Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Polska - warunki narciarskie 24/25

pawelb91

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, wolcjusz napisał:

Wpadajcie do Spalonej. Nie będzie taplania tylko porządny minus i świeżutki śnieżek który właśnie pięknie napierdala:

https://rohacespalena.sk/zima/ski-areal/live-kamery/

Takie smaczki zostawiamy na przyszły tydzień. Będziemy w tygodniu, jutro tygrysy polują na dzielni😀.

pozdro

• Like 3

8 godzin temu, marcinn napisał:

Z tym tygodniem się tak nie rozpędzaj 😄Stacja czynna będzie tylko w weekend 12-13.04

Nigdy nie byłem w Rohaczach. Gdybyście mieli jechać na Chopok, albo tam - co byście wybrali przy aktualnych warunkach, o tej porze roku?

5 minut temu, WojtekM napisał:

Nigdy nie byłem w Rohaczach. Gdybyście mieli jechać na Chopok, albo tam - co byście wybrali przy aktualnych warunkach, o tej porze roku?

Wiesz Rohace fajne … ale jedna trasa jak by nie patrzyć, nawet ekonomicznie Cię nie skuszą bo na razie nie mają obniżki coś ok 40 euro za dzień 

Chopok o tej porze jest zdecydowanie lepszy no i karnety po 19 euro ? widziałem .

No ale my tu pitu pita a na wiślańskim lodowcu warunki super

Dziś 6 kwietnia i kończymy sezon w PL

Jezdzimy od 7 na tyczkach 

Tem -3 , zimowo 👀

Czego chcieć więcej 👌⛷️

IMG_9786.jpeg

IMG_9787.jpeg

IMG_9788.jpeg

IMG_9789.jpeg

• Like 11

2 godziny temu, WojtekM napisał:

Byłem pierwszy raz na tych Rohacach w styczniu, działała całość ale szału nie zrobiło, w zasadzie dosyć słabo za te ceny - wtedy 41e dzienny skipass. Trasy ( w zasadzie dwie) takie sobie, dosyć nudne i płaskie, jedynie pod koniec ścianka więc ciekawiej, głównie jeździłem trasą bardziej oddaloną od krzesełka niebieskiego i na dole przez czarny padak. Tam było mniej ludzi i ciekawszy zjazd. Raczej szybko nie powtórzę tam wyjazdu. 
Chopok dużo ciekawszy ale trzeba trafić w fajne warunki i otwarte trasy żeby być zadowolonym.

• Like 2

2 godziny temu, marcinn napisał:

Wiesz Rohace fajne … ale jedna trasa jak by nie patrzyć, nawet ekonomicznie Cię nie skuszą bo na razie nie mają obniżki coś ok 40 euro za dzień 

Chopok o tej porze jest zdecydowanie lepszy no i karnety po 19 euro ? widziałem .

27 minut temu, pawelb91 napisał:

Byłem pierwszy raz na tych Rohacach w styczniu, działała całość ale szału nie zrobiło, w zasadzie dosyć słabo za te ceny - wtedy 41e dzienny skipass.

Dzięki Panowie.

Widzę, że na Chopok najtaniej z kartą Gopass, z zakupem online. Ja nigdy sobie tej karty nie wyrobiłem, bo rzadko odwiedzałem ośrodki TMR. Może się przekonam? ;)

Ale ad rem - rozumiem, że zakładam konto online, kupuję na te konto karnet, odbieram w kasie już fizyczną kartę? Jeżeli jadę z dziewczyną, to dodaję ją jako członka rodziny do mojego konta, kupuję dla niej karnet, i odbieram w kasie w Jasnej dwie fizyczne katy - dla niej i dla mnie?

Z jakim wyprzedzeniem trzeba kupić online, żeby w kasie były gotowe dla nas karty? Robią to od ręki?

25 minut temu, WojtekM napisał:

Dzięki Panowie.

Widzę, że na Chopok najtaniej z kartą Gopass, z zakupem online. Ja nigdy sobie tej karty nie wyrobiłem, bo rzadko odwiedzałem ośrodki TMR. Może się przekonam? ;)

Ale ad rem - rozumiem, że zakładam konto online, kupuję na te konto karnet, odbieram w kasie już fizyczną kartę? Jeżeli jadę z dziewczyną, to dodaję ją jako członka rodziny do mojego konta, kupuję dla niej karnet, i odbieram w kasie w Jasnej dwie fizyczne katy - dla niej i dla mnie?

Z jakim wyprzedzeniem trzeba kupić online, żeby w kasie były gotowe dla nas karty? Robią to od ręki?

jak masz jakąś karte gopass to możesz ją tez doładowac online lub w automacie koło kasy. Jak chcesz swoją mieć imienną to poślą Ci do domu i to troszku trwa lub odbierasz w automacie obok kas...a trwa to tyle że stojąc pod kasą mozesz kupic online i odebrac w automacie lub jak masz karte doładowac. Ja ostatnio byłem na chopoku za 33euro caly dzien..dają takie różne kupony jak jesteś zarejestrowany w gopass. Plan taki by w wielkanoc sezon zakończyć albo tatrzańska łomnica albo szczyrbskie pleso😁

• Like 1

Był ktoś może w ostatnim czasie na Kasprowym? Dużo kamieni czy jakoś to wyglądało? Teraz trochę dosypuje więc zastawiam się nad wycieczką w okolicy przyszłego weekendu. Ale jak była mega lipa przed zmianą pogody to teraz opady pewnie niewiele pomogą.

Cze

W Białce Warun petarda, spadło z 15-20cm białego. Na szczęście nie ratrakowali jak na Arenie. Ale trochę płasko na taki opad. Narty nie jechały. Nawet z Marasem daliśmy do serwisu na smarowanie, ale to były źle wydane 3 dychy. Nic nie pomogło. Dzięki @Lexi, @ravick97 oraz @leitner za spotkanie. Było warto jechać, chociaż od połowy drogi utrzymanie było na biało😉. Pługi jeszcze spały. Trzeba było zwolnić, tak do 130km/h bo fura zaczynała żyć własnym życiem😀.

Oczywiście pierwsi na stoku, drudzy na kanapie, a pierwsi na Fisie. 4h pojeżdżone. @leitner jeszcze walczy, z Warszawy pociągiem przyjechał. To jest samozaparcie. Dzisiaj Maras robił zdjęcia.

pozdro

• Like 10
  • Thanks 2

2 godziny temu, wojtekly napisał:

Był ktoś może w ostatnim czasie na Kasprowym? Dużo kamieni czy jakoś to wyglądało? Teraz trochę dosypuje więc zastawiam się nad wycieczką w okolicy przyszłego weekendu. Ale jak była mega lipa przed zmianą pogody to teraz opady pewnie niewiele pomogą.

W piątek był Andrzej Duda.🙂

• Thanks 1
  • Haha 4

46 minut temu, marekbtl napisał:

Cze

W Białce Warun petarda, spadło z 15-20cm białego. Na szczęście nie ratrakowali jak na Arenie. Ale trochę płasko na taki opad. Narty nie jechały. Nawet z Marasem daliśmy do serwisu na smarowanie, ale to były źle wydane 3 dychy. Nic nie pomogło. Dzięki @Lexi, @ravick97 oraz @leitner za spotkanie. Było warto jechać, chociaż od połowy drogi utrzymanie było na biało😉. Pługi jeszcze spały. Trzeba było zwolnić, tak do 130km/h bo fura zaczynała żyć własnym życiem😀.

Oczywiście pierwsi na stoku, drudzy na kanapie, a pierwsi na Fisie. 4h pojeżdżone. @leitner jeszcze walczy, z Warszawy pociągiem przyjechał. To jest samozaparcie. Dzisiaj Maras robił zdjęcia.

pozdro

To jest już pociąg relacji Warszawa - Białka Tatrzańska 😉 ? Popatrz Pan, jak ten świat szybko się zmienia.

• Haha 2

3 godziny temu, wojtekly napisał:

https://www.skiforum.pl/topic/73476-sezon-20252026/?do=findComment&comment=764135