I chodziło wszystko. Dziś 2-3 minuty to juz kolejka. W miasteczkach też puchy. Ludzie są zmęczeni 1-2 trasami na cały dzień. Tylko fanatycy i ludzie z małymi dziećmi jadą na nart do Polski. Ekonomicznie to się wogole nie kalkuluje 😉 Edytowane 24 Luty przez Jusik2002 3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielofish Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 41 minut temu, Jusik2002 napisał: Zupełnie nie wiem o co Tobie chodzi. Kto normalny jedzie na ferie na Klepki czy Siglany ? Skoro nie ma śniegu nigdzie więcej, to nie ma się co dziwić, że były puchy. To jest bardzo logiczne. Teraz jest trochę więcej narciarzy ale... biorąc pod uwagę obłożenie wszystkich czynnych ośrodków, to jest malutko narciarzy. Kiedyś się stało po 10-15 minut w kolejkach i tu można bylo powiedzieć, że jest dużo ludzi. I chodziło wszystko. Dziś 2-3 minuty to juz kolejka. W miasteczkach też puchy. Ludzie są zmęczeni 1-2 trasami na cały dzień. Tylko fanatycy i ludzie z małymi dziećmi jadą na nart do Polski. Ekonomicznie to się wogole nie kalkuluje 😉 BEZ PRZESADY nadal jazda w Polsce jest znacznie tańsza niż w Alpach, trasy może nie wszystkie otwarte, ale wyciągi tak, więc kolejek mało, oczywiście jak wszyscy narzekają, że śniegu nie ma to nie robi to dobrze promocji (taka zima = sucha) karnet przykładowo w Krynicy jest ponad 2x tańszy niż w Alpach (nawet kupując z wyprzedzeniem i na 7 dni w Madonna w tym roku), za to na Chopoku ceny równe alpejskim, może jak ktoś ma ekonomiczny samochód i zapakuje się cała rodziną to go podróż dużo drożej nie wyniesie (nadal to jednak 3x dalej, benzyna w PL też tańsza, a znajomi zawsze przynajmniej 1 nocleg robią po drodze), a mi się nie chce robić tyle kilometrów, więc bilety lotnicze po 1000 od osoby + samochód na tydzień 1000; głupie ubezpieczenie ponad 300, a w PL jednak GOPR i TOPR mnie za darmo zwiezie w razie co... Oczywiście można pyrkać 90 km/h, znaleźć free week (nigdy nie jeździłem, ale ciekaw jestem ile ludzi jest wtedy na stoku), znaleźć super promocje na hotel (nadal jednak droższe), albo tanie apartamenty z dojazdem na stok. Może mi się nie chce tyle szukać... ale wyjazd w Alpy zawsze mi wychodzi znacznie drożej. Nie narzekam płacę, bo lubię pojeździć na dużej ilości tras (ryzyko braku śniegu oczywiście znacznie mniejsze, ale i tak zdarza się czasem, że ktoś słabo trafi i ma metry śniegu i 7 dni mgły). Wypady w PL ośrodki na 3-4 dni jednak bezcenne. Planuję na ostatnią chwilę, kiedy mam pewność, że pogoda będzie, a w pracy spokój. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 18 minut temu, wielofish napisał: BEZ PRZESADY nadal jazda w Polsce jest znacznie tańsza niż w Alpach, trasy może nie wszystkie otwarte, ale wyciągi tak, więc kolejek mało, oczywiście jak wszyscy narzekają, że śniegu nie ma to nie robi to dobrze promocji (taka zima = sucha) karnet przykładowo w Krynicy jest ponad 2x tańszy niż w Alpach (nawet kupując z wyprzedzeniem i na 7 dni w Madonna w tym roku), za to na Chopoku ceny równe alpejskim, może jak ktoś ma ekonomiczny samochód i zapakuje się cała rodziną to go podróż dużo drożej nie wyniesie (nadal to jednak 3x dalej, benzyna w PL też tańsza, a znajomi zawsze przynajmniej 1 nocleg robią po drodze), a mi się nie chce robić tyle kilometrów, więc bilety lotnicze po 1000 od osoby + samochód na tydzień 1000; głupie ubezpieczenie ponad 300, a w PL jednak GOPR i TOPR mnie za darmo zwiezie w razie co... Oczywiście można pyrkać 90 km/h, znaleźć free week (nigdy nie jeździłem, ale ciekaw jestem ile ludzi jest wtedy na stoku), znaleźć super promocje na hotel (nadal jednak droższe), albo tanie apartamenty z dojazdem na stok. Może mi się nie chce tyle szukać... ale wyjazd w Alpy zawsze mi wychodzi znacznie drożej. Nie narzekam płacę, bo lubię pojeździć na dużej ilości tras (ryzyko braku śniegu oczywiście znacznie mniejsze, ale i tak zdarza się czasem, że ktoś słabo trafi i ma metry śniegu i 7 dni mgły). Wypady w PL ośrodki na 3-4 dni jednak bezcenne. Planuję na ostatnią chwilę, kiedy mam pewność, że pogoda będzie, a w pracy spokój. Jednak się z tym nie zgodzę... Wystarczy poszukać dobrej oferty i już przy zakupie karnetu dla dorosłego dostaje sie karnet praktycznie darmo dla dziecka. Gdzie są te hotele droższe w Alpach ? Sprawdz cenę hotelu np w Wiśle czy Szczyrku i porównaj ja do podobnego standardu w Alpach. W Poksce cena będzie wyższą..... Apartament dla 4 osób w Ustroniu to koszt około 600 złotych od doby a np w Nassfeld 100 EUR. Skipass dla dziecka do 16 lat Nassfeld 150 EUR a Jaworzyna 600 PLN. W Krynicy mamy dostępnych 10 km tras w Nassfeld 110km. Jedyna duża różnica to dojazd ale porównując to co się dostaje w zamian to jest przepaść. Za 3500 można jechać do Val di Sole do hotelu z wyżywieniem i dojazdem, oczywiście z karnetem w cenie. Chętnie zobaczę hotel w Polsce przy stoku z wyżywieniem i karnetem w tej cenie. Jeżeli ktoś ma dzieci, których jest pewien, że będą jeździć cały dzień to wogole nie ma co dyskutować. Alpy są jakościowo galaktyke odległa od Beskidów a cenowo bardzo podobne 😉 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielofish Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 4 minuty temu, Jusik2002 napisał: Jednak się z tym nie zgodzę... Wystarczy poszukać dobrej oferty i już przy zakupie karnetu dla dorosłego dostaje sie karnet praktycznie darmo dla dziecka. Gdzie są te hotele droższe w Alpach ? Sprawdz cenę hotelu np w Wiśle czy Szczyrku i porównaj ja do podobnego standardu w Alpach. W Poksce cena będzie wyższą..... Apartament dla 4 osób w Ustroniu to koszt około 600 złotych od doby a np w Nassfeld 100 EUR. Skipass dla dziecka do 16 lat Nassfeld 150 EUR a Jaworzyna 600 PLN. W Krynicy mamy dostępnych 10 km tras w Nassfeld 110km. Jedyna duża różnica to dojazd ale porównując to co się dostaje w zamian to jest przepaść. Za 3500 można jechać do Val di Sole do hotelu z wyżywieniem i dojazdem, oczywiście z karnetem w cenie. Chętnie zobaczę hotel w Polsce przy stoku z wyżywieniem i karnetem w tej cenie. Jeżeli ktoś ma dzieci, których jest pewien, że będą jeździć cały dzień to wogole nie ma co dyskutować. Alpy są jakościowo galaktyke odległa od Beskidów a cenowo bardzo podobne 😉 UWIELBIAM TE DYSKUSJE oczywiście Alpy są nawet tańsze i tylko banda idiotów jeżdzi w PL i śledzi tutaj warunki nie chce mi się udowadniać Tobie, że jest TROCHĘ inaczej. nie znam ośrodka Nassfeld, ale z mapy wynika, że jest wielkości Chopoku, nie mam pojęcia jaka jest tam infrastruktura, jak również nie rozumeim czemu mi opowiadasz o cudownych oferatch za 3500 all inclusive, kup i jedź, kilku moich znajomych też w tym roku podobne wybrało, ale ja mam trochę inne standardy, większe wymagania co do ośrodków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 3 godziny temu, Narciarz ze Śląska napisał: Czy jest to stacja dobrze zarządzana? Czy jest tam naśnieżanie? Tylko na dole! Dziękuję, potwierdziłeś tezę, że stacje nieoszczędzające na naśnieżaniu mają dobry sezon. Mi nie chodzi o zarządzanie Pilskiem bo to już od lat 90 jest tragiczne ale że troszeczkę nam się klimat zmienił i jak kiedyś na górze zawsze był śnieg to teraz niestety go nie ma za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty Od 12 na Czantori praktycznie jeździliśmy sami . Miękko ale dobre warunki Żadnych przetarć nie stwierdzono na trasach 16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 5 minut temu, wielofish napisał: UWIELBIAM TE DYSKUSJE oczywiście Alpy są nawet tańsze i tylko banda idiotów jeżdzi w PL i śledzi tutaj warunki nie chce mi się udowadniać Tobie, że jest TROCHĘ inaczej. nie znam ośrodka Nassfeld, ale z mapy wynika, że jest wielkości Chopoku, nie mam pojęcia jaka jest tam infrastruktura, jak również nie rozumeim czemu mi opowiadasz o cudownych oferatch za 3500 all inclusive, kup i jedź, kilku moich znajomych też w tym roku podobne wybrało, ale ja mam trochę inne standardy, większe wymagania co do ośrodków Bardzo ciekawe ponieważ na Chopoku jest ledwo 50 km tras a w Nassfeld 110km. Infrastruktura jest zdecydowanie alpejska. Jeździłem tubi tu i różnica jest kolosalna.... Jeżeli Hotel Park przy samym stoku w Folgarida, gdzie jest pyszne jedzenie oraz fajna strefa wypoczynku to dla Ciebie mało, to zawsze możesz jechać do Szczyrku za 15 tysięcy i jeździć po zboczach Skrzycznego. Tylko wtedy jedzies,podiedziec w hotelu a nie pojezdzic. Jeżeli dla Ciebie Chopok i Nassfeld jest porównywalny to dla mnie Alpy są zdecydowanie tańsze jak wyjazd w Beskidy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty Godzinę temu, Jusik2002 napisał: Jednak się z tym nie zgodzę... Wystarczy poszukać dobrej oferty i już przy zakupie karnetu dla dorosłego dostaje sie karnet praktycznie darmo dla dziecka. Gdzie są te hotele droższe w Alpach ? Sprawdz cenę hotelu np w Wiśle czy Szczyrku i porównaj ja do podobnego standardu w Alpach. W Poksce cena będzie wyższą..... Apartament dla 4 osób w Ustroniu to koszt około 600 złotych od doby a np w Nassfeld 100 EUR. Skipass dla dziecka do 16 lat Nassfeld 150 EUR a Jaworzyna 600 PLN. W Krynicy mamy dostępnych 10 km tras w Nassfeld 110km. Jedyna duża różnica to dojazd ale porównując to co się dostaje w zamian to jest przepaść. Za 3500 można jechać do Val di Sole do hotelu z wyżywieniem i dojazdem, oczywiście z karnetem w cenie. Chętnie zobaczę hotel w Polsce przy stoku z wyżywieniem i karnetem w tej cenie. Jeżeli ktoś ma dzieci, których jest pewien, że będą jeździć cały dzień to wogole nie ma co dyskutować. Alpy są jakościowo galaktyke odległa od Beskidów a cenowo bardzo podobne 😉 Na pewno narty w Alpach są super. Ale, abstrahując nawet od sprawy cen, ile razy w sezonie można wyskoczyć w Alpy? Jeśli ktoś chce jak najwięcej pojeździć, najfajniejsze ferie nie wystarczą. To może być świetne zwieńczenie sezonu. Choćby żeby je należycie wykorzystać, trzeba się rozjeździć, poćwiczyć. A po powrocie co? Czekać na następną zimę? W polskie góry można wyskoczyć przynajmniej raz na tydzień, albo, jeśli mieszka się w korzystnym miejscu, wyskakiwać np. co drugi dzień przed czy po pracy. Co staram się czynić 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielofish Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty (edytowane) Godzinę temu, Jusik2002 napisał: Bardzo ciekawe ponieważ na Chopoku jest ledwo 50 km tras a w Nassfeld 110km. Infrastruktura jest zdecydowanie alpejska. Jeździłem tubi tu i różnica jest kolosalna.... Jeżeli Hotel Park przy samym stoku w Folgarida, gdzie jest pyszne jedzenie oraz fajna strefa wypoczynku to dla Ciebie mało, to zawsze możesz jechać do Szczyrku za 15 tysięcy i jeździć po zboczach Skrzycznego. Tylko wtedy jedzies,podiedziec w hotelu a nie pojezdzic. Jeżeli dla Ciebie Chopok i Nassfeld jest porównywalny to dla mnie Alpy są zdecydowanie tańsze jak wyjazd w Beskidy. Nassfeld to chyba nie jest jednak ośrodek petarda, a z mapy nadal wynika to co napisałem, a to, że na jednym stoku (widzę, że tam jest więcej stoków) można zgromadzić kilometry tras (patrz np. Tonale), to takie statystyki mnie nie przekonują. Ja jednak jeżdzę krótkim skrętem i w całym ON gdzie masz 110 km tras jest cała jedna czarna. W Madonnie byłem 2 razy w ostatnich 2 latach, a bywałem też wcześniej i nie będę rozpoczynał kolejnej dyskusji Folgarida vs Madonna. Ja chciałem z córką wybrać się do Madonny w ferie na 7 dni jeżdżenia. Skipass 1750 (kupiony z wyprzedzeniem 3-miesięcznym), bilet 1000 samochód 1000 = razem 3750. Nie liczę kosztów córki, hotelu, wyżywienia, benzyny... Do Folgaridy też bym nie poleciał w ferie za 3500. Nie są pomocne dla mnie Twoje argumenty i już kończę tę dyskusję, nadal nie mogąc przyznać Tobie racji, że wyjazd w Alpy nie będzie droższy. Edytowane 24 Luty przez wielofish 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 3 godziny temu, Jusik2002 napisał: Zupełnie nie wiem o co Tobie chodzi. Kto normalny jedzie na ferie na Klepki czy Siglany ? Skoro nie ma śniegu nigdzie więcej, to nie ma się co dziwić, że były puchy. To jest bardzo logiczne. Teraz jest trochę więcej narciarzy ale... biorąc pod uwagę obłożenie wszystkich czynnych ośrodków, to jest malutko narciarzy. Kiedyś się stało po 10-15 minut w kolejkach i tu można bylo powiedzieć, że jest dużo ludzi. I chodziło wszystko. Dziś 2-3 minuty to juz kolejka. W miasteczkach też puchy. Ludzie są zmęczeni 1-2 trasami na cały dzień. Tylko fanatycy i ludzie z małymi dziećmi jadą na nart do Polski. Ekonomicznie to się wogole nie kalkuluje 😉 Mamy po prostu różne porównania: nie rozstrzygniemy tego. Warto zapytać na stacjach, jak oceniają sezon, bo inaczej to są tylko i moje i Twoje dywagacje. Moje też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Nikt Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 3 godziny temu, Jusik2002 napisał: Jednak się z tym nie zgodzę... Wystarczy poszukać dobrej oferty i już przy zakupie karnetu dla dorosłego dostaje sie karnet praktycznie darmo dla dziecka. Gdzie są te hotele droższe w Alpach ? Sprawdz cenę hotelu np w Wiśle czy Szczyrku i porównaj ja do podobnego standardu w Alpach. W Poksce cena będzie wyższą..... Apartament dla 4 osób w Ustroniu to koszt około 600 złotych od doby a np w Nassfeld 100 EUR. Skipass dla dziecka do 16 lat Nassfeld 150 EUR a Jaworzyna 600 PLN. W Krynicy mamy dostępnych 10 km tras w Nassfeld 110km. Jedyna duża różnica to dojazd ale porównując to co się dostaje w zamian to jest przepaść. Za 3500 można jechać do Val di Sole do hotelu z wyżywieniem i dojazdem, oczywiście z karnetem w cenie. Chętnie zobaczę hotel w Polsce przy stoku z wyżywieniem i karnetem w tej cenie. Jeżeli ktoś ma dzieci, których jest pewien, że będą jeździć cały dzień to wogole nie ma co dyskutować. Alpy są jakościowo galaktyke odległa od Beskidów a cenowo bardzo podobne 😉 Jak już te dobre oferty namierzysz daj znać koniecznie, zwłaszcza takie: "Za 3500 można jechać do Val di Sole do hotelu z wyżywieniem i dojazdem, oczywiście z karnetem w cenie". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 11 minut temu, Sławek Nikt napisał: Jak już te dobre oferty namierzysz daj znać koniecznie, zwłaszcza takie: "Za 3500 można jechać do Val di Sole do hotelu z wyżywieniem i dojazdem, oczywiście z karnetem w cenie". Proszę przeglądać oferty wygoda travel. Ale nie tylko oni takie mają. Więc proszę wykonać samodzielnie trochę pracy 😉 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty (edytowane) 9 minut temu, Jusik2002 napisał: Proszę przeglądać oferty wygoda travel. Ale nie tylko oni takie mają. Więc proszę wykonać samodzielnie trochę pracy 😉 podobno ITAKA też ma świetne oferty https://www.itaka.pl/narty/austria-narty/hotel-austria,INNAUST/?id=CgVJdGFrYRIEVklUWBoDUExOIgdJTk5BVVNUKAQ6BEwwNTRCBgiAv46%2BBkoGCIC0s74GUAJiBQoDV0FXagUKA0lOTnIDCgExegUKA0lOToIBBQoDV0FXigEDCgExkgEGCIC%2Fjr4GmgEGCIC0s74GogEFCgNEQkyqAQMKAUjiAQkKB1Jlc2FiZWXqAQkKB1Jlc2FiZWXyAQkKB1Jlc2FiZWU%3D&participants[0][adults]=2 Edytowane 24 Luty przez Jeeb 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Nikt Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 7 minut temu, Jeeb napisał: podobno ITAKA też ma świetne oferty https://www.itaka.pl/narty/austria-narty/hotel-austria,INNAUST/?id=CgVJdGFrYRIEVklUWBoDUExOIgdJTk5BVVNUKAQ6BEwwNTRCBgiAv46%2BBkoGCIC0s74GUAJiBQoDV0FXagUKA0lOTnIDCgExegUKA0lOToIBBQoDV0FXigEDCgExkgEGCIC%2Fjr4GmgEGCIC0s74GogEFCgNEQkyqAQMKAUjiAQkKB1Jlc2FiZWXqAQkKB1Jlc2FiZWXyAQkKB1Jlc2FiZWU%3D&participants[0][adults]=2 Git oferta, ale albo ja słaby z matmy albo w 3500 za wuja się nie wyrobię 🤔 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 1 minutę temu, Sławek Nikt napisał: Git oferta, ale albo ja słaby z matmy albo w 3500 za wuja się nie wyrobię 🤔 pisze że 2442 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 13 minut temu, Jeeb napisał: podobno ITAKA też ma świetne oferty https://www.itaka.pl/narty/austria-narty/hotel-austria,INNAUST/?id=CgVJdGFrYRIEVklUWBoDUExOIgdJTk5BVVNUKAQ6BEwwNTRCBgiAv46%2BBkoGCIC0s74GUAJiBQoDV0FXagUKA0lOTnIDCgExegUKA0lOToIBBQoDV0FXigEDCgExkgEGCIC%2Fjr4GmgEGCIC0s74GogEFCgNEQkyqAQMKAUjiAQkKB1Jlc2FiZWXqAQkKB1Jlc2FiZWXyAQkKB1Jlc2FiZWU%3D&participants[0][adults]=2 O wyjazdach z Itaką pisał już przed sezonem @JC . Przed sezonem widziałem tam fajne promki. Jak się poszpera to można wyciągnąć naprawdę fajne oferty 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Nikt Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2 minuty temu, Jeeb napisał: pisze że 2442 PLN 2442 za mieszkanie i 2 posiłki. A jaki koszt karnetu i wypożyczenia nart ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Nikt Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 6 minut temu, Jusik2002 napisał: O wyjazdach z Itaką pisał już przed sezonem @JC . Przed sezonem widziałem tam fajne promki. Jak się poszpera to można wyciągnąć naprawdę fajne oferty 😉 Nie za 3500 brutto, o których piszesz bo trzeba doliczyć koszt karnetu karnetu i nart. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 8 minut temu, Sławek Nikt napisał: 2442 za mieszkanie i 2 posiłki. A jaki koszt karnetu i wypożyczenia nart ? nie masz nart ? karnet 1000 pln to akurat będzie 3,5K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Nikt Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 4 minuty temu, Jeeb napisał: nie masz nart ? karnet 1000 pln to akurat będzie 3,5K Mam, krótsze o długości 164 cm. i nawet buty do nich 😁 tylko czy aby narty ze względu na ich długość przejdą w tym bagażu, który jest wliczony w cenę przelotu ? Bo według lot-u: "Bagaż rejestrowany z kolei nie może przekroczyć limitu wagi i wymiaru 23 kg oraz 158 cm (wysokość x szerokość x głębokość" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty Dobijam 50 dni jazdy w tym sezonie.Głównie na sezonówce PKLu-Jaworzyna,Palenica,Kasprowy,były też Siglany,Cieniawa,Magura.Koszt przybliżony-2000 skipassy,5000 km autem,bo dojeżdżałem prawie zawsze z domu.Dopiero marzec to będą 2xkrotkie Włochy i krótką Gruzja,razem ok.6000.Można pojeździć i tu i tu... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi