marekbtl Napisano 5 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień Teraz, wolcjusz napisał: Wpadajcie do Spalonej. Nie będzie taplania tylko porządny minus i świeżutki śnieżek który właśnie pięknie napierdala: https://rohacespalena.sk/zima/ski-areal/live-kamery/ Takie smaczki zostawiamy na przyszły tydzień. Będziemy w tygodniu, jutro tygrysy polują na dzielni😀. pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 28 minut temu, marekbtl napisał: Takie smaczki zostawiamy na przyszły tydzień. Będziemy w tygodniu, jutro tygrysy polują na dzielni😀. pozdro Jutro tutaj? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 5 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 18 minut temu, grimson napisał: Jutro tutaj? Yes. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 10 minut temu, marekbtl napisał: Yes. pzdr Coś tam białego zostało na stoku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 5 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 3 godziny temu, marekbtl napisał: Po stroju zgaduję, że to jakiś gajowy Robatko. pozdro ...a może gajowy Marucha 😉 ten od Jacka Janczarskiego... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 5 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 23 godziny temu, grimson napisał: O której godzinie ten pamięci świętej śmiałek wyruszył w góry? Sądząc po miejscach (i oddaleniach od siebie) które w większości znam (z widzenia) nie był to jeden dzień czy noc.😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 5 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 20 minut temu, grimson napisał: Coś tam białego zostało na stoku? Wystarczająco dużo i sypie. W Krakowie się mocno ochłodziło, a jazda to dodatek do spotkania. W tym sezonie to już trochę pojeżdżone jest. pzdr 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 5 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 4 godziny temu, marekbtl napisał: Takie smaczki zostawiamy na przyszły tydzień. Będziemy w tygodniu, jutro tygrysy polują na dzielni😀. pozdro Z tym tygodniem się tak nie rozpędzaj 😄Stacja czynna będzie tylko w weekend 12-13.04 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 6 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 8 godzin temu, marcinn napisał: Z tym tygodniem się tak nie rozpędzaj 😄Stacja czynna będzie tylko w weekend 12-13.04 Nigdy nie byłem w Rohaczach. Gdybyście mieli jechać na Chopok, albo tam - co byście wybrali przy aktualnych warunkach, o tej porze roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 6 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 5 minut temu, WojtekM napisał: Nigdy nie byłem w Rohaczach. Gdybyście mieli jechać na Chopok, albo tam - co byście wybrali przy aktualnych warunkach, o tej porze roku? Wiesz Rohace fajne … ale jedna trasa jak by nie patrzyć, nawet ekonomicznie Cię nie skuszą bo na razie nie mają obniżki coś ok 40 euro za dzień Chopok o tej porze jest zdecydowanie lepszy no i karnety po 19 euro ? widziałem . No ale my tu pitu pita a na wiślańskim lodowcu warunki super Dziś 6 kwietnia i kończymy sezon w PL Jezdzimy od 7 na tyczkach Tem -3 , zimowo 👀 Czego chcieć więcej 👌⛷️ 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 6 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień Guten Morgen😀 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartłomiej Napisano 6 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 6 Kwiecień Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2 godziny temu, WojtekM napisał: Nigdy nie byłem w Rohaczach. Gdybyście mieli jechać na Chopok, albo tam - co byście wybrali przy aktualnych warunkach, o tej porze roku? Byłem pierwszy raz na tych Rohacach w styczniu, działała całość ale szału nie zrobiło, w zasadzie dosyć słabo za te ceny - wtedy 41e dzienny skipass. Trasy ( w zasadzie dwie) takie sobie, dosyć nudne i płaskie, jedynie pod koniec ścianka więc ciekawiej, głównie jeździłem trasą bardziej oddaloną od krzesełka niebieskiego i na dole przez czarny padak. Tam było mniej ludzi i ciekawszy zjazd. Raczej szybko nie powtórzę tam wyjazdu. Chopok dużo ciekawszy ale trzeba trafić w fajne warunki i otwarte trasy żeby być zadowolonym. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 6 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 17 minut temu, Bartłomiej napisał: No i szacunek, odpalają się na 5 godzin w kwietniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 6 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 5 minut temu, grimson napisał: No i szacunek, odpalają się na 5 godzin w kwietniu. Ratrakuja: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 6 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2 godziny temu, marcinn napisał: Wiesz Rohace fajne … ale jedna trasa jak by nie patrzyć, nawet ekonomicznie Cię nie skuszą bo na razie nie mają obniżki coś ok 40 euro za dzień Chopok o tej porze jest zdecydowanie lepszy no i karnety po 19 euro ? widziałem . 27 minut temu, pawelb91 napisał: Byłem pierwszy raz na tych Rohacach w styczniu, działała całość ale szału nie zrobiło, w zasadzie dosyć słabo za te ceny - wtedy 41e dzienny skipass. Dzięki Panowie. Widzę, że na Chopok najtaniej z kartą Gopass, z zakupem online. Ja nigdy sobie tej karty nie wyrobiłem, bo rzadko odwiedzałem ośrodki TMR. Może się przekonam? Ale ad rem - rozumiem, że zakładam konto online, kupuję na te konto karnet, odbieram w kasie już fizyczną kartę? Jeżeli jadę z dziewczyną, to dodaję ją jako członka rodziny do mojego konta, kupuję dla niej karnet, i odbieram w kasie w Jasnej dwie fizyczne katy - dla niej i dla mnie? Z jakim wyprzedzeniem trzeba kupić online, żeby w kasie były gotowe dla nas karty? Robią to od ręki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srwer Napisano 6 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 25 minut temu, WojtekM napisał: Dzięki Panowie. Widzę, że na Chopok najtaniej z kartą Gopass, z zakupem online. Ja nigdy sobie tej karty nie wyrobiłem, bo rzadko odwiedzałem ośrodki TMR. Może się przekonam? Ale ad rem - rozumiem, że zakładam konto online, kupuję na te konto karnet, odbieram w kasie już fizyczną kartę? Jeżeli jadę z dziewczyną, to dodaję ją jako członka rodziny do mojego konta, kupuję dla niej karnet, i odbieram w kasie w Jasnej dwie fizyczne katy - dla niej i dla mnie? Z jakim wyprzedzeniem trzeba kupić online, żeby w kasie były gotowe dla nas karty? Robią to od ręki? jak masz jakąś karte gopass to możesz ją tez doładowac online lub w automacie koło kasy. Jak chcesz swoją mieć imienną to poślą Ci do domu i to troszku trwa lub odbierasz w automacie obok kas...a trwa to tyle że stojąc pod kasą mozesz kupic online i odebrac w automacie lub jak masz karte doładowac. Ja ostatnio byłem na chopoku za 33euro caly dzien..dają takie różne kupony jak jesteś zarejestrowany w gopass. Plan taki by w wielkanoc sezon zakończyć albo tatrzańska łomnica albo szczyrbskie pleso😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekly Napisano 6 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień Był ktoś może w ostatnim czasie na Kasprowym? Dużo kamieni czy jakoś to wyglądało? Teraz trochę dosypuje więc zastawiam się nad wycieczką w okolicy przyszłego weekendu. Ale jak była mega lipa przed zmianą pogody to teraz opady pewnie niewiele pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 6 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień Cze W Białce Warun petarda, spadło z 15-20cm białego. Na szczęście nie ratrakowali jak na Arenie. Ale trochę płasko na taki opad. Narty nie jechały. Nawet z Marasem daliśmy do serwisu na smarowanie, ale to były źle wydane 3 dychy. Nic nie pomogło. Dzięki @Lexi, @ravick97 oraz @leitner za spotkanie. Było warto jechać, chociaż od połowy drogi utrzymanie było na biało😉. Pługi jeszcze spały. Trzeba było zwolnić, tak do 130km/h bo fura zaczynała żyć własnym życiem😀. Oczywiście pierwsi na stoku, drudzy na kanapie, a pierwsi na Fisie. 4h pojeżdżone. @leitner jeszcze walczy, z Warszawy pociągiem przyjechał. To jest samozaparcie. Dzisiaj Maras robił zdjęcia. pozdro 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruski Napisano 6 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2 godziny temu, wojtekly napisał: Był ktoś może w ostatnim czasie na Kasprowym? Dużo kamieni czy jakoś to wyglądało? Teraz trochę dosypuje więc zastawiam się nad wycieczką w okolicy przyszłego weekendu. Ale jak była mega lipa przed zmianą pogody to teraz opady pewnie niewiele pomogą. W piątek był Andrzej Duda.🙂 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 6 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 4 godziny temu, grimson napisał: Ratrakuja: jesteś tam teraz ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 6 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 46 minut temu, marekbtl napisał: Cze W Białce Warun petarda, spadło z 15-20cm białego. Na szczęście nie ratrakowali jak na Arenie. Ale trochę płasko na taki opad. Narty nie jechały. Nawet z Marasem daliśmy do serwisu na smarowanie, ale to były źle wydane 3 dychy. Nic nie pomogło. Dzięki @Lexi, @ravick97 oraz @leitner za spotkanie. Było warto jechać, chociaż od połowy drogi utrzymanie było na biało😉. Pługi jeszcze spały. Trzeba było zwolnić, tak do 130km/h bo fura zaczynała żyć własnym życiem😀. Oczywiście pierwsi na stoku, drudzy na kanapie, a pierwsi na Fisie. 4h pojeżdżone. @leitner jeszcze walczy, z Warszawy pociągiem przyjechał. To jest samozaparcie. Dzisiaj Maras robił zdjęcia. pozdro To jest już pociąg relacji Warszawa - Białka Tatrzańska 😉 ? Popatrz Pan, jak ten świat szybko się zmienia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 6 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 3 godziny temu, wojtekly napisał: Był ktoś może w ostatnim czasie na Kasprowym? Dużo kamieni czy jakoś to wyglądało? Teraz trochę dosypuje więc zastawiam się nad wycieczką w okolicy przyszłego weekendu. Ale jak była mega lipa przed zmianą pogody to teraz opady pewnie niewiele pomogą. https://www.skiforum.pl/topic/73476-sezon-20252026/?do=findComment&comment=764135 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień Białka - sezon zamknięty. chociaż pewnie na otwarciu warun był gorszy..dziś PEETARDA...aczkolwiek dojazd nie był łatwy.. Wreszcie troche naturalnego.. zabawa wyborna..towarzystwo również..dzięki @ravick97, @leitner i Maras... Polish demo team .. Skionline demo team.. 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 6 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 46 minut temu, Jeeb napisał: jesteś tam teraz ? jestem camera man, jak w obecnie popularnej piosence wśród nastolatków: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi